-
Kasia Krakowianka
Zastanawiam się , czego Wam brakuje?!
Zwłaszcza jeśli chodzi o centrum miasta. Co związane jest tez być może z tematem nudy koleżanki , którą niesłusznie skrytykowałam chyba. Chociaż mnie to pytanie lekko zdziwiło.
Moim zdaniem na pewno brakuje parków (miejsc) z rampami( czy czego tam potrzebują) do jazdy dla chłopców i dziewcząt na deskach, rolkach, rowerach
placow zabaw w centrum nie ma
za mało koncertów plenerowych.
Mysle ,ze można by grac np. co weekend w parku Jordana czy błoniach, a zespoły czy dj-e być może nie chcieli by kasy, a robiliby to z dobrego serca, by umilic czas krakowianom i krakowiankom :)
Jakie sa wasze pragnienia , potrzeby , nie zaspokojone przez miasto Krk ?
Fuby,oszczedz sobie; ]
Być Moze juz nawet był taki temat, założony przez KK ,ale znów mnie to interesuje.
pzdr
-
Anonim
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
Raczej
Akurat sk8 parków w krk kilka jest (Bronowice, Kurdwanów), za to brakuje jakiegoś toru do 4x, Dirt parku (ogólnie latanie na rowerze).
W większości miast w Polsce udało się coś takiego zorganizować, jednak w Krakowie wciąż jest to nie możliwe. Były już liczne próby jednak za każdym razem "urzędasy" skutecznie uniemożliwiali stworzenie takiego obiektu :)
Mimo tego, że legalnej trasy nie ma to powstaje coraz więcej nielegalnych, które są co jakiś czas niszczone.
Koncerty plenerowe byłyby świetne, jednak z takim darmowym graniem myślę, że by było ciężko. Park Jordana to miejsce wypoczynku krakowian i uważam, że powinna tam panować cisza.
Błonia to już sensowniejsza opcja.
Ja liczę na to, że jak zmieni się prezydent w naszym mieście to może pomyśli o takich z pozoru prostych rzeczach, które umilą spędzanie wolnego czasu krakowianom.
A i zapomniałem wspomnieć o ścieżkach rowerowych :)) -
-
zlutowany krążownik szos
>Raczej napisał
>Akurat sk8 parków w krk kilka jest (Bronowice, Kurdwanów),
mówisz o kilku boxach na boisku [brono] i skateparku, który stał się swoistym centrum dowodzenia dla kurdwanowskich dresów?
też mi atrakcje
-
Kasia Krakowianka
trasy rowerowe na pewno!
Tego brakuje bardzo.
Ja mowie glownie o centrum,bo wiadomo,ze na osiedlach sprawa wyglada inaczej.
-
Raczej
>zlutowany krążownik szos napisała:
>mówisz o kilku boxach na boisku [brono] i skateparku,
>który stał się swoistym centrum dowodzenia dla
>kurdwanowskich dresów?
>też mi atrakcje
Centrum dowodzenia dresów? Byłem tam kilka razy i co prawda dresy były, ale siedziały przy klatce nieopodal i nie było problemów. Może akurat miałaś pecha?
Fakt, że są te miejsca są dosyć biednie "wyposażone", ale istnieją :)
-
Anonim
-
Anonim
> mi to w sumie brakuje calego krakowa :/
nie mogłaś tego lepiej ująć....podpisuję się -
CLN
-szerokich chodnikow (np. aleje)
-metra (wiem, nie mozliwe, chociarz za granica sie udaje robic cuda..)
-
Anonim
-
Patxanka!
-
Anonim
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
Patxanka!
-
Anonim
-
Patxanka!
-
Anonim
-
Anonim
-
Łukasz
Ja mogę napisać czego jest za dużo.
Tych sraj..... gołębi, po których nie ma kto sprzątać.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne