-
OZi
No to teraz temat nie zwiazany z kadra nauczycielska ale z uczniami a szczegolnie z dziewczynami...POWIEDZCIE MI KTORE BYŁY WASZYM ZDANIEM NAJLADNIEJSZE.... -
Pr(z)ez eS pisane
oczywiscie na pierwszym miejscu magda no a zaraz za nia omilan- z takimi ustami to by zrobila kariere w hollywoodzie:) -
M G
-
Anonim
dzieki dzieki, przez grezcznosc nie zaprzecze;0))) ale Omilan wymiata slowo daje;))) -
-
OZi
-
Pr(z)ez eS pisane
-
Anonim
Omilan to taka Asia z naszek klasy, dziewczyna Patryka, na bank kojarzysz!;)) -
Pr(z)ez eS pisane
ej ozyrys co ty sie z choinki urwales,przeciez my wszyscy zazdroscilismy Patrykowi ze ma taka fajna dupe:)musisz wiedziec ktora -
OZi
jest problem bo nie kojarze a czuje w waszych slowach lekki sarkazm....zastanawiajace.. -
Pr(z)ez eS pisane
w naszych?nie,skadze,czy my bysmy ciebie oszukali?
Ozi powiedz w takim razie jakie sa twoje typy,hmm tylko uwazaj sciany maja uszy -
Anonim
-
OZi
MOje typy hm mam kilka ale tez nie wszystkie piekne kobiety pamietam...
Nie wynika to z uprzejmosci ale Magda jest ładna laska.
Cholercia duzo sie tych dziewczyn nazbiera dlatego nie chcialbym wymieniac zeby nikogo nie zapomniec i przy okazji nie obrazic...
Niezle sie wkrecilem , kto pod kim dołki kopie te sam w nie wpada -
Pr(z)ez eS pisane
zeby moc mowic o takich sprawach trzebaby odizolowac wszystkie kobitki,jeszcze by ktoras byla zazdrosna albo wpadla w samouwielbienie tak jak Magda teraz:) -
Anonim
jakie samouwlebienie??? zawsze to przyjemnie cos milego uslyszec...a Wy chopaki tyz niczego sobie..;))) -
Pr(z)ez eS pisane
-
Grono.Net
/ ),/) (\,(\
( ' .) (; ' )
(,,)!(,,) (,,)^(,,)
Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej,świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny.
To co z tymi dziewczynami OZi, słucham...mów jak na spowiedzi..... -
OZi
No jest kilka miedzy innymi i ty sie tam znajdujesz i twoj klon bo chyba starsza jestes ...mam dalej wymieniac?? Byly takie dziewczyny i sa jak ania , kasia kasia gosia monika luba magda.... jeszcze kilka ale musze pomyslec -
Grono.Net
a ta co z emsim prowadziła konkurs piosenki angielkiej....zaraz jak jej tam było?? BEata?????? -
Anonim
tylko sie nie przegrzej;))) zdrowie pieknych pan pije!! najlepszego!;) -
OZi
zdrowie pieknych pan!! A co do beaty to hm przepraszam ale to chyba byla pomylka roku i atrakcyjna to ona nie jest chyba tylko dlatego tam wystepowala bo udzielala sie na forum szkolnym
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne