-
Anonim
Jak ja czytam w horoskopach to wszędzie jest napisane że koziorożce są uduchowieniem spokoju czy coś. Ale czy aby napewno???
Ja jestem koziorożcem bo urodziłam się 2 stycznia i jakoś nic nie wskazuje na to żebym była spokojna. A może ja tego nie widze???
Chociaż nie! Może już wiem! Może to polega na tym że nie jest się kłótliwą osobą! Bo ja się nie kłóce i wogóle!
Ale za to jestem nieźle pokręcona!
No na serio. Takie fajne rzeczy z koleżanką robimy że łolaboga :D:D:D
No ja nie wiem! Sami napiszcie co o ttm myślicie i jakie jest wasze zdanie na ten temat!
Pozdro :* -
╠ Vonsal ╣
a ja jestem wulkan; P generalnie spokojny ale czasem wybucham i wtedy sporo sie dzieje; P -
Anonim
Hahahahha
Ja tam nie wulkanuje.
Zwykle jestem happy od rana do wieczora
A jak mam niezbyt dobry humor to lepiej się trzymać odemnie z daleka bo zagryze! Grrrrrr :D:D
Ale tzw doły to u mnie rzadkość
:D:D:D:D:D:D:D -
Grono.Net
ja to sie nei znam na tych no horoskopach, ale podobno jest co takiego jak "ascendent" czy jakoś tak...
więc nie kazdy koziołek może mieć typowe cechy dla koziołka...
aaaa i ja czasem tez spokojna to nie jestem :D -
-
Mała Mi :)
Ja to tam jak jestem ze znajomymi, to tak odpieprzamy, że trudno powiedzieć, że jestem spokojna i jak ktoś mnie nie zna, to patrzy na mnie jak na kompletnego świra; ) Ale potrafię być :] Nie kłócę się, potrafię spokojnie porozmawiać, dużo osób mówi mi, że jestem świetną słuchaczką i w ogóle do rany przyłóż :] Także według mnie to poprostu zależy od sytuacji... -
Monique
hehehehe,,,,,kózka spokojna??? :P chyba tak sie nie da :) :P uwielbiam brykac, smiac sie. robic kawaly, non stop mowic :P i jeszcze wiele innych rzeczy :) i wszedzie musi mnie byc pelno :P -
Anonim
Ja jestem raczej spokojny ale jak robie cos co kocham to wychodzi ze mnie szalenstwo np. jak cwicze albo gram muze... -
Anonim
hmmm a ja tam wogule w horoskopy nie wierze, bo..... sama je ukladalam :D wyobrazcie sobie, ze jak bylam na 2 miechy w jakims brukowcu <juz nie bede reklamy robic> to mielismy przygotowane zdania do horoskopow i tylko losowalismy po dwa, trzy zdania do kazdej kategorii..... no wiec podsumowujac nie ma takiego czegos ze koziorozce sa spokojne albo zwariowane to tylko i wylacznie natura ludzka o tym decyduje jakim sie jest a nie znak zodiaku :P moze sie to komus nie podoba, ale lepiej te wszystkie przepowiesci horoskopy traktowac z wielkim przymrozeniem oka...... wybaczcie :D -
Twinsy
Ooo my to dopiero jestesmy rozkrecone dziewczyny :D Jestesmy bardzo energiczne nie potrafimy usiedziec na miejscu :) Lubimy cos planowac.I jestesmy bardzo gadatliwe:P I lubimy sie smiac,zartowac :D A jak juz jestesmy z znajomymi to wtedy sie dzieje :D:D -
Martuś
zgadzam sie z MONIA trzeba te wszystkie horoskopy traktowac z przymrozeniem oka :)
ale wracajac do tematu
ja to nie naleze do spokojnych ludzikow jak mam zajefajny humorek to moge szalec do bialego rana i nie czuc zmeczenia zdarzaja sie mi rozne swirki i wopgole dolki to u mnie raczej nie wystepuja (chyba byl taki jeden powazny ale juz sie z nim uporalam ) nie potrafie sie gniewac smucic i wogole wesola ze mnie osobka!! ale zeby nie bylo jak trzeba to potrafie sie wyciszyc i nie szalec jak pijany zajaczek:p -
Anonim
dzieki Mart!!
ja jestem zakrecona na maxa!!! ja spokojnie nie oge usiedzie c jednym miejscu nawet 5 min, zawsze cos musze wykombinowac, zeby nie bylo choc na chwile nudno, a mam tyle w sobie energii, ze gdyby byla taka mozliwosc to bym sama jej powlowe komus oddala :D -
Monique
moi znajomi zawsze sie mnie pytaja skad ja biore ta energie :) nie wazne ktora godz ja mam w sobie pelno zycia :) na imprezach nie schodze z parkietu :) uwielbiam zabawe,smiech przyjaciol.....:) nie potrafie takze usiedziec 5 min jednym miejscu :P ... wiec dziewczyny nie jestescie same :) haha :) -
bananowa a
-
Anonim
i oby wiecej takich dziewczyn :D oczywiscie szalonych :P tylko zastanawiam sie czy niektorzy aceci sie wlasnie takich nie boja???? co myslicie ?? -
Martuś
no oby wiecej !! czy sie boja?? mysle ze prawdziwy facet nie boi sie takiej kobietki ktora potrafi szalec i bawic sie cala noc i energie to chyba z kosmosu czerpie :p bo napewno nie bedzie sie z nia nudzil :) -
Anonim
tez tak mysle:P w sumie co robic z taka nudziara ktorej wszystko jedno....chyba tylko pic kawke i jesc herbatniki przed telewizorem :P -
Monique
hehehehe :) jak facet boi sie takich kobiet jak my to nie jest facetem :P :) -
Mała Mi :)
Bezsprzecznie taka energia i spontaniczność to fajna sprawa :) I do takich ludzi świat należy! :P Czasem jak odwalam jakieś różne akcje to ci, co mnie dobrze nie znają dziwinie się patrzą, ale co z tego, skoro ja i moi przyjaciele właśnie wtedy najlepiej się bawimy! :P Trzeba cieszyć się chwilą i korzystać z życia!!! :] -
Anonim
-
Monique