-
Molako
Z racji tego ze bylem bardzo pilnym studentem i skonczylem szkole w 2004 r wypadalo by zacząc pisac prace mgr.
Niestety moja pani promotor nadzwyczajniej w swiecei kopnęla mnie w d... i odeszła ze szkoly - a ja sie obudzilem z ręką w nocniku...
Z racji tego ze troche sie w szkole pozmienialo szukam sobie promotora ktory ma coś wspólnego z projektowaniem organizacyjnym, struktura organizacji...
jesteście na biezaco - sami moze macie u kogos seminarium zwiazane z w/w tematem ...
Prosił bym o jakies info.
pzdr.
-
pearla
Projektowanie Organizacyjne to chyba zdecydowanie dr Jan Dąbrowski. może jeszcze mgr Waldemar Czachorowski. ale piszę to tylko na podstawie przedmiotów, które z Nimi miałam. -
Anonim
co to projektowania organizacyjnego i zagadnień z nim związanym na pewno warto porozmawiać z dr Dąbrowskim.
Niestety ale mgr. Czachowowski nie może prowadzić seminarium i być promotorem...... tytuł magistra do tego nie uprawnia..... tak mi sie wydaje..... -
Anonim
Kulik, naduzywasz slowa 'warto'.
zastepuj je lepiej slowem 'mozna'.
znafca -
-
pearla
Czachorowski może ewentualnie mógłby kogoś polecić. bo z tego co wiem, to Dąbrowski w chwili obecnej nie prowadzi seminarium. ale rzeczywiście - pewnie 'warto' byłoby z Nim porozmawiać; )
mój Brat kiedyś licencjata u Niego robił i jakoś nie słyszałam narzekań. -
Anonim
-
Anonim
-
Molako
Thx - pierwsze co to pomyslałem o Dąbrowskim i nawet bylem u niego dziś - ale czarno to widze - nie prowadzi seminarium i w ogole ...
Jest dooopppaa a czas mnie naciska i to mocno ...
hmmm a ktoś z katedry zarządzania - moze macie tuuu jakies pomysły ...??? Kto tam teraz ma seminarium??? Kurde w sumie to juz mi zalezy na tym aby ktoś mnie wpisał na seminarium - z resztą dam rade ...
W ogole z kim macie seminaria ...??? -
Molako
Aaa i ci co mieli zajęcia/seminaria z Dąbrowskim - szukam info n/t Strategia a struktura organizacji - moze ktos z was pisał prace na podobny temat??
Interesuje mnie teoria - ksiązki/ publikacje itp mogą byc po angielsku ...
Za jakąkolwiek pomoc z góry dziekuję i jestem gotów się zrewanżowac!!!
-
Anonim
siema
Polecam Dr. Jacka Paisecznego jest to bez problemowy. Coprawdaz jest on w katedrze teorii zarzadzania ale piszą u niego ludzie na przerozne tematy..
pozdro -
Anonim
oczywiście Jacek Pasieczny niemylic go z tym zgredem co siedzi kolo dziekanatu -
Anonim
oczywiście Jacek Pasieczny niemylic go z tym zgredem co siedzi kolo dziekanatu
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płd.
- Załóż własne grono tematyczne