Kraków [6783]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sunrise

hmm nie znalazłam takiego forum:( mieszkam od niedawna w Krakowie i nie zabardzo się orientuje do którego dentysty mogę się udać. Piszcie którego polecacie
  • Anonim

slawkowska 23 albo 24, przy samych plantach, po prawej stronie idac od rynku. w sumie bylam tam tylko na kontrole, ale bardzo mily pan i z tego co wiem dobry;)
  • zlutowany krążownik szos

pogotowie stomatologiczne na warszawskiej, ale drogie as hell
  • yska

ee.. moze byc w klinice uj na montelupich, za free i studenci sie staraja; p
  • Anonim

staraja sie ale czasem im nie wychodzi :p
  • @FB Janii Janislawski

>yska przytulanka napisała:
    >ee.. moze byc w klinice uj na montelupich, za free i
    >studenci sie staraja; p

Był motyw, że dziewczyna studentka pobierała mi krew i spytała czy może.....no to jej pozwoliłem bo na kimś muszą ćwiczyć wbijanie tych igieł.
    Ale zeby sie poswiecic i dać leczyć zęby studentom stomatologii to az tak dobrego serca nie mam <lol>
  • Anonim

mam podobny problem...krewka to jeszcze..ale ząbka...

a stomatolodzy to na pl.szczepański 3- tylkoz RTG nie mylić
    nie w dół tylko w góre iść :)

• yska

a nie wiem mnie tam tylko studenciny szwy wyciagali, ale potulni jacys tacy przerazeni, sie starali; )
  • NinjaKid

Denta-Med przy placu Getta, Pani Dr Leszcz - najlepsza :)
  • Anonim

Ja z kolei polecam tę panią:
    http://karident.pl/dojazd.html

Daleko w cholerę (Kobierzyn), ale naprawdę warto. Dentystka niesamowicie dokładna, świetna.
  • NinjaKid

ja wychodze z zalozenia ze centra dentystyczne maja lepszy sprzet, szybciej wdrazaja nowe technologie, maly prywatny gabinecik nie rozwija sie w taki sposob, nie inwestuje pieniazkow...zreszta przekonalam sie o tym na własnym ząbku hehe
  • Anonim

ten powyżej inwestuje i o tym ja też przekonałam się na własnym ząbku, a nawet ząbkach; -)
  • sensemilian

polecam z ręką na sercu - a wierzcie mi, że nie znoszę dentystów, a przeszedłem już przez kilkanaście gabinetów - że najlepszym według mnie jest dr Majewski, który ma gabinet na ul. Twardowskiego w pierwszym budynku za okrągłym bankiem przy ul. Kapelanka. To jedyny dentysta do którego jak wchodzę i wychodzę jestem rozluźniony... koleś jest na serio mistrzem - zresztą jego ojciec, który prowadzi z nim gabinet jest mega fachurą w dziedzinie implantologii i chirurgii szczękowej - jakieś dyplomy uznania z całego świata wiszą w poczekalni, dr honoris causa UJ za doniosły wkład w rozwój stomatologii itd. Przyjmuje młodszy - stary robi tylko poważniejsze sprawy. Polecam - do standardowej ceny trzeba doliczyć 20 PLN taka jest mniej więcej różnica między ich gabinetem a każdym innym. Nie polecam natomiast na Dunajewskiego - mega wypasiona klinika - za zęba zapłaciłem 600 PLN a bolał mnie jeszcze przez miesiąc - okazało się bowiem, że pani nie zauważyła pewnego bolącego drobiazgu...
  • yska

wygrzebalam bo dostalam wscieku macicy
    otoz jak sie okazalo wczoraj [ta... dopiero wczoraj to wyczulam...]
    od ponad 3 miesiecy mam szew ktory omylkowo nie zostal usuniety, najwyrazniej pekl i zwisa mi niemalze do gardla; ]

ojezu ale dzisiaj na montelupich zrobie im rozpizd...; )
  • @FB Janii Janislawski

Powiem chłopakom, że sie szykujesz na rozpierdol na Montelupich. Oni też mają mają tam upatrzoną taką jedną miejscówke...
  • yska

zgarne ich i pojdziemy razem obok, zrobia wszystko na poczekaniu ];>
  • ExTooDaZee...

heh juz mialam polecic montelupich...bo poddalam sie panu co egzam zdawal i za free zrobili mi leczenie kanalowe..na szczescie nic mi jeszcze nie zwisa ale jej...nie wiadomo co to bedzie...
    zreszta nie ma co polecac bo inek wszystkich wymorduje; ))
  • Anonim

o ile pamietam dobrze ulice to na Tuchowskiej (Piaski) jest bardzo dobra (w sensie dobra w swoim fachu),zaangazowana w to co robi dentystka.Material i wykonanie tez sa pico bello,ceny jak najbardziej przystepne.Znam ja od lat -dlatego polecam
  • yska

a trzeba bylo widziec mine lekarza i moja w chwili kiedy po moim wywodzie pelnym wyrzutow facet mi odpowiedzial "wie pani... zdarza sie" na co ja do niego rozwscieczona wylecialam ze slowami "zdarza sie?! OD 4 MIESIECY MAM DRUTA W GARDLE a pan mi mowi ze sie zdarza?!"

postanowienie na ten rok: bede lepiej dobierac slowa
  • konrad

naprawde polecam ci studentów z ujotu - idz do nich na praktyki - płacisz znacznie mniej niz u normalnego dentysty , robią zęby bez pospiechu i starannnie, ja przez chodzenie do nich przestałem sie bac dentysty.
  • 1
  • 2
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)