KTT Styl Warszawa [87]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szerszeń

Aloha !i!

Temat wydaje mi się dość istotny (w końcu dotyczy naszego klubu)
    Stworzony po to żebym dowiedziała się co takiego Wam pasuje w Stylu, a co nie. Może chcielibyśćie mieć dłużej zajęca, może muzyka Was już nudzi, a może grupy są za male/duże... itd... itp...
    Piszcie o wszystkim co wg was jest na "+" a co na "-" i co chcielibyście żeby znikneło z klubu, a może macie pomysł na coś nowego co mogłoby się pojawić.

Czekam =)

[może jak bedzie nas więcej w jakiejś sparwie to da się coś zrobić]

Pozdrówki ^ ^
  • szerszeń

Rozumiem że Styl to "klub - ideał"; -) Ze względu na brak postów...
  • ...::czarny::...

Hehehe nikt nei chce sie wypowaidac; P;P;P nie wiedza co pisac....heh
  • szerszeń

na to wygląda =P
    trudno... jak sie za pare dni nic nie zmieni to zlikwiduje temat (jak sie da)
  • Anonim

Ja miałem napisać ale ciągle coś mi się z kompem działo, a potem zapomniałem.....A więc lekcje u Rafała to dla mnie jak mała rozgrzewka przed biegiem na tysiaka, wogóle się nie męczę , chyba raz na 2 miesiące zdarza mi się wyjść zmęczonym z zajęć.
  • szerszeń

a myslisz że u Ewki na zajeciach sie zmęczysz? (to jest proste pytanie, bez zadnych podtextów) ciekawa jestem poprostu jak wyobrażasz sobie zajęcie u Niej.

pozdro krzyś =)
  • Monika

zajecia z p Ewa mialam tylko na obozie wiec to moze troche inaczej.ale szczerze mowiac u Niej chyba troche bardziej sie staram =]
    no Krzysiu ma racje..taka mala rozgrzewka..ale coz poradzic..ostatnio nawet Rafal jak jest mniej par czyta ksiazke =( to juz wg mnie tak na maxa jakby chcial pokazac ze ma nas gleboko gdzies :(....

a jesli chodzi o ilosc zajec mysle ze nawet jakbysmy mieli wiecej to by nic nie zmienilo....

do dobrego treningu mysle trzeba twardego i stanowczego trenera/trenerki, ktorego na 100 kazdy by sie sluchal i nie olewal jego polecen. tu trzeba troche od nas i troche ze str trenera. (bez zadnej aluzji do Rafala ani do p Ewy, ani do nikogo z Was =))

Ej kur... własnie z tym czytaniem se ksiazek na zajeciach to jush przegina :/:/:/ no ale coz na to poradzic mi tam sie jush nie chce z nim gadac to mu nie powiem nic chyba ze.... krzysiu teraz twoja kolej pogadaj z nim!!!!!!
  • szerszeń

nei wiem jak to jest z cztraniem ksiażek.... ale powiem jedno: jjak dzis weszlam na sale to się zszokowałam widząc rafała zaczytanego... pierwsza myśl była taka że pewnioe była jakaś scysja między grupa a Nim........
  • szerszeń

u nas PEwa nie czyta książek - mi to sie nawet wydaje że od pół roku na naszych zajeciach robi więcej niż wcześniej. To dobrze... a jak Wam sie podoba Bucik tańczorksi który mam u siebie w profilu =>??? Faaaajny co =D =P

Ehh no ale co poradzisz jak on ma chec se poczytac ksiazki....:/:/:/ Heh no tak naprawde to bardzo ładny bucik=)))))))))

Hehehehe tylko napisałem i jush nie ma bucika; P;P;P;P heeh
  • Anonim

Do Marty:
    Wspominam zajęcia z z panią Ewą bardzo miło :) i ona potrai nauczyć i kurcze wiele razy po jej lekcjach następnego dnia ledwo na nogach chodzołem "co miło wspominam"
    Totalna głupotą jest czytanie książki nalekcji co dzieje się już od jakiegoś tygodnia....ja sobie przyniosę dmuchany basen i sztuczne foki,a co mi szkodzi "cyrk to cyrk". P. Ewie nie brakuje haryzmy tak jak brakuje Rafałowi.
    Do Czarnego:
    A ja nie mam zamiaru siedzieć na zajęciach tanecznych marnowac swój czas a żeby mnie ktoś olewał bo mi już się odechciewa tańczyć mimo że zapał miałem na poczatku ogromny:|
    Do Moniki:
    Zapomniałem co miałem Monice napisac więc nic nie napisze;)
    Paps pozdrawiam wszystkich :)

Heheheh ty poniosło cie troche zes sie rozpisał; P;P;P
  • Anonim

Przeprasza, :(
    :P
  • Anonim

m
  • szerszeń

NO i jak tam ludzie? będę chwilipiętka i Wam powiem - na tureniju byłam [kogo teraz nie interesuje które miejsce prosze znkryć oczka =P] kat. pow. 16 B - plejs 2 na 12 couples =D cieszem się więc sie chwaluję.

Wracając do tematu przewodniego, to mnie też bolą nogi po zajęciach u P. Ewy ale to czasem mi się zdarza tylko.. bo tak ogólnie to ja leń jezdem <yes><yes>; -) No i tyle mam do powiedzenia... dzis więcej nic mądrzejszego nie wymysle bo tańczyć w taki upal na nieklimatyzowanej sali gdzie wiaterku z otworzonych okien się prawie nie czuje to wiecie... Klopsiq =/ naprawdę nie polecam =/
    _By3 By3!!!
  • Monika

no widzisz Ty bylas na turnieju ja tance tez ogladalam bo taniec z gwiazdami; ) i jest gites =]

ale Tobie to lenistwo dobrze wychodzi jak 2 :D:D suuper Martus :*:*:* a mi moja zlosc i bra talentu (yes yes...) i lenistwo jakos nie sluza;p

Ej kurcze 2 miejsce to dopsze =)))))))) a duzo wam brakuje jeszcze do "A" chyba jush nie bo ostatnio to same pudła jak pamietam; P;P;P

Jessu zawsze jak ja napisze musi sie zmienic obrazek; P;P;P;p hehehe