Królówka [1409]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • qemadmodum

Chciałem się pochwalić, że DZIŚ w szkole, zaprezentowano mi inną twarz niż znaną dotąd mi tylko zgniłą twarz Królówej Jadwigi i Zwięzdłej Jadwigi Sikorskiej.

Moja matura ustna miała obrazek z Georege'm W. Bushem... czyż to nie piękne/kontrowersyjne zarazem... wypowiedzcie się proszę.

Żeby podgrzać atmosferę, powiem że Bush trzymał wieki talerz z kurczakiem... a ten kurczak nie był kurczakiem tak jak Bush nie jest prezydentem, tylko... nastepcą kardynała Josepha Ratzingera (???):P
  • Wercik, oi!!! ♥ (HK)

Co dostałeś, mądralo;P?
  • qemadmodum

Busha :P
  • nie.patrz.tu

Widzisz - chuj obchodzi wszystkich twój Bush :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
  • qemadmodum

To Twój Bush... nie mój

Mój jest chuj, a Tobie go brak... no Artur, więc gdzie Twój ptak ?:P
  • Anonim

no widzę, że niecenzuralne słowa są używane przez pana Michała na forum...czy pani E.B. ma się o tym dowiedzieć... :P
  • Wercik, oi!!! ♥ (HK)

Niecenzuralnie zaczął Artur... Czy pani E.B. ma się dowiedzieć o Twej nieumiejętności czytania ze zrozumieniem, Justynko?
| |

NIE UZNAJEMY NOWEJ PANI DYREKTOR - NA SZCZĘŚCIE TU NIE SIĘGAJĄ JEJ GŁUPIE POMYSŁY I ICH REALIZ...

X Liceum Ogólnokształcące im. Królowej Jadwigi

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (6)