Kraków [6783]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Khosis

TUTAJ zamieszczamy ogłoszenia o poszukiwaniach mieszkania, pokoju, współlokatorów.

TUTAJ, ponieważ mamy dość miliona tematów o tym samym.

TUTAJ, ponieważ osobne tematy będą kasowane bez litości.

TUTAJ, a offtop też będzie wycięty, zaorany i obsadzony bratkami... (z wyjątkiem offtopu chwalącego moderatorów; P)
  • Ronin

Khosis sux :*
  • to naprawdę kiepski rok...

o wlasnie, to powiedzcie mi jesli mozecie, bo w koncu sie znacie, ile sie w Krakowie tak pi razy okno placi za wynajecie mieszkania takiego np. 2wupokojowego? pytam z ciekawosci bo zawsze mialam gdzie mieszkac, a zadano mi to pytanie ostatnio i zem zglupla:)
  • tom .

ok 1400:-)
  • Anonim

szukam mieszkania i sublokatorów w krk kontakt : priv !!
  • tom .

jesli szukasz mieszkania to wejdz na strone http://www.e-stancja.pl
    jest tam wiele ciekawych, aktualnych ofert...
  • selfinspector

prawdopodobnie bede potrzebowac 2 osoby do mieszkania od pazdziernika.. any volunteers?:>
  • Miss_Outrage

...własnie ja rowniez poszukuje miejsca w mieszkaniu studenckim...
    Co najwazniejsze to w miare blisko Rynku, w przystepnej cenie & z 'normalnymi', raczej bezkonfliktowymi,sympatycznymi itd wpolokatorami; D jesli posiadacie jakies oferty prosze piszcie na priv; ) thx!
  • Anonim

>chill out napisała:
    >prawdopodobnie bede potrzebowac 2 osoby do mieszkania od
    >pazdziernika.. any volunteers?:>

ja jestem chetna :))))))))
  • Anonim

znalazłam 2 mieszkania jedno na ulicy drukarskiej za 900zł + prad a drugie na moraczewskiego za 1400zł ... i szukam współlokatorów .....
  • hawana

ja szukam pokoju albo miejsca w pokoju dwuosobowym, byle gdzie tylko żeby był dobry dojazd i nie było w kamienicy to mieszkanie;) to pilne;>> jestem spokojna i nie-brudząca;)

pozdr.
  • Khosis

jakie foty tych mieszkan byscie dali zebysmy wiedzieli o czym mowa; )
  • Anonim

tych co ja znalazłam nie ma fotografii ... bede niedług sie wybierac do krakowa obejrzec te mieszkania jezeli ktos jest zainteresowany (oba sa 2 pokojowe) to moze sie ze mna zgadac i wraz ze mna je obejrzec

a co do mnie jako do współlolatora jestem miła sympatyczna niekonfliktowa lubie sprzatac i gotowac :)) imprezowac tez jak ejst na to pora :)) o balety sie nie zwalam generalnie jade do krk mieszkac studiowac i najwazniejsze praciowaxcc na swoje utrzymanie :))
  • by alaη.™

szukam wpółlokatora/orki do pokoju. pokoj spory ale nie wiem ile metrów. na placu nowym (kazimierz)
  • Tusk

No patrze o oczom swoim niue wierze!! Kto to szuka mieszkania? Czesc, Gosiu! Kiedy jedziesz do Krakowa?
  • Szczęsliwego Nowego Roku:)

Hej,
    Ja mozliwe,że tez niedługo będę szukała mieszkania w Krakowie.
    Wszsytko zalezy od spraw na uczelni i nie tylko.
    Pozdrawiam
  • Khosis

ej to jak wszyscy to wszyscy...

to ja też szukam :)
    może być pokój z netem w centrum...
  • Anonim

I ja tez , i ja też! Dla siebie i doroć... ale głównie dla członka:D
  • marylka

Mamy z kolezanka mieszkanie na podgorzu na legionow pilsudskiego. Mieszkanie ma 80m i sa dwa pokoje. JEst duza kuchnia i odremontowana lazienka. My bierzemy jeden pokoj i szukamy 2 lub 3 osob do tego drugiego pokoju. Jak cos to pisac !!! Bez kaucji
  • marylka

jest net,pralka,lodowka,mikrofalowk a
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)