- 1
- 2
-
Mer alias Mikka Mi
Mam nowy pomys ł, żeby nam nie było smutno, że kończymy studia, moze znajdxmy jakies mało przyjemne strony studiów? -
Mer alias Mikka Mi
piszę sama do siebie..jak autorzy dzienników za PRL...OK, WIĘC odnośnie wątku
1. nikt o nas nidgy nia powie "mimo, ze nigdy nie studiował/a, osiagnał...."
2.Słuchanie wyrafinowanych popisów intelektualnych różnej maści idiotów i snobów na zajęciach... -
Anonim
Ja właśnie złapałam taki dół w związku z końcem studiów, że chyba nic nie wymyślę :-(((( -
patrynius
a ja się zdobędę na resztkę jakiegoś humoru... nie trzeba chodzic do sekretariatu studiów.. -
-
Mer alias Mikka Mi
-
Mer alias Mikka Mi
kurcze.dół..dzis cały dzień spędziłam w biblio .. i wiem ze to ostatnie podrygi..ihm...bardzzo miło było..
a poza tym ja tak naprawde lubie ten nasz cholerny ikp...
buuuuuuuuuuuuuuuu..........
Ok!znajdujmy minusy!
mam:
upierdliwość BUW -u! -
Anonim
-
Pau
ciesze się, że fajnie ci bylo ze mną w biblio...musimy to jeszcze powtarzac przed egzaminem do hkp, wprawdzie wydajność czytania się zmniejsza ale za to przyjemnośc zwieksza...zawsze jest ten cel, że jeszcze 10 stron i kawkie...:)
ja taz ma juz dosc tych do niczego nie prowadzących uniwersytecko ikpowych dyskusji szczególnie, że z każdym rokiem coraz mniej zabieram glos
i ten dól, że ciagle to samo profesorowie powtarzają, że mimo oczekiwań że jak będe kończyc studia to będe calkiem mądra wciąż jestem dość glupia i to, że ucze się i potem zapominam i prof przypomina i ja wiem, że to juz kiedys wiedzialam i to, że zalezy twój los od humorów chimerycznych profesorek i... -
Anonim
My dziś mieliśmy smutna rozmowę z Mateo - że coraz mniej inteligentni jesteśmy, coraz mniej błyskotliwi. Po liceum tyle miałam pomysłów, zainteresowań, planów... A teraz - szkoda gadać, coraz mniej czytam, mam gorsza pamięć, mniejszy zasób słów. Musze nad sobą pracować. -
Pau
mysle, że tak ci się tylko wydaje...przyszlaś na ikp, tu pelno takich jak ty...w szkole to ludzie totalnie róznymi zainteresowanimi, czlowiek się wyróznial, poza tym wystarczylo cos tam czytać i bys wygadanym a teraz cholewcia to już mamy być mądrzy jak profesorowie albo dupa...:( popatrz na pierwszy rok, tacy mądrzy??? nie, poprostu mają zludzenia;) -
Mer alias Mikka Mi
taak...więc wniosek : do biblioteczki!
Zo zal tez sie zapisuje do naszgo kółka kujonów..!
stworzuymy nowy plan dnia : biblio , kawka:), biblio..
ha ha nawet nie wygląda to dołujaco w perspektywie, ale egzamon to juz gorsza sprawa.... -
Mer alias Mikka Mi
-
Pau
-
Mer alias Mikka Mi
Pau, jak chcesz coś o luzakach, i ty nie tylko, to zobaczcie wątek w groni http://grono.net/user/topic-show.js...
ludzie pisza na gronie kulturo, ze to lanserski kierunek...hehehhee
zawsze to wiedziałam.. -
Mer alias Mikka Mi
http://grono.net/user/topic-show.js...
tak chyba, bo tamto cos nie działa.
kurcze, nie wiedziałam, że robię coś lansiarskiego..
zabawne odkrycie w procenie samouświadomienia... -
Anonim
Teraz to już mnie załamałaś zupełnie - pełno takich na IKPie? Takich Misi Sert? -
Pau
wiesz o co chodzi to tak jak ludzie idą na aktorski a tam wszyscy jak oni, ekschibicjoniści, pewni siebie, każdy zawsze chce byc centrum, roznosi ich, itp...no takich misi to nie...taka jest tylko jedna... -
Anonim
Ufff :) A pamiętacie siebie z I roku? Ja byłam nadęta i przyjaźniłam sie wtedy z pewną pocztkującą powieściopisarką; -)))) -
Pau
ja byla przerażona i nie kumplowalam się glebiej z nikim z ikapu, raczej stare przyjaźnie...a dziś na odwrót: maga luzara i pelno ikapowych przyjaźni...:)))
no ale jakies poczucie wlasnej niedoskonalości wciąż takie samo... -
Anonim
Mega luzara? A kto przejmuje sie poradami jakiegoś pana z agencji nieruchomości, hę?; -)
- 1
- 2