Kryzys końca studiów. [102]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aga

dziewczyny byłam na świetnych szkloeniach jak działać w sektorze kultury. słuchajcie ile jest przed nami możliwości. jestem pełna optymizmu:) musimy to wszystko obgadac, mam mase pomysłów:)
    ale to już w realu albo na privie :)pozdrawiam Was gorąco!!!!!!!!!!!!! niekocznie musimy byc KOwcami zeby coś zrobic :D:D:D iihihiihhihihihihihiihhihiihhi hiii
  • Aga

a propos mojego postu który narazie nie wywołał większych reakcji.

warto sie zebrac i pomyśleć o własnych inicjatywach. możliwości jest naprawde wiele. ja proponuje zająć sie filmem i to nie tylko z jego teoretycznej strony ale tez i z animacyjno - twórczej. :)
  • Pau

czyli? festiwale, edukacja poprzez film??? Na razie noc nowego. Co takiego tam powiedzieli zdradż!!!
  • Anonim

Aga wini - najlepiej sprzedaja sie... skandale :]
  • Mer alias Mikka Mi

ja dzieuje i nikomu nie życzę
  • Anonim

Ja tez nie, ale to akurat truizm. Poza tym juz konkretyzuje - chodzi mi o happening. To tez "prowokacja" ale artystyczna.
  • Pau

zmienilam foty czyli tożsamośc i tylko sprawdzam czy się i na gronach zmieniają, bo na razie nie chcą!!! Pomózci, jak zrobić żeby to stare mnie nie prześladowalo?
  • Anonim

1) Wykasować stare, wstawić nowe.
    2) Wyjść i wejść.
    3) Rozkoszować sie nowym "emploi"
    ;)
  • Pau

rzecz w tym, że powykasowywalam i poza gronami jestem już nowa tylko na gronach stara i co gorsza z nowymi podpisami...setki razy już się wylogowywalam, nawet z tego grona się wypisalam i nic...chyba że na grona tematyczne jest jakaś odpowiednia rubryka fotograficzna bo ja tylko w tym ogólnym???
  • Pau

jak się kliknie w tę fotę lub podpis to już nowa ja się ujawniam...profil też ok i u znajomych...a tu taki klops
  • Pau

u mer jest to samo tez jak się kliknie to jest inna fota ale ona przynnajmniej i tą ma nadal w profilu a ja wszystkie powywalalam!!!
  • Anonim

Hm... musisz ustawic fote jako te podstawową, "główna"... Czyli... nacisnac przycisk ZMIEŃ, wstawić nową fotę i poźniej USTAWIĆ jako GŁÓWNĄ.
    Prościej już nie potrafię; )
  • Pau

przecież pisze, że się pozmienialo i wszędzie jest ok tylko w tu tzn na tematycznych jest stara, której już dawno nigdzie nie ma!!! Zajżyj na mój profil, do moich znajomy by znaleźc u nich mnie lub poprostu kliknij na tę fotę a zrozumiesz to dziwadlo lub raczej zdębiejesz...
  • Aga

Pau to grono działa z nędzną szybkością, ja czekałam parę dni żeby moje nowe zdjęcie się wpisało... masz same noooowki sztuki w ID więc profil pewnie niedługo to odczyta i będą fotki :)
  • Aga

być może ich rozdzielczośc jest za duza??? tam zdaje się że są jakieś wielkościowe ograniczenia.
  • Anonim

do 150 kilo chyba (???)... ale to przeciez zawsze mozna zmienic format na mniejszy - wystarczy wejsc do painta i zmienic formacik foty.
  • Pau

dzięki będe czekać...no tak mialaś podpis legoland,a wciąż bylaś Linczem;)
    Ja jestem cudownie nostalgiczna i wizyjna, a fota wciąż obciachowa...;) ale obciach:)
  • Aga

hahahhahaha nie ma to jak postmodernizm i eklektyzm :D
  • Pau

ale może być tak że jest za duża a mimo to w profilu i znajomych chodzi tylko tu nie??? Zdaje mi się że ta glówna jest ok tylko któraś dodatkowa za duża...i to ma wplyw...dziwne...
  • Anonim

i do tego ciężko ciosany...
    ;)
| |

Ludzie którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić...:)))

Miejsca grona (0)