-
Maciej
-
Anonim
"Van Helsing" czy jakos tak... Miał być horror, a komedia wyszła... beznadzieja -
xibalba
-
Anonim
Straszny Film - wszystkie części... i 'Zatańcz ze mną' czy jakoś tak... z Jennifer Lopez - tragedia. nie wspomnę już o większości polskich komedii. Kobiety Kota i Van Helsinga nie widziałam; ] nie żałuję... -
-
Maciej
-
GSS Purple haze at bristol
-
Skrzypoo
-
Anonim
-
Anonim
-
.:Panterka:.
(tak co do komedii polsich to jak dla mnie na serio dobre były seksmisja miś i fuks ale nie o tym nie tu:) )
dennym filmem jest zdecydowanie polskie wydanie "Quo Vadis?" i "Wiedźmin"... oba pożałowania godne...
co do władcy widziałąm pierwszą część specyficzna ale najgorsza nei była... -
Kamil
Ja to nie mogę sie zdecydować pomiędzy dwoma filamai "Smiertelna goraczka" albo "Salton Sea". Straszne kaszany! -
Anonim
Ludzie! Najgorsze film jaki widzialem to "A Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell" ROTFL! w zyciu nie dostalem takiej dawki kiczu na raz!!!! z reszta kino klasy B rzadzi! :) -
nn
jak dla mnie "Smakosz" byl beznadziejny i jeszcze pare innych amerykańskich "super horrorow" a najgorszy film jaki w życiu widziałam był z "SpiceGirls" w roli głównej ale niestety tytulu nie pamietam... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ooo Spice Girls faktycznie pożałowania godne, podobnie jak Crossroads z Brycią Sprycią w roli głównej... porażka. -
rradek
ja nie bede mowil o filmach ktore z zalozenia sa do dupy ale mi sie nie podobali: "kontrolerzy", kobieta kot tez kicha, polskie "super produkcjie" quo vadis i wiedzmin tez gowno, beznadziejny byl jeszcze szaolin soccer poprostu DNO!!!!! -
Maciej
"Matrix" 2(refundacja) i 3 to totalne gówno! bylem na tym w kinie i na drugiej częsci jak usnąlem to wysypal mi sie popcorn! -
Gabruszka
-
janek