Kraków [6783]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • adriana

czy ktos (zwlaszcza dziewczyny) maja jakiegos dobrego fryzjera do polecenia?
    pozdrawiam:)
  • Anonim

w Neo na Grodzkiej fajnie mozna sie obciac.
  • polena

mhm, ... a jak w Neo to tylko Rfał, choć reszta ekipy tez jest dobra... jedyny mnakament ze ceny sa dosc wysokie.. ja ostatnio znalalzlam taki maly osiedlowy salonik z Ewa, jedyna fryzjerka ktora sciela mnie (do tej pory) wlansie tak jak tego chcialam! za to w neo jak nie masz wizji, na bank zrobia Ci cos fajnego:)
  • adriana

cholera wlasnie slyszalam ze tam nie jest najlepiej...
    podobno Daviness, Pasja, Framesi sa najlepsze... ale ja chce wreszcie wyjsc zadowolona! :D
  • Anonim

Jean Luis David - Tesco prokocim - Mariusz :)
    Daviness - Pawel
  • Anonim

tomcio... najlepszy w swym fachu... obcina modelki po znajomości... a pracuje w salonie freestyle... jeśli nie masz oporów przez jego łapke(bo niektórzy idioci mają jakieś obiekcje) to polecam jaknajbardziej... najlepsze cuda działa....
  • Anonim

dodam na ul.stradom
  • adriana

dzieki!
    jeszcze nigdy nie wyszlam od fryzjera zadowolona wiec tym razaem musze sie upewnic;)
    od 20 lat nikt mnie ladnie nie ostrzygl a bylam chyba we wszystkich: osiedlowych, drogich, w miescie, slawnych, mniej slawnych i NIC
    pozdrawiam :)
  • Ja nie istnieje (FURBY)

>od 20 lat nikt mnie ladnie nie ostrzygl

Jeszcze trafisz na tego jedynego ROTFL
  • мιsнка

czuję się niewymagająca.. przez 21 lat zaledwie kilka razy byłam niezadowolona ze ścięcia.. a nawet jak mi sie nie podobało, to sie sama coś nożyczkami potraktowałąm i było git..
  • Anonim

jedyna osoba ktora mnie zadowolila w tej kwestii to Pixi.
    teraz zadowalam sie sama.
  • Ja nie istnieje (FURBY)

>teraz zadowalam sie sama.

ROTFL
    Przepraszam ale to zabrzmialo Dosc Ostro
  • Anonim

taki byl zamysl. jesli chodzi o fryzjerskie zadowolenie; )))
  • мιsнка

zadowolić się samemu.. bardzo cenna umiejętność..

[fryzjersko rzecz jasna]

• karola

pani monika w ericu stipie na dlugiej! ta kobieta na prawde wie co zrobic z moimi wlosami, a nie sa proste do ulozenia! :) pozdrawiam!
  • Anonim

ja polecam maszynke do strzyzenia philipsa i problem z głowy

Rewelacja mozna nawet sameu ale potem moga być niespodzianki:)
  • adriana

no bo ja bardzo bo mam uraz (konowaly pieprzone) zadko chodze wogole, ale cos mnie naszlo i chce zeby mi sie podobalo
  • Kasia Krakowianka

ja zawsze chodze do NEO na grodzka i jestem bardzo zadowolona.
  • Usia

ja obiscie polecam ILUSION róg ulicy krakowskiej i dietla ( blisko przystanku autobusowego) bardzo polecam !!!
  • Anonim

Ech a ja juz bylam pewna, ze w koncu znalazlam swoja fryzjerke.
    Na osiedlu, blisko domku, niedrogo i suuper.
    Ale teraz po roku okazalo sie, ze juz tam nie pracuje i nikt mi nie chce powiedziec gdzie jest :/
    Buuuuu!
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)