-
Anonim
Stwierdzając z ręką na sercu w Krasnym nie ma żadnego porządnego lokalu gdzie młody człowiek mógłby napic się piwa i pogadać. Jedynym normalnym miejscem, które też nie powala na kolana jest Heniek.
reszta to obskurne miejsca. No ale wymieńmy je i policzmy. kto coś zna dopisywać:
*Irnisz
*Pub
*Grażyna
*Chatka Puchatka
dalej pomysłów mi brak :) -
Anonim
hehe .... ja się nie orientuje bo w krasnym żadko jestem teraz wawa a przedtem chełm .... -
mad dog
-
EwaRK odkrywanie i poszukiwanie
-
-
Anonim
o Ursysie nic nie wiem.
Grażyna macieju jest w dół Browarnej niedaleko Pijalnii Piwa -
mad dog
czy chodzi o ten pub w dole ulicy za żulernią obok banku pko BP? To sie chyba nazywalo kiedys Panorama pub... -
Anonim
-
Anonim
oj Jenny Jenny.
zapomnialas o najprzyjemniejszym (przynajmniej moim zdaniem) i najbardziej klimatycznym (Zaułku koło muszli)
jest jeszcze
* Perła
* Magdalenka
* to cos kolo parku
no i oczywiscie partyzantow:) -
Anonim
he he Oj Yupi yupi :P
Partyzantów to nie lokal to najgorsze miejsce w całym Krasnym. taki "lokal" jest też koło targu lub w bramie :P -
Anonim
jebnelo mi sie... nie kolo parku a kolo targu tego z warzywami, a konkretnie kolo placu zabaw. -
Sandej
-
Sandej
-
śliwka w kompot
-
Rudzia
dla sprostowania Perły juz nie ma została zamknieta :) do odwolania a nie wiadomo kiedy to odwołanie minie <lol>.
Jest jeszcze jeden bar w Krasnymstawie o którym warto wspomniec bo nie jest najgorszy a jest to klub bilardowy "Ósemka" dla zainteresowanych znajduje sie on na osiedlu Piłsudskiego :) -
Anonim
a no fakt jest. i nawet cosik sie tam dzieje. ksu i bylo i te sprawy. -
prof. Goldenos
ten klub na początku byl zajebisty teraz przychodzi niewiadomo kto i sie lipa zrobila :P jarek przekombinowal. pozdrawiam -
Anonim
golden. najbardziej podejrzane typki to te z PJota:D z byka patrza na okladkach:D -
kolenda_m
zaloze sie ze jesli perle zamkneli to do jesieni:] na razie wszyscy wola u henka ale jak sie zimno zrobi to i tak tam wroca... -
Anonim
-
prof. Goldenos
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Krasnystaw
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
|
|
KRASNYSTAW http://krasnystaw.pl Krasnystaw i okolice. W Chmielaki, jak i przez cały rok. =======...