Koziorożce [50508]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Kasiunia*

moja druga poloweczke to strzelec... choc wiekszosc horoskopow cos mowi o bykach... ja osobisice swietnie sie dogaduje ze strzelcem wlasnie...
  • Dorota W.

A ja z WAGĄ, jesteśmu już 4 lata (bez tygodnia) ze sobą i nic nie wskazuje na to aby miało się to skończyć!!!! Zero kłótni, zero sprzeczek!!! Poprostu cudownie!!!!
  • mj

Bez pary. Chyba nikt do mnie nie pasuje :(
  • *Kasiunia*

ktos na pewno pasuje... poszukaj wsrod bykow... hihi
  • mj

Raczej nie. Moja siostra jest typowym bykiem i nie wyobrażam sobie dłuższych kontaktów z taką osobą :P
  • Anonim

taki temat juz byl...

http://grono.net/user/topic-show.js...
  • luis_enrique

z WAGĄ ?! zero kłótni ?! no to całkiem dziwne bo ja byłem z Wagą ponad rok i nie było tygodnia żebyśmy się nie pokłócili...;)
  • Adoz

a ja jestem z bykiem:) i jets superrr:D
  • do_Mini_KA

ja juz ponad 7lat ze strzelcem..iskrzy ale jest "uroczo":D
  • bird of prey

dopiero 1,5roku z baranem....tez rogaty ale naprawde dobrze nam idzie :)
  • CYPISS

eo...ja to chiba jakiś nieprzystosowany do życia w stałym związku jestem...tak sobie skacze z kwiatka na kwiatek i cenie sobie mocne charakterki a trudno o takie... kiedyś...byki, barany i strzelce...całkiem spoko, wagi do bani i jeszcze raki są dziwne... tylko te koziorożce, jak by nie było, są the best. jeszcze nie było mi dane z kuzką poskakać(chiba że w nieświadomości)...pozdro
  • Książe Majkiello Kędzierzawy

no i dobrze robisz zarek... za mlodzi jestesmy zeby sie w stale zwiazki pakowac :P
  • *tabacho*

z Panną i tak jest najfajniej :D :D :D
  • marysia

koziłkowi to chyba z kazdym cięzko(albo... ciężko z koziołkiem) i skomplikowanie...

ale jak juz przetrwa burze to na zawsze!!!
  • CYPISS

długie związki kiedyś były grane a teraz to już nawet nie chce mi sie zaczynać czego kolwiek...chiba nie ma tej drugiej połóweczki dla mnie przeznaczonej...zapomnieli o mnie tam na górze i tyle. ale jeszcze troszke czasu mam żeby jakoś wpaść na tą osóbke...może kiedyś...a perspektywa kawalerstwa na długie lata jakoś mnie nie przeraża, wręcz przeciwnie
  • marysia

oj nie gadaj!moooooolody jesteś;)jeszcze przyjdzie!:)samemu smutno żyć... choc tak źle i tak nie dobrze.... suma sumarum jednak lepiej mieć stałą przytulankę;)
  • mistique

ja tez z byczkiem :D
    hhehe moze te znaki pasuja do siebie bo oba rogate; P
  • Kasia Wrrrr

ja 6 latek z drugim koziolkiem :)
  • szynszyl

wow ale macie jazdy...............az mnie poraziło............dobrze że jestem sam bo jeszcze bardziej by mnie pogieło........
  • do_Mini_KA

myślisz,że to jescze możliwe?:D
| |

22 grudnia - 20 stycznia Koziorożec jest uparty I wytrwały nie na żarty! Idzie w górę pomalutk...

Fotki

Miejsca grona (4)