Krasnystaw [423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Stwierdzając z ręką na sercu w Krasnym nie ma żadnego porządnego lokalu gdzie młody człowiek mógłby napic się piwa i pogadać. Jedynym normalnym miejscem, które też nie powala na kolana jest Heniek.
    reszta to obskurne miejsca. No ale wymieńmy je i policzmy. kto coś zna dopisywać:

*Irnisz
    *Pub
    *Grażyna
    *Chatka Puchatka
    dalej pomysłów mi brak :)
  • Anonim

hehe .... ja się nie orientuje bo w krasnym żadko jestem teraz wawa a przedtem chełm ....
  • mad dog

what is Grażyna???
  • EwaRK odkrywanie i poszukiwanie

czy istnieje tzw. Ursus??
  • Anonim

o Ursysie nic nie wiem.
    Grażyna macieju jest w dół Browarnej niedaleko Pijalnii Piwa
  • mad dog

czy chodzi o ten pub w dole ulicy za żulernią obok banku pko BP? To sie chyba nazywalo kiedys Panorama pub...
  • Anonim

Kiedyś tak a teraz Grażyna :D
  • Anonim

oj Jenny Jenny.

zapomnialas o najprzyjemniejszym (przynajmniej moim zdaniem) i najbardziej klimatycznym (Zaułku koło muszli)

jest jeszcze
    * Perła
    * Magdalenka
    * to cos kolo parku

no i oczywiscie partyzantow:)
  • Anonim

he he Oj Yupi yupi :P
    Partyzantów to nie lokal to najgorsze miejsce w całym Krasnym. taki "lokal" jest też koło targu lub w bramie :P
  • Anonim

jebnelo mi sie... nie kolo parku a kolo targu tego z warzywami, a konkretnie kolo placu zabaw.
  • Sandej

bar marzenie :)
  • Sandej

jest jeszcze na serbinowie bar u wiesia (czytaj epoka lodowcowa); ]
  • śliwka w kompot

pozdrówcie przystojniaka co udaje barmana na Zaułku:P
  • Rudzia

dla sprostowania Perły juz nie ma została zamknieta :) do odwolania a nie wiadomo kiedy to odwołanie minie <lol>.
    Jest jeszcze jeden bar w Krasnymstawie o którym warto wspomniec bo nie jest najgorszy a jest to klub bilardowy "Ósemka" dla zainteresowanych znajduje sie on na osiedlu Piłsudskiego :)
  • Anonim

a no fakt jest. i nawet cosik sie tam dzieje. ksu i bylo i te sprawy.
  • prof. Goldenos

ten klub na początku byl zajebisty teraz przychodzi niewiadomo kto i sie lipa zrobila :P jarek przekombinowal. pozdrawiam
  • Anonim

golden. najbardziej podejrzane typki to te z PJota:D z byka patrza na okladkach:D
  • kolenda_m

zaloze sie ze jesli perle zamkneli to do jesieni:] na razie wszyscy wola u henka ale jak sie zimno zrobi to i tak tam wroca...
  • Anonim

perla otwarta. z tydzien temu tam pilem. co Wy to dajecie?
  • prof. Goldenos

do Henka! :D :D kurde tu nie ma co robic :P bida z nedza
| |

KRASNYSTAW http://krasnystaw.pl Krasnystaw i okolice. W Chmielaki, jak i przez cały rok. =======...

Fotki

Miejsca grona (0)