Kryzys końca studiów. [102]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mer alias Mikka Mi

Mam nowy pomys ł, żeby nam nie było smutno, że kończymy studia, moze znajdxmy jakies mało przyjemne strony studiów?
  • Mer alias Mikka Mi

piszę sama do siebie..jak autorzy dzienników za PRL...OK, WIĘC odnośnie wątku
    1. nikt o nas nidgy nia powie "mimo, ze nigdy nie studiował/a, osiagnał...."
    2.Słuchanie wyrafinowanych popisów intelektualnych różnej maści idiotów i snobów na zajęciach...
  • Anonim

Ja właśnie złapałam taki dół w związku z końcem studiów, że chyba nic nie wymyślę :-((((
  • patrynius

a ja się zdobędę na resztkę jakiegoś humoru... nie trzeba chodzic do sekretariatu studiów..
  • Mer alias Mikka Mi

i stresować, czy się da wyrobic na stypendium..
  • Mer alias Mikka Mi

kurcze.dół..dzis cały dzień spędziłam w biblio .. i wiem ze to ostatnie podrygi..ihm...bardzzo miło było..
    a poza tym ja tak naprawde lubie ten nasz cholerny ikp...
    buuuuuuuuuuuuuuuu..........
    Ok!znajdujmy minusy!
    mam:
    upierdliwość BUW -u!
  • Anonim

Ja też lubię IKP .................... :-(
  • Pau

ciesze się, że fajnie ci bylo ze mną w biblio...musimy to jeszcze powtarzac przed egzaminem do hkp, wprawdzie wydajność czytania się zmniejsza ale za to przyjemnośc zwieksza...zawsze jest ten cel, że jeszcze 10 stron i kawkie...:)
    ja taz ma juz dosc tych do niczego nie prowadzących uniwersytecko ikpowych dyskusji szczególnie, że z każdym rokiem coraz mniej zabieram glos
    i ten dól, że ciagle to samo profesorowie powtarzają, że mimo oczekiwań że jak będe kończyc studia to będe calkiem mądra wciąż jestem dość glupia i to, że ucze się i potem zapominam i prof przypomina i ja wiem, że to juz kiedys wiedzialam i to, że zalezy twój los od humorów chimerycznych profesorek i...
  • Anonim

My dziś mieliśmy smutna rozmowę z Mateo - że coraz mniej inteligentni jesteśmy, coraz mniej błyskotliwi. Po liceum tyle miałam pomysłów, zainteresowań, planów... A teraz - szkoda gadać, coraz mniej czytam, mam gorsza pamięć, mniejszy zasób słów. Musze nad sobą pracować.
  • Pau

mysle, że tak ci się tylko wydaje...przyszlaś na ikp, tu pelno takich jak ty...w szkole to ludzie totalnie róznymi zainteresowanimi, czlowiek się wyróznial, poza tym wystarczylo cos tam czytać i bys wygadanym a teraz cholewcia to już mamy być mądrzy jak profesorowie albo dupa...:( popatrz na pierwszy rok, tacy mądrzy??? nie, poprostu mają zludzenia;)
  • Mer alias Mikka Mi

taak...więc wniosek : do biblioteczki!
    Zo zal tez sie zapisuje do naszgo kółka kujonów..!
    stworzuymy nowy plan dnia : biblio , kawka:), biblio..
    ha ha nawet nie wygląda to dołujaco w perspektywie, ale egzamon to juz gorsza sprawa....
  • Mer alias Mikka Mi

egzamin.jezu!!!!Literówki mnie wkurzają..bleeeeeeee
  • Pau

myslalam, że egzamon to taki celowy zabieg, slownictwo luzary;)
  • Mer alias Mikka Mi

Pau, jak chcesz coś o luzakach, i ty nie tylko, to zobaczcie wątek w groni http://grono.net/user/topic-show.js...
    ludzie pisza na gronie kulturo, ze to lanserski kierunek...hehehhee
    zawsze to wiedziałam..
  • Mer alias Mikka Mi

http://grono.net/user/topic-show.js...
    tak chyba, bo tamto cos nie działa.
    kurcze, nie wiedziałam, że robię coś lansiarskiego..
    zabawne odkrycie w procenie samouświadomienia...
  • Anonim

Teraz to już mnie załamałaś zupełnie - pełno takich na IKPie? Takich Misi Sert?
  • Pau

wiesz o co chodzi to tak jak ludzie idą na aktorski a tam wszyscy jak oni, ekschibicjoniści, pewni siebie, każdy zawsze chce byc centrum, roznosi ich, itp...no takich misi to nie...taka jest tylko jedna...
  • Anonim

Ufff :) A pamiętacie siebie z I roku? Ja byłam nadęta i przyjaźniłam sie wtedy z pewną pocztkującą powieściopisarką; -))))
  • Pau

ja byla przerażona i nie kumplowalam się glebiej z nikim z ikapu, raczej stare przyjaźnie...a dziś na odwrót: maga luzara i pelno ikapowych przyjaźni...:)))
    no ale jakies poczucie wlasnej niedoskonalości wciąż takie samo...
  • Anonim

Mega luzara? A kto przejmuje sie poradami jakiegoś pana z agencji nieruchomości, hę?; -)
  • 1
  • 2
| |

Ludzie którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić...:)))

Miejsca grona (0)