Kraków [6783]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Izula

THE JOURNEY INTO THE HEART OF DARKNESS TOUR
    13.03.2005 (niedziela)
    Klub Extreme, Kraków, ul Oleandry 1
    Zagrają: The Chainsaw, Mayhayron i Witchking
    Start: 19:00

• dominik koza

bedziemy teraz na forum reklamowac wydarzenia, od tego jest dzial 'wydarzenia'; P
  • W

Olo spokojnie .. niech sobie pisze; ) Kobiecie będziesz odmawiał ? no wiesz ... ; ))))
  • Izula

No właśnie, wcale nie musi tu włazić jeżeli nie chce. Loku dziękuję za męską postawę :-] A poza tym nie wiedzę nic złego w propagowaniu takich wydarzeń na gronie, tym bardziej, że jest to koncert w Krakowie i właśnie tutaj chciałam go ogłosić :-P
  • dominik koza

Wadera: i wlasnie od tego sa 'wydarzenia', ale co tam burdel moze byc, jak chcecie.
  • Izula

zobacz jaki burdel jest ze spotkaniem grona, z takim porównaniem mój temat to pikuś :-]
  • dominik koza

Wadera: dla spotkania grona byl utworzony odpowiedni watek, dalej potworzyly sie kolejne, pisalem tam rowniez o tym.
  • W

Powiedzcie mi ..kto jest "odpowiedzialny" ....hmm...albo inaczej .... kto może kasować "wątki" ? i robić tzw porządki ? bo faktycznie burdellko sie zrobiło w tym "Krakowie" ; P
  • Izula

Olorin zauważyłam ale to nie ja potworzyłam te klony :-]
  • dominik koza

Wadera: toz ja nie o tym, ze Ty potworzylas, ale ze burdel.
  • W

Burdel jak jasny skubany ... kto to posprząta ? ; ))
  • Izula

Trza kogoś wynająć, może obsługa grona ?
  • dominik koza

moze swiadomi uzytkownicy?
  • Ellak

ekhm.. ja nie sprzątam.
    nawet po sobie; p
  • W

Ja się nie znam na tym ...więc ja odpadam; p
  • NomaD_FH

eee tam burdel :D
    ja bym to nazwal nielad artystyczny :D

a takowy bardzo lubie, zwlaszcza w swoim pokoju :D
  • dominik koza

Nomad: jak bylem maly to Mama wolala mowic 'nielad artystyczny', bo mniej sie denerwowala wchodzac do mojego pokoju.
  • dominik koza

PS teraz jestem wiekszy...
  • Ellak

...a nieład taki jak był - pozostał; )
  • W

Wszyscy nazywają bałagan - nieładem artystycznym ... qrde ... Artyści się znaleźli ; PPP
  • 1
  • 2
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)