Akademia Leona Koźmińskiego [5139]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

Mam prośbę - czy posiada kotoś moze jakieść materiały na egzamin z Podstaw finansów u prof. Samojlika ?

Jeśli posiadaćie coś w formie elektronicznej prosze o e-mail : katani@poczta.fm
  • pchełek

przeciez podal nam,ze na jego stronie<jak wejdziesz na wykladowcow to tam jest>sa materialy,ktore nas obowiazuja.. no i ponoc w pon. ma konkretnie powieedziec co ma byc<ale moze to tlyko plotka>
  • pearla

mi się wydaje, że Kolega pisząc "materiały", miał na myśli jakieś testy z zeszłych lat;)
  • Kama

a konkretniej ten z zeszlego roku:)
  • Kuba

Dokładnie - a wiem że ludzie maja :)

Pozdrawiam.
  • pchełek

to jak bedzie ktos mial to niech mi tez podrzuci,a wczoraj bylam zmeczona :P
  • Iga

i tak nic wam to nie da:)
  • Ola L.

zglos sie do mnie w szkole.jestem w czw o 14 na chwile i caly pt.mam wszystko co trzeba umiec.
  • mgr Jadwiga Pazik

:) Oj to było straszne...ten egzamin.. mnóstwo grup, a na dodatek jak się komuś wydawało, że mają te same pytania.. bo treść ta sama to się okazywało,że odpowiedzi totalnie inne!! Masakra była...a kazdy nam mowił ze u niego mozna sciagac!!
  • Anonim

bo można było.... :)
  • Anuś

no wlasnie;]

• pearla

na ZiM można było.. nie wiem, jak na finansach; )
  • Anonim

ja nic nie umialam i dostalam 4,5, dobre sciagi to podstawa :)
  • Ola L.

Super, chwal sie dalej..!
  • mgr Jadwiga Pazik

Nio to zależy:) U nas było ciężko i się sciągac nie dało ... i te piekielne pytania:) Widocznie zależy od jego humoru...
  • muzyk

na finansach było tak słodko kwaśnie w zeszłym roku. niby te same pytania co rok wczesniej, ALE zmieniał dane, albo wstawiał słówka "nie" do tekstu i takie tam.

ogólnie polecam sie uczyc bo potem jak chcecie cos z naszym kochanym dziekanem załatwic to sie pyta o ocene z egzaminu:D

ja sie nie uczyłem i mam 3+ (bez zciągania ani obciągania)
  • Anonim

tetsy sie ogolnie powtzrazaja z zeslzych lat wiec odbrze ejst miec plik z kilku lat i je zrobic bo duzo bedzie, zdarzaja sie jakeis nwoe , ale ucz sie z materialow z jego strony!!!!
  • sTaRaN

kuba ty sie lepiej ucz!!!! Leszczu Jeden:)
  • hb

a wiecie ze grono jest obserwowane... :]

ps co do testow, mam w formie elektronicznego testu (na stronie).
    Jezel ktos chce sie odezwie.

Pozdrawiam.
  • sTaRaN

Will Smith i Tommy Lee Jones czyli Men In Black stoja u twych drzwi i patrza ci na ręce...........dajcie spokoj z tym szpiegowaniem
  • 1
  • 2
| |

Grono Akademii Leona Koźmińskiego, moderowane przez osoby współtworzące i pomagające Zarządo...

Akademia Leona Koźmińskiego

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)