Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dominik koza

Uwaga, dzis 17 marca, a podobno ponoc plotka mowi, ze amerykanscy i polscy naukowcy zajmujacy sie seksem twierdza, ze oznacza to, iz mamy gigantyczny wyz hormonalny. W zwiazku z tym nalezy sie spodziewac ludzi dazacych jak szaleni do seksu... To wynik slonca, a wspomnieni naukowcy twierdza, ze to jedyny taki dzien w roku (z czym zgodzic sie nie mozna jesli posiada sie choc minimalne popedy seksualne).

Wszystko to niewazne, tylko przestrzegam - nie zmarnujcie wyzu!
  • Grono.Net

Tak tak jak tylko skończę pisać kolokwium to polecę na jakąś małą orgietke; D Kto ze mną?; )
  • W

E tam ...wyże ...niże ... jak się komuś "chce" to nie ma rady ...zadne wyże, czy niże mu tutaj na nic nie wpłyną....
    Pogoda ...hmm..fajna i sprzyja raczej spacerkom niż baraszkowaniu .... - no chyba, że najpierw coś "dla ciała" a potem spacerek ; P
  • Anonim

tia też słyszałam o tym :roll:
    chorobcia tylko kiedy ja to wcisnę :/ z braku czasu odłożę chiba na przyszły rok, a nuż się uda :P
  • Anonim

:)
  • Anonim

Liba, tu jest ponoć mega wyż a ja tylko o piwie myśle :/
  • W

Piwko fajna sprawa...tez bym się napił ... (ale nie z propagandy :P ) ... ale "tamte" sprawy ...też czemu nie :]
  • Anonim

bo przeciez dzis Dzien Sw.Patryka czyli piwko trzeba wypic:) a mi i moim znajomym sie pomylily troszke dni i wczoraj zabalowalismy:)
  • W

No to dlatego takie tłumy było w Irish Arms były ... aż ciężko (wyjątkowo) było miejsce znaleźć nawet za dnia ; ) - fucktycznie zapomniałem
  • Anonim

Te... a dziś ktory juz jest?
  • Anonim

Jaki wyż? Mi się tylko piwa chciało 17/03 i "zaspokoiłem się" przy pomocy Pilsnera Urquella; -)
  • Anonim

hm.. zielony jest, to chyba można zaliczyć?
  • W

Dla niektórych każdy dzień jest świętem (np takiego Patryka) :D - nie wierzycie zapytajcie Cherry'ego :)
  • Anonim

:) Oj tak .... no może poza dzisiejszym :P
  • W

No jasne.... kiedyś przecież tzreba się kurować...
    Nikt nie może przeciez wiecznie .... ; -)))))
  • silv-r

ej ja jakoś nie czułam tego napiecia :/
  • Anonim

jutro dzień wagarowicza, też jest okazja; )))
  • W

Okazja zawsze się znajdzie ...dla chcącego nic trudnego (podobno) ; )
  • Toni Luchiano

zmarnowałem wyż, kiedy zapowiadają następny?;], pewnie już jutro;D
  • dominik koza

TennTamten: nie wiem jak Ty, ja mam czesto; ]
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)