-
>>♥M@Dz&@♥<<
grudzien i styczen to czas kiedy koziorozsce obchodza urodzinki;) a wy ktorego dnia grudnia lub stycznia sie urodziliscie?? i co byscie chceli/albo co dostaliscie na urodzinki?? pozdrawiam;* -
czoklet
-
>>♥M@Dz&@♥<<
no wiec zaczynam...
14.01
najbardziej lubie dostawac prezenty niespodzianki, ale w tym roku mama zabrala mnie na zakupy...bo wie ze bardzo lubie buszowac po sklepach z ciuchami;) -
>>♥M@Dz&@♥<<
oj... ktos mnie uprzedzil... no ale to dobrze... czekam na wiecej wiadomosc i pozdrawiam;* -
-
Rafciu
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
12 stycznia, a najlepszy dotychczasowy prezent to poznanie osoby bez której nie umiem już żyć.. :) -
Anonim
Kurde..ja mam najpozniej z Was...17-go,ale wszystkie daty sa wypasione,bo NASZE.
W podstawowce mielismy hardcore,bo 4 osoby,4 dni pod rzad osoby przynosily cukierki...14,15,16,17..mowie Wam..wyzerka byla nieziemska.A tak propo(to co mamy sobie zalowac)...
Wszystkiego naj wszystkim,spoznione,ale najszczersze..
Dzis koncze dokladnie 23 lata i 10 dni i tez jest co swietowac..kto wpada do mnie na browarka??
Oblejemy wszystkie urodzinki naraz.. -
Anonim
-
Kate
widze ze jest juz ktos z mojego dnia :) czyli 12 stycznia :) pozdrowki serdeczne dla wszystkich :) -
fly
-
Anonim
tak od 20.01 jest dopiero wodnik :D a ja jestem z 14 stycznia!!! a już za niecały rok 18-stka :P -
╠ Vonsal ╣
-
>>♥M@Dz&@♥<<
to ne tylko ja jestem z 14;D a co do tej propozycji z browarkirm;D to ja chetnie;) -
Anonim
Ja tez z 14 stycznia...ale roczniku lepiej nie podawac;P bo latka leca..... -
.:rado:.
-
Anonim
-
->*Zemlerka*<-
-
IF
Ja też jestem z 15stycznia :) godz. 15.35!!!! ehhh prawdziwy ze mnie koziołek