- 1
- 2
-
sunrise
hmm nie znalazłam takiego forum:( mieszkam od niedawna w Krakowie i nie zabardzo się orientuje do którego dentysty mogę się udać. Piszcie którego polecacie -
Anonim
slawkowska 23 albo 24, przy samych plantach, po prawej stronie idac od rynku. w sumie bylam tam tylko na kontrole, ale bardzo mily pan i z tego co wiem dobry;) -
zlutowany krążownik szos
-
yska
ee.. moze byc w klinice uj na montelupich, za free i studenci sie staraja; p -
-
Anonim
-
@FB Janii Janislawski
>yska przytulanka napisała:
>ee.. moze byc w klinice uj na montelupich, za free i
>studenci sie staraja; p
Był motyw, że dziewczyna studentka pobierała mi krew i spytała czy może.....no to jej pozwoliłem bo na kimś muszą ćwiczyć wbijanie tych igieł.
Ale zeby sie poswiecic i dać leczyć zęby studentom stomatologii to az tak dobrego serca nie mam <lol>
-
Anonim
mam podobny problem...krewka to jeszcze..ale ząbka...
a stomatolodzy to na pl.szczepański 3- tylkoz RTG nie mylić
nie w dół tylko w góre iść :)
-
yska
a nie wiem mnie tam tylko studenciny szwy wyciagali, ale potulni jacys tacy przerazeni, sie starali; ) -
NinjaKid
-
Anonim
Ja z kolei polecam tę panią:
http://karident.pl/dojazd.html
Daleko w cholerę (Kobierzyn), ale naprawdę warto. Dentystka niesamowicie dokładna, świetna. -
NinjaKid
ja wychodze z zalozenia ze centra dentystyczne maja lepszy sprzet, szybciej wdrazaja nowe technologie, maly prywatny gabinecik nie rozwija sie w taki sposob, nie inwestuje pieniazkow...zreszta przekonalam sie o tym na własnym ząbku hehe -
Anonim
ten powyżej inwestuje i o tym ja też przekonałam się na własnym ząbku, a nawet ząbkach; -) -
sensemilian
polecam z ręką na sercu - a wierzcie mi, że nie znoszę dentystów, a przeszedłem już przez kilkanaście gabinetów - że najlepszym według mnie jest dr Majewski, który ma gabinet na ul. Twardowskiego w pierwszym budynku za okrągłym bankiem przy ul. Kapelanka. To jedyny dentysta do którego jak wchodzę i wychodzę jestem rozluźniony... koleś jest na serio mistrzem - zresztą jego ojciec, który prowadzi z nim gabinet jest mega fachurą w dziedzinie implantologii i chirurgii szczękowej - jakieś dyplomy uznania z całego świata wiszą w poczekalni, dr honoris causa UJ za doniosły wkład w rozwój stomatologii itd. Przyjmuje młodszy - stary robi tylko poważniejsze sprawy. Polecam - do standardowej ceny trzeba doliczyć 20 PLN taka jest mniej więcej różnica między ich gabinetem a każdym innym. Nie polecam natomiast na Dunajewskiego - mega wypasiona klinika - za zęba zapłaciłem 600 PLN a bolał mnie jeszcze przez miesiąc - okazało się bowiem, że pani nie zauważyła pewnego bolącego drobiazgu... -
yska
wygrzebalam bo dostalam wscieku macicy
otoz jak sie okazalo wczoraj [ta... dopiero wczoraj to wyczulam...]
od ponad 3 miesiecy mam szew ktory omylkowo nie zostal usuniety, najwyrazniej pekl i zwisa mi niemalze do gardla; ]
ojezu ale dzisiaj na montelupich zrobie im rozpizd...; ) -
@FB Janii Janislawski
Powiem chłopakom, że sie szykujesz na rozpierdol na Montelupich. Oni też mają mają tam upatrzoną taką jedną miejscówke... -
yska
-
ExTooDaZee...
heh juz mialam polecic montelupich...bo poddalam sie panu co egzam zdawal i za free zrobili mi leczenie kanalowe..na szczescie nic mi jeszcze nie zwisa ale jej...nie wiadomo co to bedzie...
zreszta nie ma co polecac bo inek wszystkich wymorduje; )) -
Anonim
o ile pamietam dobrze ulice to na Tuchowskiej (Piaski) jest bardzo dobra (w sensie dobra w swoim fachu),zaangazowana w to co robi dentystka.Material i wykonanie tez sa pico bello,ceny jak najbardziej przystepne.Znam ja od lat -dlatego polecam -
yska
a trzeba bylo widziec mine lekarza i moja w chwili kiedy po moim wywodzie pelnym wyrzutow facet mi odpowiedzial "wie pani... zdarza sie" na co ja do niego rozwscieczona wylecialam ze slowami "zdarza sie?! OD 4 MIESIECY MAM DRUTA W GARDLE a pan mi mowi ze sie zdarza?!"
postanowienie na ten rok: bede lepiej dobierac slowa -
konrad
naprawde polecam ci studentów z ujotu - idz do nich na praktyki - płacisz znacznie mniej niz u normalnego dentysty , robią zęby bez pospiechu i starannnie, ja przez chodzenie do nich przestałem sie bac dentysty.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne