Koziorożce [50508]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>♥M@Dz&@♥<<

grudzien i styczen to czas kiedy koziorozsce obchodza urodzinki;) a wy ktorego dnia grudnia lub stycznia sie urodziliscie?? i co byscie chceli/albo co dostaliscie na urodzinki?? pozdrawiam;*
  • czoklet

ja juz miałam urodzinki 16 stycznia:) i dostałam masę prezentów:)
  • >>♥M@Dz&@♥<<

no wiec zaczynam...

14.01
    najbardziej lubie dostawac prezenty niespodzianki, ale w tym roku mama zabrala mnie na zakupy...bo wie ze bardzo lubie buszowac po sklepach z ciuchami;)
  • >>♥M@Dz&@♥<<

oj... ktos mnie uprzedzil... no ale to dobrze... czekam na wiecej wiadomosc i pozdrawiam;*
  • Rafciu

hehe a ja mialem pomiedzy wami czyli 15.01 :D
  • Anonim

a ja miałam 1 stycznia i skonczylam 18 lat-nareszcie :P
  • Anonim

a ja mialam 7 stycznia :P
  • Anonim

12 stycznia, a najlepszy dotychczasowy prezent to poznanie osoby bez której nie umiem już żyć.. :)
  • Anonim

Kurde..ja mam najpozniej z Was...17-go,ale wszystkie daty sa wypasione,bo NASZE.
    W podstawowce mielismy hardcore,bo 4 osoby,4 dni pod rzad osoby przynosily cukierki...14,15,16,17..mowie Wam..wyzerka byla nieziemska.A tak propo(to co mamy sobie zalowac)...
    Wszystkiego naj wszystkim,spoznione,ale najszczersze..
    Dzis koncze dokladnie 23 lata i 10 dni i tez jest co swietowac..kto wpada do mnie na browarka??
    Oblejemy wszystkie urodzinki naraz..
  • Anonim

6 stycznia :D
  • Kate

widze ze jest juz ktos z mojego dnia :) czyli 12 stycznia :) pozdrowki serdeczne dla wszystkich :)
  • fly

a czy 18sty sie jeszcze liczy? ...prooooszę :)
  • Anonim

tak od 20.01 jest dopiero wodnik :D a ja jestem z 14 stycznia!!! a już za niecały rok 18-stka :P
  • ╠ Vonsal ╣

ja pewnie ostatni bo 19stego; )
  • >>♥M@Dz&@♥<<

to ne tylko ja jestem z 14;D a co do tej propozycji z browarkirm;D to ja chetnie;)
  • Anonim

Ja tez z 14 stycznia...ale roczniku lepiej nie podawac;P bo latka leca.....
  • .:rado:.

28 grudnia, a chciałbym zęby ktoś odjął mi 10 lat :]
  • Anonim

24 grudnia - i tak, chce tamten komputer!!!!
  • ->*Zemlerka*<-

22 grudnia i wtedy zaczyna się era koziorożców; D
  • IF

Ja też jestem z 15stycznia :) godz. 15.35!!!! ehhh prawdziwy ze mnie koziołek
| |

22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutk...

Fotki

Miejsca grona (4)