Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

cześć, chciałabym zapytać o internaty w Krakowie.
    W przyszłym roku idę do liceum (prawdopodobnie nr. 6) i zależy mi na znalezieniu czegoś w pobliżu Kazimierza.
    Czy moglibyście udzielić mi jakiś informacji lub instukcji?
    byłabym wdzięczna :)

pees: jeśli taki wątek już istnieje, to przepraszam
  • Софи

• yyu-yu

lepiej ci by chyba bylo, gdybys sprobowala wynajac jakis pokoj, bo slyszalam ze zycie w internacie nie jest za przyjemne; ) np. takie powroty o danej (dość wczesnej) porze = zero imprez czy tez zwyklych wieczornych/nocnych wypadów ze znajomymi.; ] albo pobudka rano, gdy chcesz się wyspać i akurat tak wcześnie nie musisz wstawać.
  • Anonim

domyślam się, ale rodzice każą. tylko pod warunkiem mieszkania w internacie puszczą mnie do Krk do LO.
  • Ja nie istnieje (FURBY)

juz myslalem ze cos z internetem :D
  • Khosis

moje na przykład jest z internetem
  • Anonim

no dobrze. nbajlepiejby było trafić na internat z internetem :)
  • Anonim

rozsądna decyzja.internat,tfu, internet przydatna rzecz
  • Ewa Su

Polecam internat na Ułanów 9 przy Zespole Szkół Inżynierii Środowiska i Melioracji.
    Internat koedukacyjny, pokoje 3-4 osobowe; bezpłatny dostęp do internetu w pokojach - wystarczy, że masz swój komputer:) 40 zł za miesiąc + wyżywienie (ok.12 zł za dzień)
    Są jeszcze wolne miejsca!!
  • A.

mam pytanie, czy jest możliwość żeby w internacie wykupić tylko obiady na jeden miesiąc??
  • Jim moovie:

Mozesz kupowac pojedynczo obiady, ale zapomnij o znizkach, promocyjnum kompocie i wielkiej dolewce kapusniaku!
  • Marta Dobko

siema. ja również chciałabym iść do internatu w Krk. Mieszkam w Tarnowskich Górach i tez mnie puszcza pod warunkiem, że będę mieszkała w internacie.
    Wiecie coś więcej o tym internacie na Ułanów?
  • Jarek Domagała

W internacie na Ułanów capi gównem w pokojach a na korytarzach na suficie żyją grzyby. Obiady smakuja jak podeszwa, a po kapuśniaku miałem srake 3 dni. 40zł za internat płaci sie przez pierwszy miesiąc a potem żydy co miesiąc wołają 10 procent więcej. Pod koniec pobytu koszty doszły do 240zł za msc + 35 zł za wyżywienie. Szczerze odradzam. Internat wymaga podpisania umowy podobnej do najmu i przez 3-4 lata jestes tam jak w wiezieniu. Kierownik już nie raz czy dwa z reszta chciał mnie zapiąć w kokodżambo. Idź pan w ch#j z takim internatem. Polecam wam internaty na nowej hucie gdzie mieszkańcy są przyjaźni i pytają nawet o Twoje problemy(np. "Masz jakiś problem kolego!?") mimo że Cie nie znają! To jest k*rwa kultura! Pozdrawiam dawnych wychowawców z Meliora. Spierd*liliscie mi najpiekniejsze lata życia. A moje ciuchy do dziś jebią gównem!
  • Martyna Ponezisz

Też słyszałam o Ułanowie i tez nie za ciekawe opinie, no chyba że ktoś lubi dodatkowe atrakcje zamiast spokoju na mieszkaniu, ale co kto lubi :D
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)