-
AF
z jakim bohaterem odnajdujecie cechy wspolne??z zakreconym tygryskiem,thorzliwym prosiaczkiem,madra sowa czy przyjacielskim kubusiem a moze planujacym wszystko krolikiem?bo ja np.zawsze utozsamialam sie z Klapousiem,gdyz bylam pesymistka i czulam sie samotna,ale to sie troche zmienilo.teraz to pewnie bylabym Misiem dlatego ze ostatnio mam duuuuzy apetyt.he he:D -
Grono.Net
Ja jestem zdecydowanie tygryskiem.. Hapee Tiggr.. I bycie tygryskiem to to, co tygryski lubią najbardziej :) -
Anonim
-
Grono.Net
-
-
Anonim
-
krowuŚ...
-
Anonim
-
m b
A ja tysz to prwdziwy tygrysek:)
Uwielbiam pobrykac od czasu do czasu:D
Noi lubiem paski;)) -
Anonim
w sumie to mogłabym być mieszanką... 60% kubusia i 40% tygryska, bo brykac też lubię :D -
m b
a skąd u ciebie te 60% kubusia?
lubisz miodek:)?
no ja tysz mam cos z puchatka bo mam malutki rozumek;) -
Anonim
miodek to moze nie, ale jesc owszem; ) i do tego ten maly rozumek... :D -
100% Alcest
a ja:
wzrost z Prosiaczka
apetyt z Kubusia
i charakter troszke z Klapoucha
:> -
Anonim
ja mam troszkę z Kubusia (mały rozumek i zamiłowanie do miodu i ogólnie do słodyczy i jedzonka, oraz mam mnóstwo przyjaciół tak jak Kubuś), troszkę z Klapouszka (jestem uparta jak osioł, szczególnie w dążeniu do celu). -
Anonim
dobrze, że z Kałpouchego masz tylko upartość osła a nie jego poczucie humoru; ) -
Anonim
Kłapouchy (Kapuchy =)
"Śpiewać...
Cieszyć się majem...
Niektórzy to mogą..."
-
Pauℓina
ja podobno jak byłam młodsza to byłam 100 procentowym tygryskiem....teraz to sama nie wiem;pza to mój chłopak jest jak Kubuś Puchatek....Oczka ma nawet podobne;)i lubi małe conieco.....;)))he he -
Anonim
Dlaczego niby Prosiaczek to tchórz? w Prosiaczku I przyjaciołach był na prawdę boski; o) Baaardzo go lubię...i wiele mamy wspólnych cech...np. troszczę sięo innych, potrafię poświęcić coś aby kogoś innego uszczęśliwić :D -
Anonim
ooj to chyba nie mi oceniać do kogo jestem podobna :p Ale jesli juz miała bym stawiac, to wybrala bym maleństwo; ) -
Meloon.
hmmmm klapoluch - nie- zadko sie usmiecha, kubus - nie nie lubie miodu WIEM NAJBARDZIEJ PASUJE DO MNIE TYGRYS I MALENSTWO !! -
Smirnoff:P