-
Anonim
wymiety garnitur adidasy złoty zegarek do tego różowy podkoszulek i zielona czapka trakerka!!!!!!!en viva l'arte -
Anonim
choć dla niektórych to szczyt bezguścia i oznaka defektu umysłowego lub prostactwa,piszcie co o tym myslicie -
Jo-ann
Jak dla mnie to raczej wymiętu garnitur - owszem - najlepiej z poobcinanymi nogawkami i w paski, fajka w zębach, niezawiązane glany, różowy cylinder i lenonki... wtedy mamy e viva l'arte :> tak po krakowsko-cyganersku... -
Blessed Bitterswet Biszkopt
dla mnie kiczowate są 13 latnie panienki całe w czerni , obowiązkowo w za dużych glanach, z kostakami a na nich naszywkami w stylu - punks not dead, satan my love, a pomiędzy tym Evanscene
jakoś im jestem starsza tym bardziej dziwia mnie ludzue z gimnazjum -
-
elizzz vel blossom
dodatek kupilam. torebkę. czerwoną lśniącą błyszczącą w kształcie pięknej damskiej szpilki na obcasiku 4 centymetry. robi furrorę -
Muriq
Biszkopt zgadzam sie, ale mnie jeszcze smiesza 12stki z pelnym makijarzem w butach na obcasach gdy czytaja kolumne 'X sposobow na dobry sex' w jakiejs tam gazetce w stylu glamour - troche szkoda ze dziecinstwo w tym wszystkim gdzies umyka -
Trotula
myślałam raczej o takim miłym kiczu, nie totalnym bezguściu
typu kolczyki wisienki, torby truskaweczki dla dzieci itp -
Anonim
-
コム・デ・ギャルソン
-
Muriq
-
Release me
Różowe bluzeczki i obcisłe spodnie, a do tego buty na meeeega koturnie i torebika z najtańszej imitacji skóry -
w ogóle sztuczna skóra jest kiczowata
włókna sztuczne są kiczowate
plastic to mega kicz -
scoundrel
-
Release me
Dla mnie mega kicz to różowe/czerwone włosy +dres i adidasy u dziowczyn. No comments -
Anonim
dla mnie najbardziej kiczowate są panienki ubrane od stóp do głów na różowo i trampki na szpilkach najlepiej czarno różowych
wszystko zniose ale z umiarem -
Lidzia
hello kitty - fuuuu :/ i ćwieki
buty Swear
Naszywki zespołów na każdym centymetrze kwadratowym ubrania, torby, a nawet butów.
aż nadto kolorowe włosy
-
Trotula
ja tam kolorowe włosy bardzo lubię,u siebie ostatnio już nie mogę, ale u innych miło czasem popatrzeć na jakiś turkus, róż na głowie -
mam 2 naszywki na śpiworze bo tam dziury były i brzydko wyglądało:D:D:D -
best fan disco
-
wojtek
Osobiście lubie raz na pare tygodni założyć coś kiczowatego :) co mi tam, trzeba się pośmiać z samego siebie przed lustrem!
W podstawówce nie lubiłem czapek więc założyłem pewnego razu replike XII wiecznego hełmu i tak mi zostało :P
kiczowate są wystające stringi u 13stki i obcisły czarny sweterek odkrywający bżuch u gotki... a jak doda się czarne/zielone obcisłe spodnie z naszywkami Nirvany to po prostu poezja!!