-
Khosis
TUTAJ zamieszczamy ogłoszenia o poszukiwaniach mieszkania, pokoju, współlokatorów.
TUTAJ, ponieważ mamy dość miliona tematów o tym samym.
TUTAJ, ponieważ osobne tematy będą kasowane bez litości.
TUTAJ, a offtop też będzie wycięty, zaorany i obsadzony bratkami... (z wyjątkiem offtopu chwalącego moderatorów; P) -
Ronin
-
to naprawdę kiepski rok...
o wlasnie, to powiedzcie mi jesli mozecie, bo w koncu sie znacie, ile sie w Krakowie tak pi razy okno placi za wynajecie mieszkania takiego np. 2wupokojowego? pytam z ciekawosci bo zawsze mialam gdzie mieszkac, a zadano mi to pytanie ostatnio i zem zglupla:) -
tom .
-
-
Anonim
-
tom .
jesli szukasz mieszkania to wejdz na strone http://www.e-stancja.pl
jest tam wiele ciekawych, aktualnych ofert... -
selfinspector
prawdopodobnie bede potrzebowac 2 osoby do mieszkania od pazdziernika.. any volunteers?:> -
Miss_Outrage
...własnie ja rowniez poszukuje miejsca w mieszkaniu studenckim...
Co najwazniejsze to w miare blisko Rynku, w przystepnej cenie & z 'normalnymi', raczej bezkonfliktowymi,sympatycznymi itd wpolokatorami; D jesli posiadacie jakies oferty prosze piszcie na priv; ) thx! -
Anonim
>chill out napisała:
>prawdopodobnie bede potrzebowac 2 osoby do mieszkania od
>pazdziernika.. any volunteers?:>
ja jestem chetna :)))))))) -
Anonim
znalazłam 2 mieszkania jedno na ulicy drukarskiej za 900zł + prad a drugie na moraczewskiego za 1400zł ... i szukam współlokatorów ..... -
hawana
ja szukam pokoju albo miejsca w pokoju dwuosobowym, byle gdzie tylko żeby był dobry dojazd i nie było w kamienicy to mieszkanie;) to pilne;>> jestem spokojna i nie-brudząca;)
pozdr. -
Khosis
jakie foty tych mieszkan byscie dali zebysmy wiedzieli o czym mowa; ) -
Anonim
tych co ja znalazłam nie ma fotografii ... bede niedług sie wybierac do krakowa obejrzec te mieszkania jezeli ktos jest zainteresowany (oba sa 2 pokojowe) to moze sie ze mna zgadac i wraz ze mna je obejrzec
a co do mnie jako do współlolatora jestem miła sympatyczna niekonfliktowa lubie sprzatac i gotowac :)) imprezowac tez jak ejst na to pora :)) o balety sie nie zwalam generalnie jade do krk mieszkac studiowac i najwazniejsze praciowaxcc na swoje utrzymanie :)) -
by alaη.™
szukam wpółlokatora/orki do pokoju. pokoj spory ale nie wiem ile metrów. na placu nowym (kazimierz) -
Tusk
No patrze o oczom swoim niue wierze!! Kto to szuka mieszkania? Czesc, Gosiu! Kiedy jedziesz do Krakowa? -
Szczęsliwego Nowego Roku:)
Hej,
Ja mozliwe,że tez niedługo będę szukała mieszkania w Krakowie.
Wszsytko zalezy od spraw na uczelni i nie tylko.
Pozdrawiam -
Khosis
ej to jak wszyscy to wszyscy...
to ja też szukam :)
może być pokój z netem w centrum... -
Anonim
-
marylka
Mamy z kolezanka mieszkanie na podgorzu na legionow pilsudskiego. Mieszkanie ma 80m i sa dwa pokoje. JEst duza kuchnia i odremontowana lazienka. My bierzemy jeden pokoj i szukamy 2 lub 3 osob do tego drugiego pokoju. Jak cos to pisac !!! Bez kaucji -
marylka
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne