Akademia Leona Koźmińskiego [5139]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Molako

Z racji tego ze bylem bardzo pilnym studentem i skonczylem szkole w 2004 r wypadalo by zacząc pisac prace mgr.
    Niestety moja pani promotor nadzwyczajniej w swiecei kopnęla mnie w d... i odeszła ze szkoly - a ja sie obudzilem z ręką w nocniku...
    Z racji tego ze troche sie w szkole pozmienialo szukam sobie promotora ktory ma coś wspólnego z projektowaniem organizacyjnym, struktura organizacji...
    jesteście na biezaco - sami moze macie u kogos seminarium zwiazane z w/w tematem ...
    Prosił bym o jakies info.
    pzdr.

• pearla

Projektowanie Organizacyjne to chyba zdecydowanie dr Jan Dąbrowski. może jeszcze mgr Waldemar Czachorowski. ale piszę to tylko na podstawie przedmiotów, które z Nimi miałam.
  • Anonim

co to projektowania organizacyjnego i zagadnień z nim związanym na pewno warto porozmawiać z dr Dąbrowskim.

Niestety ale mgr. Czachowowski nie może prowadzić seminarium i być promotorem...... tytuł magistra do tego nie uprawnia..... tak mi sie wydaje.....
  • Anonim

Kulik, naduzywasz slowa 'warto'.
    zastepuj je lepiej slowem 'mozna'.

znafca
  • pearla

Czachorowski może ewentualnie mógłby kogoś polecić. bo z tego co wiem, to Dąbrowski w chwili obecnej nie prowadzi seminarium. ale rzeczywiście - pewnie 'warto' byłoby z Nim porozmawiać; )

mój Brat kiedyś licencjata u Niego robił i jakoś nie słyszałam narzekań.
  • Anonim

moze nie rozmawialas z bratem Małgorzato

;)
  • Anonim

Danny...... "warto" zostalo uzyte tylko raz.......

hehe
  • Molako

Thx - pierwsze co to pomyslałem o Dąbrowskim i nawet bylem u niego dziś - ale czarno to widze - nie prowadzi seminarium i w ogole ...
    Jest dooopppaa a czas mnie naciska i to mocno ...
    hmmm a ktoś z katedry zarządzania - moze macie tuuu jakies pomysły ...??? Kto tam teraz ma seminarium??? Kurde w sumie to juz mi zalezy na tym aby ktoś mnie wpisał na seminarium - z resztą dam rade ...
    W ogole z kim macie seminaria ...???
  • Molako

Aaa i ci co mieli zajęcia/seminaria z Dąbrowskim - szukam info n/t Strategia a struktura organizacji - moze ktos z was pisał prace na podobny temat??
    Interesuje mnie teoria - ksiązki/ publikacje itp mogą byc po angielsku ...
    Za jakąkolwiek pomoc z góry dziekuję i jestem gotów się zrewanżowac!!!
  • Anonim

siema

Polecam Dr. Jacka Paisecznego jest to bez problemowy. Coprawdaz jest on w katedrze teorii zarzadzania ale piszą u niego ludzie na przerozne tematy..

pozdro
  • Anonim

oczywiście Jacek Pasieczny niemylic go z tym zgredem co siedzi kolo dziekanatu
  • Anonim

oczywiście Jacek Pasieczny niemylic go z tym zgredem co siedzi kolo dziekanatu
| |

Grono Akademii Leona Koźmińskiego, moderowane przez osoby współtworzące i pomagające Zarządo...

Akademia Leona Koźmińskiego

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)