- 1
- 2
-
Kuba
Mam prośbę - czy posiada kotoś moze jakieść materiały na egzamin z Podstaw finansów u prof. Samojlika ?
Jeśli posiadaćie coś w formie elektronicznej prosze o e-mail : katani@poczta.fm -
pchełek
przeciez podal nam,ze na jego stronie<jak wejdziesz na wykladowcow to tam jest>sa materialy,ktore nas obowiazuja.. no i ponoc w pon. ma konkretnie powieedziec co ma byc<ale moze to tlyko plotka> -
pearla
mi się wydaje, że Kolega pisząc "materiały", miał na myśli jakieś testy z zeszłych lat;) -
Kama
-
-
Kuba
-
pchełek
to jak bedzie ktos mial to niech mi tez podrzuci,a wczoraj bylam zmeczona :P -
Iga
-
zglos sie do mnie w szkole.jestem w czw o 14 na chwile i caly pt.mam wszystko co trzeba umiec.
-
mgr Jadwiga Pazik
:) Oj to było straszne...ten egzamin.. mnóstwo grup, a na dodatek jak się komuś wydawało, że mają te same pytania.. bo treść ta sama to się okazywało,że odpowiedzi totalnie inne!! Masakra była...a kazdy nam mowił ze u niego mozna sciagac!! -
Anonim
-
Anuś
-
pearla
-
Anonim
-
-
mgr Jadwiga Pazik
Nio to zależy:) U nas było ciężko i się sciągac nie dało ... i te piekielne pytania:) Widocznie zależy od jego humoru... -
muzyk
na finansach było tak słodko kwaśnie w zeszłym roku. niby te same pytania co rok wczesniej, ALE zmieniał dane, albo wstawiał słówka "nie" do tekstu i takie tam.
ogólnie polecam sie uczyc bo potem jak chcecie cos z naszym kochanym dziekanem załatwic to sie pyta o ocene z egzaminu:D
ja sie nie uczyłem i mam 3+ (bez zciągania ani obciągania) -
Anonim
tetsy sie ogolnie powtzrazaja z zeslzych lat wiec odbrze ejst miec plik z kilku lat i je zrobic bo duzo bedzie, zdarzaja sie jakeis nwoe , ale ucz sie z materialow z jego strony!!!! -
sTaRaN
-
hb
a wiecie ze grono jest obserwowane... :]
ps co do testow, mam w formie elektronicznego testu (na stronie).
Jezel ktos chce sie odezwie.
Pozdrawiam.
-
sTaRaN
Will Smith i Tommy Lee Jones czyli Men In Black stoja u twych drzwi i patrza ci na ręce...........dajcie spokoj z tym szpiegowaniem
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płd.
- Załóż własne grono tematyczne