Kubuś Puchatek [1990]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • AF

z jakim bohaterem odnajdujecie cechy wspolne??z zakreconym tygryskiem,thorzliwym prosiaczkiem,madra sowa czy przyjacielskim kubusiem a moze planujacym wszystko krolikiem?bo ja np.zawsze utozsamialam sie z Klapousiem,gdyz bylam pesymistka i czulam sie samotna,ale to sie troche zmienilo.teraz to pewnie bylabym Misiem dlatego ze ostatnio mam duuuuzy apetyt.he he:D
  • Grono.Net

Ja jestem zdecydowanie tygryskiem.. Hapee Tiggr.. I bycie tygryskiem to to, co tygryski lubią najbardziej :)
  • Anonim

hehe to ja chyba puchatek... tak samo bardzo lubimy jeść :P
  • Grono.Net

małe conieco? :D
  • Anonim

nooo :P małe conieco :D
  • krowuŚ...

no ja tesz raczej z Kubusiem..; ))
  • Anonim

to juz chyba bylo
  • m b

A ja tysz to prwdziwy tygrysek:)
    Uwielbiam pobrykac od czasu do czasu:D
    Noi lubiem paski;))
  • Anonim

w sumie to mogłabym być mieszanką... 60% kubusia i 40% tygryska, bo brykac też lubię :D
  • m b

a skąd u ciebie te 60% kubusia?
    lubisz miodek:)?
    no ja tysz mam cos z puchatka bo mam malutki rozumek;)
  • Anonim

miodek to moze nie, ale jesc owszem; ) i do tego ten maly rozumek... :D
  • 100% Alcest

a ja:
    wzrost z Prosiaczka
    apetyt z Kubusia
    i charakter troszke z Klapoucha
    :>
  • Anonim

ja mam troszkę z Kubusia (mały rozumek i zamiłowanie do miodu i ogólnie do słodyczy i jedzonka, oraz mam mnóstwo przyjaciół tak jak Kubuś), troszkę z Klapouszka (jestem uparta jak osioł, szczególnie w dążeniu do celu).
  • Anonim

dobrze, że z Kałpouchego masz tylko upartość osła a nie jego poczucie humoru; )
  • Anonim

Kłapouchy (Kapuchy =)

"Śpiewać...
    Cieszyć się majem...
    Niektórzy to mogą..."
  • Pauℓina

ja podobno jak byłam młodsza to byłam 100 procentowym tygryskiem....teraz to sama nie wiem;pza to mój chłopak jest jak Kubuś Puchatek....Oczka ma nawet podobne;)i lubi małe conieco.....;)))he he
  • Anonim

Dlaczego niby Prosiaczek to tchórz? w Prosiaczku I przyjaciołach był na prawdę boski; o) Baaardzo go lubię...i wiele mamy wspólnych cech...np. troszczę sięo innych, potrafię poświęcić coś aby kogoś innego uszczęśliwić :D
  • Anonim

ooj to chyba nie mi oceniać do kogo jestem podobna :p Ale jesli juz miała bym stawiac, to wybrala bym maleństwo; )
  • Meloon.

hmmmm klapoluch - nie- zadko sie usmiecha, kubus - nie nie lubie miodu WIEM NAJBARDZIEJ PASUJE DO MNIE TYGRYS I MALENSTWO !!
  • Smirnoff:P

Ja jednak chyba czuję się Kubusiem...
| |

Już pora wstać, wyruszyć z domu Przyjaciela spotkać znów Miły, puchaty, okrągły Kub...

Fotki

Miejsca grona (0)