-
Anonim
ja !!!!! wpisywac kto jeszcze!!! i na jakim sektorze , ja sektor 13 rząd 18 miejsce 27 -
-
novina
Ja ide :DDD Ale cos mnie podkusilo i zamowilem bilet w Idei i przyslali mi bilet na sektor C , kryta gorna :((( ZALAMKA !!!
A tak sie zapytam- po co Ci sektor ,nr ??? Przeciez na Zylecie nie ma okreslonych miejsc :))) A chyba idziesz na Zylete?? -
Anonim
ja ide na Żylete :D fakt - na Żylecie nikt nie kontroluje miejsc - gdzie jest wolne tam sie staje :P -
-
Grono.Net
-
Grono.Net
Trzeba mieć znajomków na Żylecie, dzięki Dembalowi (4D' 85), od ponad 2 sezonów zasiadamy na "G".
PS. Pamiętam jak na pamiętnych derbach (7:2)jakiś siermięga podbił do jednego typa mówiąc: " Ej, sorry, ale stoisz na moim miejscu" i pokazał na bilecie sektor, rząd i miejsce...
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
no to sie widzimy na stadionie :)
3:0 jedziemy z qrwami!! (albo i wiecej)
go go -
Anonim
-
przem
-
przem
-
Kłamliwa Świnia.
-
Kłamliwa Świnia.
-
-
novina
-
Anonim
taaaa to byl moj pierwszy mecz, ale kurwa zajebisciee bylo zapamiętam go do konca zycia!!! ja bylem na samym srodku zylety -
aga .
-
Anonim
hehehe :) nic nie mowie ze względu na...eh nie wazne ta osoba i tak wie o co chodzi
:) -
aga .
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne