Kraków [6783]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewunia

czy ktoś z was może polecić taniego masażystę/masażystykę w Krakowie? odpadają komentarze w stylu "moje ręce cię wyleczą" czy też "najlepszy osobisty masażysta" ... pytam na poważnie bo mnie srogo łamie w plecach.

Dzięki serdecznie za info
  • Windi

moje ręce cię wyleczą:P

a tak na serio to sam ostatnio sie zastanawialem jak sobie poradzic z bolacym kregoslupem po treningu... jak na raize nic nie wymyslilem niestety...
  • mgr small talk

tylko dobrze wybierz zebys nie miala problemow potem:(
  • ewa

888 70 45 45

polecam dobry masaż
    profesjonalny
    holistyczny
    świetny!
    bez żadnych rąk które leczą

to nie jest numer do mnie
    żeby nie było, że sobie reklamę robię
    numer z ulotki, a ulotka sprawdzona:)
    sama od roku poddaje się tym masażom i gorąco polecam
  • Dumiś

wiem ,ze w Radości jest dobry(jezeli wiesz gdzie to jest). Moge Ci dac wskazowki jak dojechac
  • Sola

Temat odświeżam :)

http://www.almador.pl/krakow

Zapraszam :) wizyty domowe tanio i rzetelnie :)
  • Ja nie istnieje (FURBY)

odpisz na sms'a sola :D
  • Anonim

Na ul. Królewskiej (nieopodal baru mlecznego) pracują niewidomi masażyści. Kiedyś rozmawiałem z jednym z nich w tramwaju (sam mam problemy z kręgosłupem ale wolę ćwiczenia fizyczne).
    Podobno nie pobierają tam dużych opłat a ponadto są bardzo profesjonalni.

Pogrzebałem trochę w necie. To jest w zadadzie szkoła masażu leczniczego. Ale z pewnością można przez nią skontaktować się z konkretnym masażystą i zamówić sobie taki zabieg. Adres:

Szkola Policealna Integracyjna Masazu Leczniczego Nr 2 w Krakowie

30-079 Kraków,

ul. Królewska 86

tel./fax (012 prefiks) 638-56-61
  • inka

>Sola napisała:
    >Temat odświeżam :)
    >
    >www.almador.pl/krakow
    >
    >Zapraszam :) wizyty domowe tanio i rzetelnie :)
    >

ja jeszcze nie znalazlam paru godzin czasu od naszej poprzedniej rozmowy :(

tragedia

a marzy mi sie coraz bardziej eeehhhh
  • waniewsky

inka, to czemu sie do mnie nie odezwałas ?
  • hania

ja jestem masażystka i dobra jak chcesz to sie ze mna skontaktuj a omówimy temat.pozdrawiam;)
  • Sola

>ja jeszcze nie znalazlam paru godzin czasu od naszej
    >poprzedniej rozmowy :(
    >
    >tragedia
    >
    >a marzy mi sie coraz bardziej eeehhhh

No to Inka musisz się zebrac :)
    Daj znać jak w końcu się zdecydujesz.
  • KASIA KALINOWSKA

SUPER MASAŻYSTA,PEŁEN PROFESJONALIZM,POLECAŁAM KOLEZANKOM BYŁY ZADOWOLONE(p.MARCIN TEL-885-51-81-21)
  • KASIA KALINOWSKA

masazysta p.MARCIN,polecałam koleżankom,były zadowolone,pełen profesjonalizm,tel-885-51-81-2 1
  • Michal Kado

Ja proponuje do Rafała Latosa...mimo,że gość jest młody to stara się i ma dość bogate doświadczenie.Jego numer to 795417239...Sam do niego chodze bo pracuje jako informatyk i czesto strasznie mnie boli kark...po kilku zabiegach naprawde czuc roznice i jest mi znacznie lepiej.
  • piotr kubień

a ja chodzę do Pana Pawła 883075814
  • Karolina Mastek

Polecam Marcina z GML na Armii Krajowej, rewelacyjny masażysta! Postawił mnie na nogi po urazie kręgosłupa, nie dość że super masażysta to jeszcze strasznie sympatyczny.... polecam wszystkim!
  • Magda D

Cześć, polecam Ci pana Wojtka Pfitznera wszystkie dane masz na stronie http://www.vertebra.pl
    Ja korzystam typowo relaksacyjnie a trafiłam do niego przez moją Mam której pomógł przy dolegliwościach bólowych
  • Karolina Dostawska

A ja byłam ostatnio u Pani Iwony w Centrum Rehabilitacji Feel Better w Krakowie na masazu sportowym. Rewelacyjny! Przygotowuje sie do maratonu i zwykle ugniatanie miesni jest dla mnie niewystarczajace. Tu jest potrzebne cos wiecej. Pani naprawde ma swietne techniki i jesli o mnie chodzi (czlowieka sportsmana), to znalazlam w gabinecie to co dokladnie szukalam. Polecam bez wahania! Karolina
  • romek przybyło

fizjohelp.pl
    tanio i przyjmnie maja wizyty w domu i gabinecie plecam
  • 1
  • 2
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)