- 1
- 2
-
Mer alias Mikka Mi
mam pomysł.Zróbmy listę najchujowszych prac swiata.zawsze mozna sie w ten sposób pocieszyć, ze nas ewentualnie nie czeka.
Moja propozycja: komornik ( jest kilka slabszych, ale wiezór późny i nie chce mi sie o paskudnych rzeczach przed snem myśleć....) -
patrynius
-
Mer alias Mikka Mi
-
Britney
zalezy jeszcze gdzie te buty sprzedajesz....:)
ja obstawiam człowieka od dezynsekcji :) -
-
Anonim
-
Anonim
Grabarz ! To jest dopiero fucha - pewien fach, i codziennie nowe twarze do poznania :]
A klientów nigdy nie zabraknie hehe -
Mer alias Mikka Mi
-
patrynius
smsowy doradca ezoteryczny - serio, znalazlem taką oferte :)))))))))
Prezydent Czadu
pees Britney no ja nie wiem, z tymi butami hmm,,obawiam sie ze statystycznie rzecz ujmujacv..nie bedzie to fajna robota; ))))
-
Mer alias Mikka Mi
o misia sie udzieliłaa i peyotl powrócil..ale mam kiepski humor dzisaiaj.bleeeeeeeeeeeeeeeeeee ee -
Anonim
-
Mer alias Mikka Mi
-
Anonim
anatomopatolog ... koszmar. a jeszcze ze specjalizacji lekarskich proktolog. chociaż ginekolog też ma nie lekko... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
patrynius
to jesli juz dentysta bym pojechal..ten to musi byc lubiany wsrod przyjaciół; )))) -
Anonim
Eeeee przesadzasz - wolałabym byc dentystą niż lekarzem, którejś z powyższych specjalizacji - albo ortodonta, męczyć ludzi drutami, jakie sama noszę :-D -
Anonim
boszzz.. to ja chce zostać sennym marzycielem :P Dobranoc, ladies and gentelman. -
Anonim
-
Pau
a może dermatolog...te obleśne choroby skóry, ropienie, grzybice, luszczyce, parchy itp... ble...
- 1
- 2