Koziorożce [50508]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy koziorożce są szalone? czy lubią sie bawic do upadłego? jak sądzicie?
  • Anonim

Tak, ale......
    Ja mam tak, ze uwielbiam imprezy, towarzystwo znajomych ale do czasu...w ktoryms momencie zawsze wlacza mi sie opcja "mam dosc" i wole swoje wlasne towarzystwo..... ja akurat jestem mieszanka uwielbienia do szalenstw i samotnosci;] Wiec szalenstwa tak ale nie do upadlego:)
  • Anonim

hhmmm TAK !!! Koziorożce są szalone,a ja jestem doskonalym tego przykładem....uwielbiam wszelkiego rodzaju impreski i melanże,bo wtedy jestem w swoim zywiole :D poza tym mi nie trzeba dwa razy powtarzac....ide i juz...czysty spontan :D
  • cold as ice

hm... ja za to preferuje wieczor w lozeczku, z herbatka, dobra ksiazka i odpowiednia muzyka; ). oczywiscie nie stronie od dobrej zabawy ale raczej nie mozna nazwac mnie imprezowiczka...
  • Anonim

Eh balangi. Mam 25 lat, funkcje społeczne piastuje i czy mi wypada?

No jasne:)
    Uwielbiam imprezy. Jak sobie na parkiet wskocze o jakiejś 22 to schodzę o 4. Wszyscy oczywiście myślą że ja na tabsach naginam, a ja po jednym piwie góra, bo od 2 lat od używek wszelakich stronię.
    Imprezy najlepsze oczywiście te spontaniczne, ale czasami planówki są ok.
    Organizuję u znajomego imprezkę lata 70(taka postowa) jak ktoś ma ochotę wpaść do konina na początku marca to zapraszam. Proszę o wcześniejszy kontakt.
  • madzia

oj. mnie to coraz czescie trudno wyciagnac. wole w domku w ciepelku z misiem; )
  • Anonim

hhhmm ja preferuje taki sam styl bycia jak Tomek :D jak wejde na parkiet o 22-23 to wychodze dopiero o 4, no robie sobie przerwy do lazienki,albo zeby napic sie czegos...ale to kwestia paru minut....uwielbiam tanczyc :D dlatego impreski to czesc mkojego i tak juz zwariowanego zycia :D pozdro
  • Anonim

hmmm ja sie dobrze bawie do czasu, generalnie naleze do osob, ktore wychodza z imprezy jako jedne z pierwszych.

• Anonim

hhmmm a aj analeze do osob ktore generalnie ywchodza ostatnie z klubu :D wiec widac ze kazdy koziorozec jest totalnie inny...no sa tam jakies podobienstwa ale ten przyklad dobrze to obrazuje :D
  • Ulisses

No ja też lubię się bawić, ale czasem długo trzeba mnie wyciągać... jak to koziorożca:D:D Ale jak już się rozkręcę, to hulaj dusza...

Choć czasem jak mi się włączy koziorkowy samotnik, to nie mam ochoty na nic...:D
  • madzia

fajnie to nazwales :) koziolkowy samotnik :) mam to coraz czesciej. a na impreze musze miec natchnienie...
  • Anonim

hhmmm patrze ze troche odchodze od normy... ja jakos nie czuje potrzeby,zeby gdzies sobie sam posiedziec, tak w osamotnieniu.....hmmmmm ale :ten typ tak ma" :D
  • Anonim

Ja jak siedzę sam to mi na rogi odbija:)
    Lubię siębawić i basta!!!
    Na parkiet wchodzę jako pierwszy i z racji mojej upartości schodzę często jako jeden z ostatnich. A w niedzielę zazwyczaj zdycham. Tak nazwę to brutalnie, ale inaczej to nie wygląda. No chyba że w niedzielę jest następna impreza albo jakieś after. Wtedy już nie umieram:)
  • Anonim

dokladnie Tomek!!!! Ja tez lubie sie bawic i basta!!!! nie dla mnie samotnosc, ja bez ludzi i imprez czuje sie jak kwiat bez wody :D:D pozdro
  • Anonim

Kwiat bez wody- dokładnie:)
  • Anonim

bez kitu taka prawda....... :D:D:D:D a co ja zrobie ze ja tak mam :D
  • Anonim

a ja wlasnie w niedziele po imprezach kwitne i jestem wtedy bardzo kreatywny :D
  • Anonim

Twardziel. Ja walczę z moim kręgosłupem. Miałem awarię kiedyś i mi trochę strzela. Ale jaK mnie wszystko boli to jest zajebiście, bo przynajmniej wiem że jeszcze żyję.
  • Anonim

...impreza.do.upadlego...
    ...musi.byc.cos...nie.wiem.nie .przezylem...
    ....choc.nie.jedna.dobra.zwied zilem...
    ...ba!.byly.ich.setki.tysiace. .jednak.gdy.wspomne....
    ...wszystko.sie.placze...
    ...
  • Anonim

hhhheee po imprezach ja tez kwitne.....hhmm to znaczy to zalezy od impreski :D albo zdycham albo mam fajniutki humorek ,ale raczej to drugie heheh :D i wtedy mam ochote przezyc jeszcze pare takich melanzykow :D heheheh i mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze "setki...tysiace " heheheh pozdro
| |

22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutk...

Fotki

Miejsca grona (4)