Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • OZi

No to teraz temat nie zwiazany z kadra nauczycielska ale z uczniami a szczegolnie z dziewczynami...POWIEDZCIE MI KTORE BYŁY WASZYM ZDANIEM NAJLADNIEJSZE....
  • Pr(z)ez eS pisane

oczywiscie na pierwszym miejscu magda no a zaraz za nia omilan- z takimi ustami to by zrobila kariere w hollywoodzie:)
  • M G

małaszek :D
  • Anonim

dzieki dzieki, przez grezcznosc nie zaprzecze;0))) ale Omilan wymiata slowo daje;)))
  • OZi

a kto to jest omilan?? piekna...
  • Pr(z)ez eS pisane

czlowieku z miejsca bys sie zakochal,ona nie miala sobie rownych:)
  • Anonim

Omilan to taka Asia z naszek klasy, dziewczyna Patryka, na bank kojarzysz!;))
  • Pr(z)ez eS pisane

ej ozyrys co ty sie z choinki urwales,przeciez my wszyscy zazdroscilismy Patrykowi ze ma taka fajna dupe:)musisz wiedziec ktora
  • OZi

jest problem bo nie kojarze a czuje w waszych slowach lekki sarkazm....zastanawiajace..
  • Pr(z)ez eS pisane

w naszych?nie,skadze,czy my bysmy ciebie oszukali?
    Ozi powiedz w takim razie jakie sa twoje typy,hmm tylko uwazaj sciany maja uszy
  • Anonim

..sarkazm? w zyciu!!;))
  • OZi

MOje typy hm mam kilka ale tez nie wszystkie piekne kobiety pamietam...
    Nie wynika to z uprzejmosci ale Magda jest ładna laska.
    Cholercia duzo sie tych dziewczyn nazbiera dlatego nie chcialbym wymieniac zeby nikogo nie zapomniec i przy okazji nie obrazic...
    Niezle sie wkrecilem , kto pod kim dołki kopie te sam w nie wpada
  • Pr(z)ez eS pisane

zeby moc mowic o takich sprawach trzebaby odizolowac wszystkie kobitki,jeszcze by ktoras byla zazdrosna albo wpadla w samouwielbienie tak jak Magda teraz:)
  • Anonim

jakie samouwlebienie??? zawsze to przyjemnie cos milego uslyszec...a Wy chopaki tyz niczego sobie..;)))
  • Pr(z)ez eS pisane

e tam bajdurzysz,ja tam to jeszcze rozumiem ale OZI.:):):):):):)
  • Grono.Net

/ ),/) (\,(\
    ( ' .) (; ' )
    (,,)!(,,) (,,)^(,,)

Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej,świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny.

To co z tymi dziewczynami OZi, słucham...mów jak na spowiedzi.....
  • OZi

No jest kilka miedzy innymi i ty sie tam znajdujesz i twoj klon bo chyba starsza jestes ...mam dalej wymieniac?? Byly takie dziewczyny i sa jak ania , kasia kasia gosia monika luba magda.... jeszcze kilka ale musze pomyslec
  • Grono.Net

a ta co z emsim prowadziła konkurs piosenki angielkiej....zaraz jak jej tam było?? BEata??????
  • Anonim

tylko sie nie przegrzej;))) zdrowie pieknych pan pije!! najlepszego!;)
  • OZi

zdrowie pieknych pan!! A co do beaty to hm przepraszam ale to chyba byla pomylka roku i atrakcyjna to ona nie jest chyba tylko dlatego tam wystepowala bo udzielala sie na forum szkolnym
| |

NIE UZNAJEMY NOWEJ PANI DYREKTOR - NA SZCZĘŚCIE TU NIE SIĘGAJĄ JEJ GŁUPIE POMYSŁY I ICH REALIZ...

X Liceum Ogólnokształcące im. Królowej Jadwigi

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (6)