-
Martuś
kto nie ogladał... niech żałuje :P
wiec jedziemy....
the best text of number one:
"I want you... I need you... uuu baby yeah baby.... " :D -
Martuś
Inteligentna rozmowa Bianki z friendowa..; )
"-Lubic i kochać to nie to samo....Ja lubie swoje buty, ale kocham moj plecak...
*Ja lubie swoje buty :|
- Bo nie masz plecaka :)
* Ouuu.... "
ten text wymiata :P -
╠ Vonsal ╣
w twoim opisie mozna znalezc: "hehe napisze tylko ze jestem dziwna <vel pojebana>"
to chyba sie zgadza, bo zachwycasz sie dziwnymi textami..... :| -
Kasiusia :]
Ehh.. Marta odrazu najlepszymi rzucasz :( mogłas chociaz rozmowe dla mnie zostawić :] no i masz racje, kto nie oglądał niech żałuje, ja to moge oglądać setki razy :D
a tekst: "I want you... I need you... uuu baby yeah baby.... " rzeczywiście należy do najlepszych :] ale nie zapominajmy o "płonę, tęsknie, umieram"
nio i jeszcze ten aktor <marzyciel> Heath Ledger jest ... kto ogladał ten wie :D
-
-
aa i jeszcze. Marta tam Ci ktoś pojechał <lol2>
ej kurcze :/ jak pojechał Tobie to mi też...
i jak tu żyć jak na każdym kroku przypominają Ci że jestes głupia :D -
Martuś
Vonsal miales kiedys takie cos ze mowisz jakis text i tylko ty i osoby wtajemniczone wiedza o co chodzi... i dla was jest to smieszne... a reszta obserwujaca to z boku stwierdza ze albo macie zachwiana rownowage... albo poprostu jestesci pojeglupi :]?? jesli tak to juz zrozumiales ze to co ja tu wypisuje bedzie mialo jakies znaczenie tylko dla osob ktore nadaja na podobnych falach do mojej lub wiedza o co chodzi z tymi textami :P
ps: zachwycam sie dziwnymi textami bo jestem dziwna vel pojebana :P
sija!! :P -
Normalnie wruszyłam sie jak to przeczytałam, czy to oznacza że nadajemy na tych samych falach?? <lol2>Boshe Marta!! zachowujemy sie jak blondynki (i ja wogóle nie jestem blondynką:P ) -
╠ Vonsal ╣
ok, jakos sie obronilas -> pisz dalej glupoty; ) tylko jakies smieszne texty byscie umieszczali, byloby lepiej. -
Martuś
no wlasnie tak postawilam sie teraz w twojej sytuacji... osoby nie wtajemniczonej... i przyznam szczerze.... ze te texty naprawde nie sa smieszne...co ja zrobie ze stworzylam ten temacik zeby umiescic glupote moja i Kazika:Ptak dla przyszlych pokolen:P zeby cos po nas mialy> zwracam honorek vonsal :P nie musisz juz tu komentowac :] ja z Kasia sie tym zajmiemy:P -
kiedy dla nas te teksty są smieszne :] odpowiednio je interpretujemy i sie śmiejemy :] -
Martuś
inna rozmowa "blondynek" z filmu:
" *Wiem, że bywasz przytłaczajaca i niedotłaczająca... ale czy możesz być tłocząca...??
- tak... mysle ze w Europie...."
beznadzieja :] -
-
agusia :)
no!!film jest boski buahahaha...niestety nie będę nic cytować bo zbyt dawno temu go oglądałam...no ale :D:D:D -
..:Magda:..
-
ja mam na płytce :P a od kogo?? :D od boskiej Martusi, a nagrywała mi fantastyczna Madzia :D -
Martuś
-
"I thing so" :D:D
lu
"Joey >eat me< Donner"
i wszytsko wiadomo:P
dla ludzi na naszym poziomie :D -
mr. ricci
no to ja dorzucę miłą scenę przy huśtawce.
-you're eyes are green...
rzyg.
albo pani psycholog.
albo
-i've got a dick on my face. -
Tak, książka pani psycholog jest fantastyczna. Ten "członek" lub jak kto woli "parówa" porusza wszytskich :D -
..:Magda:..
czemu Marta jest boska... a ja tylko fantastyczna:|?? a psycholog to rzeczywiscie spoko babka:D