-
Katie
szukam kogoś kto wybiera sie na obóz na Krete od 3 sierpnia do 17 z biura TRIADA :D -
Anonim
ja bylam z okey tours w zeszle wakacjie i z tego co wiem i sie dowiddywalam to w traidzie pozwalaja wychodzic do 24 z pokojow pxniej sprawdzja cyxz jestes w pokoju a poxniej jak checsz wyjsc to musisz ucieakac z pokojow(dowiadywlam se jak jest w traidzie bo ja ajde na cypr w tym roku z teg biura). a ja byma z okey tours rok temu i nam na duzo pozwalali (na wiecje niz w traidzie) ale ogolnie trada jest fanjym biurem i w sumie to nie ebde cie trzyamc na smyczy:) -
Anonim
a w które miejsce jest ten obóz ... :D ??? Ja jade 24 - 7 sierpnia do miejscowości Malia (centr.pn.) ... -
amatorkwasnychjablek
malia jest spoko ...!
napewno Ci sie tam spodoba
fajne dupy
mnustro barow
dyskotek
.. rozrywkowe towarzystwo
bedziesz mial co robic wieczorami -
-
Monik; ]
bylam w tym roku na obozie na krecie z triada i nie bylo takich ograniczen o jakich mowisz. owszem bylo cos w stylu "o 24 badzcie w pokojach" ale to bylo raczej dla zachowania tradycji :P moglismy pozniej wychodzic jesli chcielismy. bylo naprawde swietnie. -
Monik; ]
i jak Ci sie podobalo??:) ja bylam na tym obozie od 6 do 21 lipca :) u nas bylo swietnie :D apartamenty spisor&soula??:D jak tam Jiannis i Jiorgoss??:D -
Anonim
a ktoś z Was był na obozie z Ok!tours na Krecie (hotel Amnissos)????.....i jakie wrażenia?
a może ktoś jedzie w te wakacje (16,07-30,07)? -
kizzz
na obozie z Ok tours w hotelu Amnissos nikt nie mogł byc, a to dlatego, ze zmienili miejscowosc, wczesniej bylo to wspaniale i imprezowe Hersonissos, a teraz Rethymnon- nie wiem jak tam jest, ale wiem, ze te w Hersonissos byly bdb, a wrazenia mhhm dlugoby opowiadac; D -
Anonim
A hotel Spiros&Soula mozecie cos o nim powiedziec?? bo ja sie wybieram na Krete w tym roku z Triada... -
Maciej
A ja byłem w hotelu Aphrodite Beach (w miejscowości kissamos) i było ZAJEBIŚCIE!!; ]
fajnie jest tez w gramvoussie i na elafonissi.!! a raczej nie fajnie tylko zaje*****; ].
Po prostu uważam krete za mega ,super ,wypas wyspeke;] -
Anonim
-
agnieszka
hee.ja mam zamiar jechać za rok;D może są juz jacyś chętni??a wam ,którzy juz byliście jak było??opowiadajcie;)