• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KTZM

Jak sadzicie jak sie zapowiada
    moim zdaniem bedzie wolniejsza i mniej punkowa niz poprzednie
    sadze ze bedzie bardziej w stylu ludzi bez twarzy
    szkoda
    przydaloby sie mocniejsze uderzenie
    pozdro
    to moja pierwsza notka;)
  • prezydent

WIELKIE DZIEKI >KTZM< ,że jakiś nowy temat!! jaka by nie byla ma być zajebista;] mam nadzieje!! i chyba mas zracje bedzie cos w stylu "Ludzie bez twarzy" albo sama piosenka "nasz e słowa" i ams ztez racje że przydałoby6 sie coś mocniejszego do pogo:) sie zobaczy mam nadzieje juz nie długo ją przesłuchać!! MA BYĆ ZAJEBISTA!!!!!!! 3majcie sie i pozdro i 3majmy kciuki za nowa płyte:D
  • Anonim

Mam nadzieje ze bedzie w stylu "Pod prad", stare dobre KSU, chociaz lata juz nie te i zadyszka pewnie czesciej Siczke lapie;)
  • Anonim

Wczoraj sluchalem i... hm... nie powiem ze jest zla ani ze jest super, blizej jej do "Ludziow bez..." chociaz jest wiecej szybkich kawalkow niz na jej poprzedniczce. A texty jak zwykle wypas:) w skali od 1 do 10 dalbym 7,5.
    Kurcze tylko szkoda ze chlopaki zgubili gdzies brzmienie ze starszych plyt... ale i tak sobie kupie ta plytke:)
    Pozdro
    P.S. tera przydalaby sie jakas trasa promujaca... Krakow czeka:D
  • Anonim

25.02 Krakow!!!!!! w moje urodziny!!!!!!
  • KTZM

no ja tyz juz sluchalem(teraz tez slucham:])
    i powiem ze mi sie podoba."Ludzie bez twarzy" byla zdecydowanie wolniejsza
    Ale ta nowa cos ma w sobie z "Bieszczad"
    tak mi sie wydaje
    A propo w Lesznie graja w moje urodziny Slaffka
    wiec moze bede
    pozdrawiam wszystkich
  • dominiha

a w lublinie nie ma koncertu tym razem; ( nie fair
  • jabol

pozdro dla fanow jabol punow.w lutym siczka robi urodziny w zabrzu w klubie CK wiatrak zapraszam:-)
  • KTZM

Sorka pomylka niestety nie graja poki co w moje urodziny:/
  • prezydent

ALE MAJĄ ZAGRAĆ W CHEŁMIE:DlD!!
  • dominiha

znóf w chełmie?????????? a kjedy????
  • prezydent

mama nadziej niedługo:] ale nei wiadomo jeszce
  • Bartek

Nom płytka nowa fajna, kawałki takie jak Techno Techno, Awaria obrazu, Cjanci i Wuje wuje to rulez i na żywca napewno zajebieście wypadają. Ale płytkę "Nasze słowa" zespół zapowiadał jako totalny czad i w ogóle, i się trochę zawiodłem, bo płytka jest i ostra i szybka, ale totalny czad :D to to napewno nie jest:)
  • prezydent

nom awaria obrazu :D zajebisty rytm
    hehe w ogól plytka mi sie podoba ale nie jest jakaś zajebiscie wyjątkowa...
    pozdro
  • Anonim

dobra płyta ale bywały już lepsze ta stała sie bardziej melodyjna ja bym wolal wieksza surowosc

czołg wszystkim
  • Mjuf

jest zajebista :]
    boska
    wspaniała
    ale ja jestem zawsze inna i najbardziej podoba mi się to co innym najmniej :P
    oi!
    oi!
    oi!
  • Anonim

Dla mnie nowa płyta - Lipsztyk straszny, jak mi ja załaczył kolega to zapytałem sie ironicznie po chuja mi włącza ire!!Chłopaki juz nie walcza, wygasaja powoli!
  • Grono.Net

zaraz Cie ktos zjedzie ze nie masz racji tak jak mnie wczesniej:P tez tak sadze ze troche sie wypalilo to nasze ksu...
  • "/ANA/"

e tam, przesadzacie :) Trza zrozumiec, ze w koncu swoje lata juz maja i swoje w zyciu wypili, to juz im sie tak nie chce:)
    Swoja droga uwazam, ze i tak sa zajebisci i chocby nie wiem co, zdania nie zmienie:)
  • Żeglarz Portowy

mi się podoba bo się przywalili do UE i za to ich lubię:D mogliby jeszcze zaktualizować "4lipca w Warszawie" na "1maja w Warszawie" :D ale rzeczywiście spodziewałem się po płycie czegoś lepszego:]
  • 1
  • 2
| |

grono dla fanów KSU - legendy polskiego punkrocka. Informacje o koncertach umieszczajcie w przeznac...

Fotki

Miejsca grona (0)