-
dominik koza
Uwaga, dzis 17 marca, a podobno ponoc plotka mowi, ze amerykanscy i polscy naukowcy zajmujacy sie seksem twierdza, ze oznacza to, iz mamy gigantyczny wyz hormonalny. W zwiazku z tym nalezy sie spodziewac ludzi dazacych jak szaleni do seksu... To wynik slonca, a wspomnieni naukowcy twierdza, ze to jedyny taki dzien w roku (z czym zgodzic sie nie mozna jesli posiada sie choc minimalne popedy seksualne).
Wszystko to niewazne, tylko przestrzegam - nie zmarnujcie wyzu! -
Grono.Net
Tak tak jak tylko skończę pisać kolokwium to polecę na jakąś małą orgietke; D Kto ze mną?; ) -
W
E tam ...wyże ...niże ... jak się komuś "chce" to nie ma rady ...zadne wyże, czy niże mu tutaj na nic nie wpłyną....
Pogoda ...hmm..fajna i sprzyja raczej spacerkom niż baraszkowaniu .... - no chyba, że najpierw coś "dla ciała" a potem spacerek ; P -
Anonim
tia też słyszałam o tym :roll:
chorobcia tylko kiedy ja to wcisnę :/ z braku czasu odłożę chiba na przyszły rok, a nuż się uda :P -
-
Anonim
-
Anonim
-
W
Piwko fajna sprawa...tez bym się napił ... (ale nie z propagandy :P ) ... ale "tamte" sprawy ...też czemu nie :] -
Anonim
bo przeciez dzis Dzien Sw.Patryka czyli piwko trzeba wypic:) a mi i moim znajomym sie pomylily troszke dni i wczoraj zabalowalismy:) -
W
No to dlatego takie tłumy było w Irish Arms były ... aż ciężko (wyjątkowo) było miejsce znaleźć nawet za dnia ; ) - fucktycznie zapomniałem -
Anonim
-
Anonim
Jaki wyż? Mi się tylko piwa chciało 17/03 i "zaspokoiłem się" przy pomocy Pilsnera Urquella; -) -
Anonim
-
W
Dla niektórych każdy dzień jest świętem (np takiego Patryka) :D - nie wierzycie zapytajcie Cherry'ego :) -
Anonim
-
W
No jasne.... kiedyś przecież tzreba się kurować...
Nikt nie może przeciez wiecznie .... ; -))))) -
silv-r
-
Anonim
-
W
Okazja zawsze się znajdzie ...dla chcącego nic trudnego (podobno) ; ) -
Toni Luchiano
-
dominik koza
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków