-
Anonim
-
LUSIA
-
katarzyna
ale w ten?z jakiej okazji?kazdy rok ma?co jest ?dlaczego ja nie wiem? -
Agacka
heh wystarczy raz na jakiś czas zajrzeć na ekul..i by się było w temacie:P godziny rektorskie jak sama nazwa wskazuje są dla wszystkich studentów s.dziennych, a okazja jest taka, że można sobie spokojnie do domku pojechać, wziąć udział w wyborach i wrócić w pn do 12 na uczelnię:P -
-
katarzyna
raz na jakis czas zagladam ale na innym kompie bo u mnie nie dziala.dzieki za info ....fajnie:D -
● mag.
-
Kashia®
-
katarzyna
ludziki piszcie jak coś jak jesteście pewni na 100% bo poźniej niejasności jeszcze więcej narasta. czekam na sprawdzone informacje. -
katarzyna
-
f!eld
>
...przepraszam za litrówki:PP
Nie ma za co, choć szkoda, że tak luzem, a nie w sześciopaku; )
A ja, żeby zamącić bardziej, słyszałem, że od 15.00 już. -
katarzyna
matko! coś mi się robi w oczy albo w głowę ale sądze że w jedno i drugie choć nie wiem w co bardziej-wcale nie nowość ( jam wstydziuch ) -
Bruce
-
>JaŚka<
>Bruce napisał
>OD 12:00 ---tą informacje słyszalem od 2 wykładowców na
>uczelni.
a ja od 1ednego ze od 16 :D -
Anonim
-
Bruce
-
f!eld
No i dupa zbita:
W związku ze zbliżającymi się świętami Wszystkich Świętych przypominam, że dzień 1 listopada jest dniem wolnym od pracy i zajęć dydaktycznych, a na dzień 2 listopada - Dzień Zaduszny - dla wszystkich studentów i pracowników został ustalony Dzień Rektorski.
Jednocześnie informuję, że w pozostałe dni (środa, sobota, niedziela) zajęcia odbywają się zgodnie z ustalonym harmonogramem.
Anna Hałas, Dział Organizacyjno-Prawny
http://e.kul.lublin.pl/aktual.html -
.a
-
>JaŚka<
-
werna.
ja w środę z samego rana pkp i kierunek w-wa; ]
hłe hłe..mam gdzieś zajęcia -
siostra_elvisa onegdaj