KSU [523]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • prezydent

KSU to zajebista legenda polskeigo punk rocka!! jak ją poznaliście?
  • prezydent

od razu ja napisze:D poznalem ich jak kiedys siedzielsimy w NM (poierwszy raz) i kumpela zarzuciła kilka utworóz z szafy(było to chyba 1944, a dalej nie pamietam:P !! i tak sie zaczeło teraz mam cała dyskografie:D bez kilku utworów
  • Malinka7776

u mnie sie zaczeło...gdzies chyba rok czy dwa lata tmu siedziałam w no mercy znaczy pod i był koncert KSU..napoczątku mnie nie zaciekawiło ale jakoś potem dostrzegłam ich urok...a tak bardziej... to jak byłam na Merciles East w chelmie oczywiści e na tym festiwalu i kurat oni grali tchcneła mnie piosenka o czterech pancernych normalnie sie wtedyzakochalam w tym zespole...nawet na nich poszłam w pogo...było zajebiscie te piosenki chodziiły za mną jak cień nie mogłam bez nich zyc..w No Mercy w szafie grającej puszczałam te utwory non stop prawie potem poszłam na ich koncert zbierałam ich płyty słuchałam..wiem dosyć zagmatwane to jest ale ..zespół w Deche jeden z nieliczynych które Lubie tak naprawde...pozdrawiam:)
  • Malinka7776

kwasie masz całą ich dyskografie ...to czemu nic nie mówisz ja posiadam ylko kilka ich płyt...a wszystkich szukałam i nikt nie ma......pozyczysz mam nadzieje:))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))
  • prezydent

spox mam w mp3 kiedys Ci pożycze mam też nową:D
  • Anonim

Mi kumpel podzucil "Ustrzyki" no i szczena mi opadla i tak sluchalem i sluchalem a potem przyszedl czas na "Pod Prad" i cala reszte... az do tej najnowszej(dzieki Dodik:* )
  • prezydent

KSU najlepsze jest!!
  • KTZM

nie pamiętam :P
  • jabol

hmm jakies 20 lat temu w sobote bylem w zabrzu bylo zajebiscie
  • m02

Musiałam się zapoznać,gdyż w cyklicznych konkursach na piosenki o jabolach znacząco spadłyby szanse me gdybym nie znała repertuaru KSU;-)
  • prezydent

a jak jabolPunk jabolowe ofiary itp
    a także SO2 ZŻ
  • Anonim

Ja poznalam KSU przez swojego chlopaka i potem przez pewien czas meczylam go jego plytami ktire na okraglo lecialy u mnie albo u niego - mial juz tego dos. a w lutym nawiedzilam Ustrzyki i wiecie co tak mozna kupic wszyskie ich plyty i jest nawet bar KSU. Fajnie jest chodzic po Ustrzykach i patrzec na nie z perspektywy piosenek KSU - polecam !!!!
  • prezydent

no trzeba zje4chac w USTRZYKI moze lat lipiec qrwa bieszczady peikne góry "(...)a wnich mój dom":D
    musze tm być koneicznie:D
  • Anonim

Ja jade w przerwie majowej - ma byc otwarcie sezonu i jedna wielka impreza. O.....bedzie sie dzialo !!!!!!!!!!! :-)
  • prezydent

zabierz nas najlepiej zajedź do nas do chełma:P
  • Anonim

Pomysle co da sie zrobic w tej sprawie :-)'
  • :3

Eeee... "Pamiętam jak w 1905" moja siostra tego trochę słuchała, potem poszłam m.in. z nią na m.in. ich koncert i... trzeba być bucem, żeby ich nie polubić (szczególnie po "Ludziach bez twarzy" - poziom płytki naprawdę świetny, widać, że KSU bardzo popracowało nad samorozwojem:).
  • prezydent

nie znam tego
    a wszystkie plyty KSU są zajebiste i jedne utwory bardziej zajebiste niz inne chyba zaloze nowy temacik:D
    pozdro
  • Anonim

Ja KSU poznałam (ich muzyke) przez kumpli. Zaczęli puszczac a ja słuchałam i potem sama zaczęłam suchać :-)
  • prezydent

bo KSU jest tak zajebiste że łatwo sie zarazić i uzależnić:D (na moją siorke to nie dziala)
    pozdro
| |

grono dla fanów KSU - legendy polskiego punkrocka. Informacje o koncertach umieszczajcie w przeznac...

Fotki

Miejsca grona (0)