KS ORZEŁ [154]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no ja mam w 7-boju i tyczce, ktoś jeszcze sie dopisuje? :D ehehhe :P
  • Anonim

ja pewnie niedługo pobiję rekordzik Ewci :> A co na to sama zainteresowana? :D hihihi
  • czas na Kanadę

Sonia chyba sie pomylilas... na pewno nie masz w 7boju... w jakiej kategorii wiekowej?
  • Anonim

mam bejbe w 7-boju bo nikt w siedmioboju nie startowal nigdy od nas z klubu - hahahha :D a poza tym kiedys dawno byl 5-boj kobiet, wiec to sie nie liczy :P
  • Anonim

Ja mam rekord szkoly we wkurwianiu nauczycieli i opierdalaniu sie na wf'ie :D
  • Anonim

ty? a nie Swiecon?; )
  • ...

ja mam rekord ilosci przyjaciolek w naszej klasie!!! ale i tak ty soniczku bylas najlepsza!!!
  • Anonim

<lol>
  • czas na Kanadę

i tu sie Soniu mylisz... w 7boju startowala ja, Iza Pawlak, Aska Kocielnik... i na pewno nie masz rekordu... bo z tego co wiem to nie zrobilas pierwszej klasy, a zarowno ja jak i Aska zrobilysmy jedynki
  • EW;-)A

dobra dobra piekna poczekamy zobaczymy:) narazie jam mistrz!!!!!
  • Doris

zapomnialas Marta dodac, ze jeszcze ja i Kaska Rokicka startowalysmy w 7boju :)
    nie zrobilysmy I ale zle nie bylo :)
  • Anonim

No nie powiesz mi Sonka ze ja sie nie opierdalalem na wf... i nie powiesz mi kto robil najlepsze akcje na niemieckim miedzy innymi :D
  • Anonim

w takim razie bardzo Cie Martus przepraszam :P Zakrzewski zgred mnie w blad prowadzil. :D
    ale w tyczce mam :P :P
  • czas na Kanadę

w tyczce pewnie tak :)
  • 110 ORZEŁ

mylisz się
    napewno jest kilka starszych Szcychowych które startowały w 7-boju na zakończenie sezonu :) więc warto popatrzeć w stare wyniki

>zośka napisała:
    >mam bejbe w 7-boju bo nikt w siedmioboju nie startowal nigdy
    >od nas z klubu - hahahha :D a poza tym kiedys dawno byl
    >5-boj kobiet, wiec to sie nie liczy :P

| |

To grono przeznaczone jest dla zawodników lekkoatletycznego klubu sportowego ORZEŁ WARSZAWA!!! :) ...

Miejsca grona (0)