Koziorożce [50508]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ღ EdyTa StrZeLcZuK

trafiliście czasem na człowieka który jeszcze nic nie powiedział a już Was denerwował?
    albo zaczynaliście rozmawiać i mieliście TOTALNIE odmienne zdanie na KAŻDY temat?
  • Książe Majkiello Kędzierzawy

staram sie nie oceniac ksiazki po okladce, wiec...
  • ღ EdyTa StrZeLcZuK

ale ja miałam na myśli znaki zodiaku :P..
  • A-neko is big in Japan

Ja mam tak z pannami...Ale to zależy, zależy :)
  • Anonim

Ja uwielbiam skorpiony :)
  • ZETI

z innym koziorozcem i strzelcem, ja wslanie nie dam rady dogadac sie ze skorpionami...
  • CYPISS

yo...było grane coś z panią skorpion...lipa...jakieś dziwne są laski spod tego znaku...byki i barany...nie ma to tamto...rogacze najlepiej potrafią sie dogadać
  • ! Aga !

Czy ja wiem? Chyba tylko z Bykami. Panny, Ryby, no i Skorpiony (a to wszystko przez wspólnego Saturna).
    Tragedia jeśli chodzi o Lwy (walka o dominację), no i Bliźniaki...
  • Broken Mind

moj najlepszy przyjaciel to skorpion,za to z facetami spod znaku lwa dobrze jest..... :P
  • (= Niepoprawna Optymistka =)

ryby to dla mnie śledzie, jakoś z nimi nie moge*ciekawe dlaczego*. raki to dla mnie wredne małpy. najlepiej dogaduej sie z wodnikami, bykami, pannami,lwy moga byc i strzelce i skorpiony i barany...;)
  • orb

zawsze ciągnie mnie do Byczyc, mimo że już się przejechałem dwa razy na tym :/

a skorpionice to chyba jednak nie dla rogatych kozlow :))

co do kontaktow towarzyskich to tez byki, wodniki panny i inne kozly :)
  • CYPISS

byczyce mają szalone dusze i to nas chiba kręci Trupikor...
  • Ewelina

ja sie najlepiej dogaduje z ryba i waga !!!
  • ღ EdyTa StrZeLcZuK

ja osobiście z bliźniakami,wagą i panną ->super kontkaty
    najgorzej to chyba byki... + patetycznie nie znosze strzelców!
  • luis_enrique

mój przyjaciel jest bliźniakiem i jakoś sie dogadujemy moja była dziewczyna jest wagą - coś strasznego ....
  • Mika Kosior

Byki są cudowne (cudowni), wodniki, barany, bliźniaki są ok, a najgorsze są raki, chociaż i tak wielu raków lubię...
  • (= Niepoprawna Optymistka =)

tyle raków co znam to każde kręci, kłamie a nie znoszę tego i patrzy jakby tu wykiwać innych. pozerzy tacy. i wszystko jedno babsko czy chłop do jednego worra
  • Niezniszczalny Lenor

nie ale jest jedna osoba z pod tego znaku ktora robi mi ciagle na złosc, mówi ze mnie Kocha a robi wszystko by pokazac ze jest inaczej!!! a Teraz mnie zostawia i sobie jedzie.Nie Tak to własnie TY :(
  • orb

oj tak Żarek :)
    dusze ślicznych Byczyc są szalenie pociągające, ale troche kompromisów wymagają :)

a ja na razie zostane przy stanie cywilnym okreśłanym jako: ja + ja = singiel :)
  • orb

o i Ty też Arek jesteś ? hehe :)
| |

22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutk...

Fotki

Miejsca grona (4)