Kraków [6783]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja moge zrobic dredlocki :D ha
  • Anonim

a ja mogę poudawac chow chowa
  • Anonim

no już, Ewa, no już :*
  • Anonim

hau hau
  • Patxanka!

hau?
  • Anonim

miau.
  • Anonim

a ja znam taką panią co zrobi irokeza na cipce
  • Jim moovie:

i co, dales sie namowic?
  • Anonim

moja dziewczyna się dała :D
  • Black Pearl

Bylam w obslawionym przez was Daviness i zepsuli mi wlosy tak strasznie ze wstydzilam sie wyjsc z domu. Wybralam sie zalamana do saloniku na ul.Kordeckiego ( Kaziemierz ) przy Dietla i za smieszna cene kobieta uratowala mi fryzure. POLECAM ten salon.!!!
  • Olka

Ania z bialopradnickiej
  • KATARZYNA Ś

czy wiadomo już czy Pan Tomek otworzył swój zakład. jeżli tak to gdzie i może macie nr telefonu.
  • KATARZYNA Ś

czy pan tomek juz otworzył swój zakład. jeżeli wiecie gdzie dajcie namiary. a może nr telefonu
  • tomasz kot markowski

tutaj masz nr tel 509276476
    ale nie wiem czy jeszcze dziala
    pozdr
  • Alicja Skowronke

A wiecie ze neo zostało przeniesione na ul. stolarską czy jakąś taką. Już ich nie ma na Grockiej. Ich adres strony to http://neohaircut.com.pl/ . Mi również się tam podoba. Zrobili mi fajną stylistykę włosów.:) A mam dosyć trudne te włoski
  • Alicja Skowronke

Ja polecam Neo Hair Cut. Chodzę tam od dłuższego czasu i wraz z nimi przeniosłam się na Stolarską;)
  • Alicja Skowronke

ojej dodały mi się dwa posty przez przypadek, przepraszam
  • Natalia Wideł

Polecam Akademie Urody Tomasza Pietrzyka! Pan Tomek to poprostu talent! Byłam ostatnio u niego i kolezanki w pracy mnie nie poznały...wizyta byla czyms cudownym...poczułam taka domową atmosfere pełną ciepła . Polecam serdecznie . Tomasz Pietrzyk to mój fryzjer na całe zycie w Krakowie !
  • kagie

Jak dla mnie jeden z lepszych salonów w Krakowie jesli chodzi o profesjonalne strzyżenie i koloryzacje to w M1 polecam ten salon http://ericstipa.pl
    Aaaa dziewczyny pytajcie o Pana Mateusza; ))) świetny fryzjer pod kazdym względem.
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)