-
*Kasiunia*
moja druga poloweczke to strzelec... choc wiekszosc horoskopow cos mowi o bykach... ja osobisice swietnie sie dogaduje ze strzelcem wlasnie... -
Dorota W.
A ja z WAGĄ, jesteśmu już 4 lata (bez tygodnia) ze sobą i nic nie wskazuje na to aby miało się to skończyć!!!! Zero kłótni, zero sprzeczek!!! Poprostu cudownie!!!! -
mj
-
*Kasiunia*
-
-
mj
Raczej nie. Moja siostra jest typowym bykiem i nie wyobrażam sobie dłuższych kontaktów z taką osobą :P -
Anonim
-
luis_enrique
z WAGĄ ?! zero kłótni ?! no to całkiem dziwne bo ja byłem z Wagą ponad rok i nie było tygodnia żebyśmy się nie pokłócili...;) -
Adoz
-
do_Mini_KA
-
bird of prey
dopiero 1,5roku z baranem....tez rogaty ale naprawde dobrze nam idzie :) -
CYPISS
eo...ja to chiba jakiś nieprzystosowany do życia w stałym związku jestem...tak sobie skacze z kwiatka na kwiatek i cenie sobie mocne charakterki a trudno o takie... kiedyś...byki, barany i strzelce...całkiem spoko, wagi do bani i jeszcze raki są dziwne... tylko te koziorożce, jak by nie było, są the best. jeszcze nie było mi dane z kuzką poskakać(chiba że w nieświadomości)...pozdro -
Książe Majkiello Kędzierzawy
no i dobrze robisz zarek... za mlodzi jestesmy zeby sie w stale zwiazki pakowac :P -
*tabacho*
-
marysia
koziłkowi to chyba z kazdym cięzko(albo... ciężko z koziołkiem) i skomplikowanie...
ale jak juz przetrwa burze to na zawsze!!! -
CYPISS
długie związki kiedyś były grane a teraz to już nawet nie chce mi sie zaczynać czego kolwiek...chiba nie ma tej drugiej połóweczki dla mnie przeznaczonej...zapomnieli o mnie tam na górze i tyle. ale jeszcze troszke czasu mam żeby jakoś wpaść na tą osóbke...może kiedyś...a perspektywa kawalerstwa na długie lata jakoś mnie nie przeraża, wręcz przeciwnie -
marysia
oj nie gadaj!moooooolody jesteś;)jeszcze przyjdzie!:)samemu smutno żyć... choc tak źle i tak nie dobrze.... suma sumarum jednak lepiej mieć stałą przytulankę;) -
mistique
ja tez z byczkiem :D
hhehe moze te znaki pasuja do siebie bo oba rogate; P -
Kasia Wrrrr
-
szynszyl
wow ale macie jazdy...............az mnie poraziło............dobrze że jestem sam bo jeszcze bardziej by mnie pogieło........ -
do_Mini_KA