-
Gudo
-
Piotrek
Szansę miel i ją wykorzystali (farciarze:P) ale za rok juniorzy też zostaną mistrzami - należy się nam :P -
Gudo
No mam taka nadzieje i sądze nawet że sie tak stanie:D
ale uważam że na pochwałe zasługuje tegoroczny występ kadetów:D nieprawdaż:D -
adka
-
-
Gudo
-
adka
-
Gudo
-
adka
-
Łukasz
no sa znani dla tych co sie choc troche interesuja siatka nie tylko w wydaniu reprezentacji i pierwszej ligi to znaja :D niestety nie bylem na meczu metro ale mialem nie daleko jak gralo z ks halinow :D -
Gudo
no to miło wiedieć że jesteśmy znani a kim jetseś bo jakoś cię nie kojarze:D -
Łukasz
napewno mnie nie kojarzysz :):D bo ja jestem tylko bacznym obserwatorem :D hehe i graczem ale gram raczej dla satysfakcji na rozgrywajacym ... pozdro -
Gudo
-
Piotrusss
kadeci mieli szanse sklad i wygrali ... za rok powtórka z rozrywki ...a w tym roku METRO NAJLEPSZA SEKSCJA MLODZIERZOWA W POLSCE !!!!! -
Anonim
-
Gudo
-
Piotrusss
nie mam stronki.....a wyniki podawane sa pod koniec sezonu ... ale wywnioskowac mozan ze bedziemy mieli ten tytul ... pozdrawiam a jak bede cos wiedzial blizej to napisze -
Gudo
no w suemi masz racje :D sukcesy w kadetach i w juniorach oraz w młodzikach zarówno jak i w małych grach( czwórki trójki dwójki) zdecydowanie powninniśmy zostac uznzni najlepszą sekcją siatkówki w Polsce w roku 2005:D
-
Anonim
brane sa pod uwage młodzicy kadeci juniorzy, szkoda ze ci ostatni nie maja medalu , było by pieknie wszystkie grupy na pudle ...=) -
Gudo
no to by było piękne jecsez sukcsy w ninisiatkowce;d lol tylko zespol kadet 2 sie nie popisał;p -
ɐuuɐ ɐuuɐd