- 1
- 2
-
Ewunia
czy ktoś z was może polecić taniego masażystę/masażystykę w Krakowie? odpadają komentarze w stylu "moje ręce cię wyleczą" czy też "najlepszy osobisty masażysta" ... pytam na poważnie bo mnie srogo łamie w plecach.
Dzięki serdecznie za info -
Windi
moje ręce cię wyleczą:P
a tak na serio to sam ostatnio sie zastanawialem jak sobie poradzic z bolacym kregoslupem po treningu... jak na raize nic nie wymyslilem niestety... -
mgr small talk
-
ewa
888 70 45 45
polecam dobry masaż
profesjonalny
holistyczny
świetny!
bez żadnych rąk które leczą
to nie jest numer do mnie
żeby nie było, że sobie reklamę robię
numer z ulotki, a ulotka sprawdzona:)
sama od roku poddaje się tym masażom i gorąco polecam
-
-
Dumiś
wiem ,ze w Radości jest dobry(jezeli wiesz gdzie to jest). Moge Ci dac wskazowki jak dojechac -
Sola
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
Anonim
Na ul. Królewskiej (nieopodal baru mlecznego) pracują niewidomi masażyści. Kiedyś rozmawiałem z jednym z nich w tramwaju (sam mam problemy z kręgosłupem ale wolę ćwiczenia fizyczne).
Podobno nie pobierają tam dużych opłat a ponadto są bardzo profesjonalni.
Pogrzebałem trochę w necie. To jest w zadadzie szkoła masażu leczniczego. Ale z pewnością można przez nią skontaktować się z konkretnym masażystą i zamówić sobie taki zabieg. Adres:
Szkola Policealna Integracyjna Masazu Leczniczego Nr 2 w Krakowie
30-079 Kraków,
ul. Królewska 86
tel./fax (012 prefiks) 638-56-61 -
inka
>Sola napisała:
>Temat odświeżam :)
>
>www.almador.pl/krakow
>
>Zapraszam :) wizyty domowe tanio i rzetelnie :)
>
ja jeszcze nie znalazlam paru godzin czasu od naszej poprzedniej rozmowy :(
tragedia
a marzy mi sie coraz bardziej eeehhhh -
waniewsky
-
hania
ja jestem masażystka i dobra jak chcesz to sie ze mna skontaktuj a omówimy temat.pozdrawiam;) -
Sola
>ja jeszcze nie znalazlam paru godzin czasu od naszej
>poprzedniej rozmowy :(
>
>tragedia
>
>a marzy mi sie coraz bardziej eeehhhh
No to Inka musisz się zebrac :)
Daj znać jak w końcu się zdecydujesz. -
KASIA KALINOWSKA
SUPER MASAŻYSTA,PEŁEN PROFESJONALIZM,POLECAŁAM KOLEZANKOM BYŁY ZADOWOLONE(p.MARCIN TEL-885-51-81-21) -
KASIA KALINOWSKA
masazysta p.MARCIN,polecałam koleżankom,były zadowolone,pełen profesjonalizm,tel-885-51-81-2 1 -
Michal Kado
Ja proponuje do Rafała Latosa...mimo,że gość jest młody to stara się i ma dość bogate doświadczenie.Jego numer to 795417239...Sam do niego chodze bo pracuje jako informatyk i czesto strasznie mnie boli kark...po kilku zabiegach naprawde czuc roznice i jest mi znacznie lepiej. -
piotr kubień
-
Karolina Mastek
Polecam Marcina z GML na Armii Krajowej, rewelacyjny masażysta! Postawił mnie na nogi po urazie kręgosłupa, nie dość że super masażysta to jeszcze strasznie sympatyczny.... polecam wszystkim! -
Magda D
Cześć, polecam Ci pana Wojtka Pfitznera wszystkie dane masz na stronie http://www.vertebra.pl
Ja korzystam typowo relaksacyjnie a trafiłam do niego przez moją Mam której pomógł przy dolegliwościach bólowych
-
Karolina Dostawska
A ja byłam ostatnio u Pani Iwony w Centrum Rehabilitacji Feel Better w Krakowie na masazu sportowym. Rewelacyjny! Przygotowuje sie do maratonu i zwykle ugniatanie miesni jest dla mnie niewystarczajace. Tu jest potrzebne cos wiecej. Pani naprawde ma swietne techniki i jesli o mnie chodzi (czlowieka sportsmana), to znalazlam w gabinecie to co dokladnie szukalam. Polecam bez wahania! Karolina -
romek przybyło
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne