Akademia Leona Koźmińskiego [5139]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Urszula Wspaniała

Witajcie!
    Wiem, ze jestescie pewnie zalewani pytaniami o Wasza szkole, ale bylabym wdzieczna, gdybyscie napisali conieco o studiach zaocznych. Głównie chodzi mi o kierunek Europeistyka. Mam informator, ale chodzi mi o zdania z "wewnatrz". Dzieki; )
  • Udo :)

co do Europeistyki to nie wiem, odnośnie Marketingu - nie jest łatwo, fakt że jak już rozpoczniesz specjalizacje to nie masz tego całego hm.. w moim przypadku "matematyczno-prawniczo-rachun kowego" bełkotu a konkretne marketingowe mięcho.
    Nauki jest sporo - ale jest to interesujące i przydatne - choć w dużej mierze zależy od wykładowcy - czy potrafi "sprzedać" zakres wiedzy:)

ps. oczywiście zawsze się znajdzie jakiś ..... który zepsuje semestr - aktualnie and the winner is wr....... nauki polityczne:( po co????
  • =Peggy=

estem z Europeistyki zaocznej i jeśli jesteś fanatyczką Uni to jest to coś dla Ciebie, na tym kierunku jest wszystko...i nic(dla mnie oczywiście) Mamy najwięcej przedmiotów,zjazdów no i oczywiście egz....ale po mimo wszystko ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o których sie czesto nie mówi...Pozdrawiam i życze powodzenia w dokonaniu dobrego wyboru:)
  • Anonim

Nie jest łatwo, ale całkiem przyjemnie. Polecam psychologię ekonomiczną po 3 roku, niedawno skończyłam.
  • madziaq

teraz mozna psychologie (nieekonomiczna :P) juz od pierwszego roku :P
  • Anonim

Jestem na ZiM zaocznych i nie jest tak tragicznie. Pierwszy semestr poszedl bez wiekszych problemow, co prawda dla czesci matematyka badz mikroekonomia to byl kosmos jednak nie bylo zle. Moj przypadek jest dosyc specyficzny, gdyz studiuje dziennie jednoczesnie na innej uczelni i to w Bialymstoku wiec tak naprawde co semestr mam dwie sesje i jak na razie w tej jest tylko jeden wrzesien i to swiadomie przelozony.

Zgodze sie z przedmowcami, ze w duzym stopniu zainteresowanie przedmiotami zalezec bedzie od wykladowcow, w pierwszym semestrze furrore robil dr Piotrkowski, bardziej jednak zajmowal sie rozmowa o sobie a zarzadzanie bylo milym dodatkiem.
  • Grono.Net

Europeistyka... fajny kierunek... jeśli lubisz prawo i takie tam inne humanistyczne sprawy:) łatwo nie jest , trochę napięty plan...ale ogólnie jest ok..polecam:)
| |

Grono Akademii Leona Koźmińskiego, moderowane przez osoby współtworzące i pomagające Zarządo...

Akademia Leona Koźmińskiego

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)