KS METRO Warszawa [121]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gudo

moim zdaniem mają szanse na mistrzostwo
  • Piotrek

Szansę miel i ją wykorzystali (farciarze:P) ale za rok juniorzy też zostaną mistrzami - należy się nam :P
  • Gudo

No mam taka nadzieje i sądze nawet że sie tak stanie:D
    ale uważam że na pochwałe zasługuje tegoroczny występ kadetów:D nieprawdaż:D
  • adka

pam pa ram pam pam :D
    M~E~T~R~A~N~Y; P;P;P;P
  • Gudo

Metrany są juz sławni tak że hohoho :D pozdro Dla METRANÓW:D
  • adka

GŁUPE METRANY;P;P;P PAM PA RAM PAM PAM
  • Gudo

głupie ja CI dam budyńcu zajebany:D
  • adka

gudulec;D hahah;D
  • Łukasz

no sa znani dla tych co sie choc troche interesuja siatka nie tylko w wydaniu reprezentacji i pierwszej ligi to znaja :D niestety nie bylem na meczu metro ale mialem nie daleko jak gralo z ks halinow :D
  • Gudo

no to miło wiedieć że jesteśmy znani a kim jetseś bo jakoś cię nie kojarze:D
  • Łukasz

napewno mnie nie kojarzysz :):D bo ja jestem tylko bacznym obserwatorem :D hehe i graczem ale gram raczej dla satysfakcji na rozgrywajacym ... pozdro
  • Gudo

a spoko:D
  • Piotrusss

kadeci mieli szanse sklad i wygrali ... za rok powtórka z rozrywki ...a w tym roku METRO NAJLEPSZA SEKSCJA MLODZIERZOWA W POLSCE !!!!!
  • Anonim

podaj strone na której jest punktacja klubów
  • Gudo

Właśnie też jesten ciewkay jak wypadły poszczególne kluby:D
  • Piotrusss

nie mam stronki.....a wyniki podawane sa pod koniec sezonu ... ale wywnioskowac mozan ze bedziemy mieli ten tytul ... pozdrawiam a jak bede cos wiedzial blizej to napisze
  • Gudo

no w suemi masz racje :D sukcesy w kadetach i w juniorach oraz w młodzikach zarówno jak i w małych grach( czwórki trójki dwójki) zdecydowanie powninniśmy zostac uznzni najlepszą sekcją siatkówki w Polsce w roku 2005:D
  • Anonim

brane sa pod uwage młodzicy kadeci juniorzy, szkoda ze ci ostatni nie maja medalu , było by pieknie wszystkie grupy na pudle ...=)
  • Gudo

no to by było piękne jecsez sukcsy w ninisiatkowce;d lol tylko zespol kadet 2 sie nie popisał;p
  • ɐuuɐ ɐuuɐd

METRO JEST NAJLEPSZE!!!!!!!!!