-
qemadmodum
Chciałem się pochwalić, że DZIŚ w szkole, zaprezentowano mi inną twarz niż znaną dotąd mi tylko zgniłą twarz Królówej Jadwigi i Zwięzdłej Jadwigi Sikorskiej.
Moja matura ustna miała obrazek z Georege'm W. Bushem... czyż to nie piękne/kontrowersyjne zarazem... wypowiedzcie się proszę.
Żeby podgrzać atmosferę, powiem że Bush trzymał wieki talerz z kurczakiem... a ten kurczak nie był kurczakiem tak jak Bush nie jest prezydentem, tylko... nastepcą kardynała Josepha Ratzingera (???):P -
-
qemadmodum
-
nie.patrz.tu
Widzisz - chuj obchodzi wszystkich twój Bush :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P -
-
qemadmodum
To Twój Bush... nie mój
Mój jest chuj, a Tobie go brak... no Artur, więc gdzie Twój ptak ?:P -
Anonim
no widzę, że niecenzuralne słowa są używane przez pana Michała na forum...czy pani E.B. ma się o tym dowiedzieć... :P -
Niecenzuralnie zaczął Artur... Czy pani E.B. ma się dowiedzieć o Twej nieumiejętności czytania ze zrozumieniem, Justynko?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne