-
Mikrobi
Wielce Szanowna Pani Dwie Lewe Rece
Jak juz pisaliśmy (pisaliśmy...? sprawdź korespondencję z ostatnich trzech lat... ale do niej...? No to jak nie....)
...albo jak byśmy napisali kiedyś, gdyby wystarczyło nam czasu a nasze sekretarki pracowały a nie siedziały na gronie...
"Zatęskni to wróci i jeszcze sam ogródek podleje."
Grupa Sprzedawców z Syriusza
Delegatura Na Pograniczu Galaktyki
Tam Gdzie świeci Maleńkie Żółte Słońce -
Grono.Net
Szanowny Panie Mikrobi,
Znowu to szowinistyczne podejscie, ze jak ON zatęskni ! A co z moją tesknotą ? buu to juz wolę myśleć, ze go ukradli, niż że sam poszedł precz :))))
Sciskam w pasie obiema rękami :)) -
pan sympatyczny
hy hy nooo to można się pożalić...ostatnio nam z kamienicy dwa rowery wynieśli...takie...kurde szkoda...pan policjant przeprowadził dochodzenie...przez telefon...powiedział że nic sie nie da zrobić (nawet palant wozu nie podesłał bo...coś tam coś tam...piwo pewnie chleją) i kazał numery na komisariat zawieźć... :/
a wcześniej to miałem niezły szum w głowie jak odkryłem że mi płytki RATMów (mojego naj zespołu) brakuje "Evil empire" kurde no! ktoś pożyczył i *ppff*
ludzie to śfiry; ) -
Mikrobi
Szanowna Pani Dwie Lewe Rece:
Proszę niniejszym wybaczyć skandaliczny, przyznajemy, brak precyzji w wypowiedzi.
Jak TO zatęskni.
Scisklając obiema ręckami za szyję w tradycyjnym Humma Kavula!!
Grupa Sprzedawców z Syriusza
Delegatura Na Pograniczu Galaktyki
Tam Gdzie świeci Maleńkie Żółte Słońce -
-
Grono.Net
Szanowny Panie Mikrobi :)
Sie mnie podoba jak Pan pisze :P :))))
Pozostając pod wrażeniem
DLR :)) -
Ellak
-
Mikrobi
-
Grono.Net
-
Mikrobi
-
Ellak
-
Grono.Net
Sny o wężach są męczące bo podłużne, poplątane i jakies takie lejące sie przez ręce:)))
Ella no nie żartuj, ze na okrągły zegar funkcjonujesz? łoł :))))))) -
Anonim
-
Mikrobi
-
Anonim
mikrobi a kogo pytasz... bo tak z ni z guszki, ni z pietruszki wystrzeliłeś... -
Mikrobi
-
Anonim
to ja prostuję - ja chciałam tylko powiedzieć, że nie bedę mogła zasnąć przez te wasze węże!! brrrr -
Mikrobi
-
Anonim
-
Jakub Kusk
Jeśli wam coś ukradli to serdecznie polecam ten serwis mi pomogli użytkownicy, a także policja która tam zagląda dla tego rozsyłam wici do innych poszkodowanych osób http://www.bezpieczniej.pl PODKREŚLAM TO NIE JEST SPAM TYLKO LUDZKA ŻYCZLIWOŚĆ!
BEZPIECZNIEJ.PL
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...
Miejsca grona (7)
-
PUB-lic Tram Party Plac Wszystkich Świętych 2, Kraków
-
bevare! Smocza, Cracow
-
bevare! Smocza, Cracow
-
bevare! Smocza, Cracow
-
bevare! Smocza, Cracow
- Dodaj miejsce