Kraków [6783]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gnom

poszukiwany BARTOSZ- artysta, jeżdżący na rowerze!!!!!!! Miejsce zamieszkania PROKOCIM!
  • yska

to mamy tu jakichs artystow na prokocimiu?
    chyba co najwyzej samozwanczych chirurgow plastycznych
  • Grono.Net

cholera tylko na jedno kryterium sie łapie

ale na prokocimiu kiedyś byłem, na rowerze kiedyś jeździłem, no iczasem coś nabazgroliłem w przypływie artystycznej veny
  • gnom

no jest artysta i to jaki tylko,że ukrywa się w piwnicy w domku koło jakiejś podstawówki...i pięknie maluje!!!
  • gnom

a noi jeszcze muszę dodać, że nawet scenariusz napisał!!!!
  • victoire defaite

o tak to był piekny scenariusz!!!!i ten chamak w piwnicy!!!
  • Izula

Co prawda mieszkam na Prokocimiu ale o artyście nie słyszałam ani nikogo takiego nie widziałam ......... ale pewnie dlatego, że rzadko tu bywam :-]
  • dominik koza

to nie ja.
  • W

Hmm ... ja chyba też nie ...; )
  • Grono.Net

czyżby Pan Bartosz R.....k???
  • gnom

nie wiem czy to Bartosz R. ponieważ nie znam nazwiska, ale wiem iż jest śmieszny a zarazem wsydliwy, ładnie się uśmiecha, mieszka w dużym domq lecz w piwnicy, we wrześniu miał chyba ukończony już scenariusz, lubi błyszcyk na ustach o smaku owocowym lub różowy heh... no a w piwnicy ma hamak nad materacem, stare radia i piękne obrazy, które leżą na podłodze wrrr, a i lubi kreskówki, więc czy mamy na myśli tego samego Bartosza????
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)