-
! <-:[ Pawełas ]:-> !
Jestem uczniem 1 klasy LO im.Królowej Jadwigi...i ucze mnie Pani Cendrowska...Jej powiedzonka typu"masz debilizm wtórny"albo"mysl babo"czy tez"jak widac na załączonym obrazku nie uczysz się..." niektore texty są nawet na granicy chamstwa...co o tym sadzicie?czy to sie zmieni?czy juz do konca Pani C.bedzie gnebic uczniow?jakto jest?? -
Anonim
hahahaah
no to nic dodac nic ując :)
to cala pani cendrowska
i jak juz w pierwszym roku wybierze sobie uczniow ktorzy chodza do tablicy to tak juz zostanie do konca:]
-
Madzik
hej! rok temu skonczylam Krolowke i tez uczyla mnie cendrowska, jest wkurwiajaca i lepiej jej nie podpadac bo bedzie potem gnebic.
Na chemi naszym najlepszym zajeciem bylo liczenie ile razy Cendrowska powie slowo "czyli", ciekawa jestem czy dalej lubi to powtarzac:) -
no cooos Ty:D przez peirwszy miesiac moja klasa nic nei robila tylko liczyla slowa"czyli":D podobno jakis nowym rekord zostaw wtedy pobity(chyba 160 razy) w ciagu 35 min...hehe najfajniejsze jest kiedy ja sobie siedze grzecznie w ławce w glowa pochylona do zeszytu a ona mi kladzie swoja krede mi na zeszycie i czeka...a po chwili mowi"zapraszam" pozniej jak nie umiem czegos to ona zaczyna mnie pytac ze swoich slynnych definicji typu"co to jest atom zwiazek chemiczny co to jest kwas" a ostatnio miałem zaszczyt uslyszec od niej text"I co?przypalowalo sie co?:]"
to chyba mialo znaczyc ze dostalem laske:/
A najfajnieszy jest jej bezpulciowy wyraz twarzy..wyglada jak zombie:D -
-
Madzik
a nadal robi sobie taki niebieski albo zielony, bardzo wyrazny makijarz? ona jest straszna, naprawde wyglada jak zombi, szczegolnie jak siedzi pod tablica i mowiac rusza glowa tak jak te pieski ktore stawia sie w samochodzie i jak sie jedzie to one ruszaja glowa:)
troche takie maslo maslane wyszlo z mojej wypowiedzi ale mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi:) -
Anonim
hehehe
widze ze przyzwyczajenia sie nei zmienily bo u nas bylo dokladnie tak samo:D
trzymaj sie kolego:D bo juz bedziesz ta chodzil do konca szkoly
wspolczuje
-
JASNE ZE ROZUMIEM!!! TAK,NADAL MA TAKI OSTRY MAKIJAZ...Ale chyba cos jej nie idzie..po kiedys miala czerwoną szminke na zębach:D(chyba sie spieszyla:P)apropo zebow..slyszalem ze ona zrobila sobie implanty...bo kiedys miala krzywe zeby..a teraz rowne ..dziwnie rowne...takie blyszczace:D -
JASNE ZE ROZUMIEM!!! TAK,NADAL MA TAKI OSTRY MAKIJAZ...Ale chyba cos jej nie idzie..po kiedys miala czerwoną szminke na zębach:D(chyba sie spieszyla:P)apropo zebow..slyszalem ze ona zrobila sobie implanty...bo kiedys miala krzywe zeby..a teraz rowne ..dziwnie rowne...takie blyszczace:D -
Anonim
p. Cendrowska to jedna z trzech najfajniejszych kobotek w tej szkole!jest naprwde w porzadku.
trzeba pokazac, ze sie cos w kierunku chemii robi i tyle.
-
moze masz racje...ale nie podoba mi sie jej czasami chamskie zawchowanie ... ona rani uczucia niektorym uczniom...i pewnie mysli ze ma takiego zajefajnego stajla..:| -
Anonim
wiem, ze potrafi dosrac, taki sobie juz obarala kierunek. moze nie najlepszy, ale odnosi skutki. wiesz, ze musisz sie do lekcji przygotowac, bo inaczej beda klopoty, tak czy nie? -
MadziaK
ulubiona nauczycielka! nie ma drugiej tak rownej babki w krolowce! dokladnie- trzeba pokazac ze sie starasz i nie gadac na jej lekcjach a bedzie cie bronic do konca- jak matka.. do tej pory sie ze mnie smieje ze jak ja widzialam na korytarzu to zmienialam szybko kierunek.. hehe... ale jej nie zapomne do konca zycia :)))) wspaniala kobitka :))) straszy straszy ale jak przychodzi co do czego to broni jak matka swoje dziecko... :)))
P.S. mature z chemii zdawalam mimo laski na semestr w 1 klasie to wiem co mowie :D i to na 5tke :)) -
wieeem ale jak sie przygotuje to mnie nigdy nie spyta...czasami mam gorsze dni i sie nie przygotuje na 100% i wtedy mnie dopada,,,i mnie gnebi( mnie i rezzte mojej klasy:P)osoattnio mojego kumpla z klasy trzymala przy tablicy przez 40 min!!!!!!!i przy tym pojechala po doslownie po calosci..nie bede tego przytaczal bo nie warto:/ -
MadziaK
-
MadziaK
ja tez swoje przezylam pod tablica...... ale fajnie sie juz wspomina; ))) -
Nie neguje tego ze ona jest dobrą nauczycielką..niektore jej texty są juz legendarne...ale moglaby nieco mniej stresowac i gnebic uczniow... -
Anonim
no i ja tyz sie powtarzam, bo jzu wczesniej pisalam ze jest swietna! uwliebialal wykorzystywac to, ze sie jej na maksa boje;)))
i nigdy nie zapomne jak na studniowca 2000 kopnela mnie w piszczel, kiedy wszycy tanczyli w koleczku, apozniej na lepkcji, znaczy na przerwie podeszla i bardzo przepraszala i czy nie mam siniaka i bla bla bla;)))
aha, i szlugi w pokoju naucz na dole z nia sie super jara, za kazdym razem "Madzia, ale czy ty sie mnie nadal boisz?" buhahah
bvvvzak Madziak!:* -
Anonim
no ja tyz sie powtarzam, bo jzu wczesniej pisalam, ze jest swietna! uwielbiala wykorztystywac to ze sie jej na maksa balam;))
a na studniowce 2000, kiedy wszycy tanczyli razem w koleczku, kopnlea mnie w piszczel!!taka jest szalona pani prof;)) pozniej w szkole mnie przepraszal, i miala nadzieje z enie mam siniaka;)))
plus szlugi w nauczycielskim na dole znia, mistrz:D "madzia, ale czy ty sie mnie nadal boisz?" buhahah, cudna:D
bvz Madziak:* -
Anonim
pieprzone grono, sie wylacza, ale wysyla, a pozniej ja pisze drugi raz to samo wrrrrrrrrrrrrr!! -
MadziaK
hehehe dokladnie tak; D to jest najlepsze ze jej sie wszyscy boja.... nie to co Adam P. nie? on to jak z kolezanka hehe
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne