Kultowe teksty z filmów [13173]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciej

Napiszcie o najgorszym filmie jaki kiedykolwiek widzieliście!
  • Anonim

"Van Helsing" czy jakos tak... Miał być horror, a komedia wyszła... beznadzieja
  • xibalba

Wydaje mi się że "Kobieta Kot" przebija wszystko :)
  • Anonim

Straszny Film - wszystkie części... i 'Zatańcz ze mną' czy jakoś tak... z Jennifer Lopez - tragedia. nie wspomnę już o większości polskich komedii. Kobiety Kota i Van Helsinga nie widziałam; ] nie żałuję...
  • Maciej

" Alien vs Predator" to też kompletne gówno
  • GSS Purple haze at bristol

"Traffic" i "Charelie Cykor"
  • Skrzypoo

wszelkie gówniane komedie romantyczne!!
  • Anonim

jak dlamnie to straż nocna ren ruski film o wampirach
  • Anonim

władca pierscieni......
  • .:Panterka:.

(tak co do komedii polsich to jak dla mnie na serio dobre były seksmisja miś i fuks ale nie o tym nie tu:) )

dennym filmem jest zdecydowanie polskie wydanie "Quo Vadis?" i "Wiedźmin"... oba pożałowania godne...

co do władcy widziałąm pierwszą część specyficzna ale najgorsza nei była...
  • Kamil

Ja to nie mogę sie zdecydować pomiędzy dwoma filamai "Smiertelna goraczka" albo "Salton Sea". Straszne kaszany!
  • Anonim

Ludzie! Najgorsze film jaki widzialem to "A Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell" ROTFL! w zyciu nie dostalem takiej dawki kiczu na raz!!!! z reszta kino klasy B rzadzi! :)
  • nn

jak dla mnie "Smakosz" byl beznadziejny i jeszcze pare innych amerykańskich "super horrorow" a najgorszy film jaki w życiu widziałam był z "SpiceGirls" w roli głównej ale niestety tytulu nie pamietam...
  • Anonim

Boze! Dobrze ze tego nie widzialem...
  • Anonim

ten film ze spiece girls nazywa się 'spiceworld' <lol> :D
  • Anonim

ooo Spice Girls faktycznie pożałowania godne, podobnie jak Crossroads z Brycią Sprycią w roli głównej... porażka.
  • rradek

ja nie bede mowil o filmach ktore z zalozenia sa do dupy ale mi sie nie podobali: "kontrolerzy", kobieta kot tez kicha, polskie "super produkcjie" quo vadis i wiedzmin tez gowno, beznadziejny byl jeszcze szaolin soccer poprostu DNO!!!!!
  • Maciej

"Matrix" 2(refundacja) i 3 to totalne gówno! bylem na tym w kinie i na drugiej częsci jak usnąlem to wysypal mi sie popcorn!
  • Gabruszka

moze 'matrix: rekolekcja' ?; PP
  • janek

rh+

i nic dodać nic ująć