Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wymiety garnitur adidasy złoty zegarek do tego różowy podkoszulek i zielona czapka trakerka!!!!!!!en viva l'arte
  • Anonim

choć dla niektórych to szczyt bezguścia i oznaka defektu umysłowego lub prostactwa,piszcie co o tym myslicie
  • Jo-ann

Jak dla mnie to raczej wymiętu garnitur - owszem - najlepiej z poobcinanymi nogawkami i w paski, fajka w zębach, niezawiązane glany, różowy cylinder i lenonki... wtedy mamy e viva l'arte :> tak po krakowsko-cyganersku...
  • Blessed Bitterswet Biszkopt

dla mnie kiczowate są 13 latnie panienki całe w czerni , obowiązkowo w za dużych glanach, z kostakami a na nich naszywkami w stylu - punks not dead, satan my love, a pomiędzy tym Evanscene
    jakoś im jestem starsza tym bardziej dziwia mnie ludzue z gimnazjum
  • elizzz vel blossom

dodatek kupilam. torebkę. czerwoną lśniącą błyszczącą w kształcie pięknej damskiej szpilki na obcasiku 4 centymetry. robi furrorę
  • Muriq

Biszkopt zgadzam sie, ale mnie jeszcze smiesza 12stki z pelnym makijarzem w butach na obcasach gdy czytaja kolumne 'X sposobow na dobry sex' w jakiejs tam gazetce w stylu glamour - troche szkoda ze dziecinstwo w tym wszystkim gdzies umyka
  • Trotula

myślałam raczej o takim miłym kiczu, nie totalnym bezguściu
    typu kolczyki wisienki, torby truskaweczki dla dzieci itp
  • Anonim

przetarte dżinsy.
    totalny kicz.; ]
  • コム・デ・ギャルソン

leginsy
  • Muriq

kapelusze z plastikowymi kwiatami
  • Release me

Różowe bluzeczki i obcisłe spodnie, a do tego buty na meeeega koturnie i torebika z najtańszej imitacji skóry

w ogóle sztuczna skóra jest kiczowata
    włókna sztuczne są kiczowate
    plastic to mega kicz
  • scoundrel

Goła klata, wąż na szyi :F
  • Release me

Dla mnie mega kicz to różowe/czerwone włosy +dres i adidasy u dziowczyn. No comments
  • Anonim

dla mnie najbardziej kiczowate są panienki ubrane od stóp do głów na różowo i trampki na szpilkach najlepiej czarno różowych

wszystko zniose ale z umiarem
  • Lidzia

hello kitty - fuuuu :/ i ćwieki

buty Swear

Naszywki zespołów na każdym centymetrze kwadratowym ubrania, torby, a nawet butów.

aż nadto kolorowe włosy

• Trotula

ja tam kolorowe włosy bardzo lubię,u siebie ostatnio już nie mogę, ale u innych miło czasem popatrzeć na jakiś turkus, róż na głowie

mam 2 naszywki na śpiworze bo tam dziury były i brzydko wyglądało:D:D:D
  • best fan disco

naszywki na
    psim-worze
    sa groovy
    jak sie na
    woodstok
    jezdzi...
  • wojtek

Osobiście lubie raz na pare tygodni założyć coś kiczowatego :) co mi tam, trzeba się pośmiać z samego siebie przed lustrem!
    W podstawówce nie lubiłem czapek więc założyłem pewnego razu replike XII wiecznego hełmu i tak mi zostało :P
    kiczowate są wystające stringi u 13stki i obcisły czarny sweterek odkrywający bżuch u gotki... a jak doda się czarne/zielone obcisłe spodnie z naszywkami Nirvany to po prostu poezja!!
| |

Ed Wood, The Rocku Horror Picture Show... kicz potrafi być kultowy; ) Ciekawe jak to jest, że j...

Fotki

Miejsca grona (0)