-
adriana
czy ktos (zwlaszcza dziewczyny) maja jakiegos dobrego fryzjera do polecenia?
pozdrawiam:) -
Anonim
-
polena
mhm, ... a jak w Neo to tylko Rfał, choć reszta ekipy tez jest dobra... jedyny mnakament ze ceny sa dosc wysokie.. ja ostatnio znalalzlam taki maly osiedlowy salonik z Ewa, jedyna fryzjerka ktora sciela mnie (do tej pory) wlansie tak jak tego chcialam! za to w neo jak nie masz wizji, na bank zrobia Ci cos fajnego:) -
adriana
cholera wlasnie slyszalam ze tam nie jest najlepiej...
podobno Daviness, Pasja, Framesi sa najlepsze... ale ja chce wreszcie wyjsc zadowolona! :D -
-
Anonim
-
Anonim
tomcio... najlepszy w swym fachu... obcina modelki po znajomości... a pracuje w salonie freestyle... jeśli nie masz oporów przez jego łapke(bo niektórzy idioci mają jakieś obiekcje) to polecam jaknajbardziej... najlepsze cuda działa.... -
Anonim
-
adriana
dzieki!
jeszcze nigdy nie wyszlam od fryzjera zadowolona wiec tym razaem musze sie upewnic;)
od 20 lat nikt mnie ladnie nie ostrzygl a bylam chyba we wszystkich: osiedlowych, drogich, w miescie, slawnych, mniej slawnych i NIC
pozdrawiam :) -
Ja nie istnieje (FURBY)
>od 20 lat nikt mnie ladnie nie ostrzygl
Jeszcze trafisz na tego jedynego ROTFL
-
czuję się niewymagająca.. przez 21 lat zaledwie kilka razy byłam niezadowolona ze ścięcia.. a nawet jak mi sie nie podobało, to sie sama coś nożyczkami potraktowałąm i było git..
-
Anonim
jedyna osoba ktora mnie zadowolila w tej kwestii to Pixi.
teraz zadowalam sie sama. -
Ja nie istnieje (FURBY)
>teraz zadowalam sie sama.
ROTFL
Przepraszam ale to zabrzmialo Dosc Ostro
-
Anonim
-
zadowolić się samemu.. bardzo cenna umiejętność..
[fryzjersko rzecz jasna]
-
karola
pani monika w ericu stipie na dlugiej! ta kobieta na prawde wie co zrobic z moimi wlosami, a nie sa proste do ulozenia! :) pozdrawiam! -
Anonim
ja polecam maszynke do strzyzenia philipsa i problem z głowy
Rewelacja mozna nawet sameu ale potem moga być niespodzianki:) -
adriana
no bo ja bardzo bo mam uraz (konowaly pieprzone) zadko chodze wogole, ale cos mnie naszlo i chce zeby mi sie podobalo -
Kasia Krakowianka
-
Usia
ja obiscie polecam ILUSION róg ulicy krakowskiej i dietla ( blisko przystanku autobusowego) bardzo polecam !!! -
Anonim
Ech a ja juz bylam pewna, ze w koncu znalazlam swoja fryzjerke.
Na osiedlu, blisko domku, niedrogo i suuper.
Ale teraz po roku okazalo sie, ze juz tam nie pracuje i nikt mi nie chce powiedziec gdzie jest :/
Buuuuu!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne