- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
wem, że to ot, ale to CUDNE!!! szczególnie ta z Fronczewskim :)))))))) -
-
Anonim
miło:)
Zapraszam w sobotę do Kliniki, będzie można na żywca się wsłuchać...we Franka z płyt:) -
kasia
aaa oszaleje!!! mialam taka gre i sie zepsula:/ bylo to dawno temu, ale pamietam jak dzis...dzieki za linka:PPPPP -
Ewaaa Dylan
http://pierdolnieci.eu/gracjan/inde...
http://losiek.7ds.pl/gracjan/index....
hit sezonu.... chłopak chyba dązy do powrotu lat `90 w modzie. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
klasyk, kiczowato zamierzony ale nie moge sie oprzec. Jesli jest jedna osoba nieznajaca tego adresu niech podniesie reke i nacisnie guzik, a ja bede usatysfakcjonowana, ze za moja sprawa ktos doznal iluminacji.
http://www.bialekozaczki.pl - tadaaaaaaaaaaaaaaaaa -
Anonim
>Ewaaa Dylan napisała:
> http://pierdolnieci.eu/gracjan/inde...
> http://losiek.7ds.pl/gracjan/index....
>hit sezonu.... chłopak chyba dązy do powrotu lat `90 w
>modzie.
straszne! O.O -
olao'
-
Anna Blackie
Ja też jakoś nie ufam twórczości tego pana :P jego zdjęcia są tak kiczowate, że zastanawiasz się czy nie ma w tym jakiejs podprogowej manipulacji; ) póki co, taka twórczość mnie nie przekonuje :P -
Ewaaa Dylan
raczej nie :D on sam robi te strony a potem jak dowiaduje sie że go ośmieszają to kasuje... tylko że ktoś jakimś dziwnym sposobem przenosi je na inny serwer :D
http://www.youtube.com/watch?v=ubQ_...
http://www.youtube.com/watch?featur... -
KRECIK
-
KarmaCola
to jest power full kicz ale w wersji hard core... O_o
http://www.unpopart.org/
>Anna Blackie napisała:
>Ja też jakoś nie ufam twórczości tego pana :P jego
>zdjęcia są tak kiczowate, że zastanawiasz się czy nie ma
>w tym jakiejs podprogowej manipulacji; ) póki co, taka
>twórczość mnie nie przekonuje :P
masz racje...(boje sie go :P ) tu na pewno jest ukryty jakiś przekaz* nie wiem może to...mason,satanista?; D ale patrze w monitor i nie wierze,koleś wymiata :>
*ładnie to sie nabijać z niepełnosprytnych...?; ] -
józka kooooo
-
KarmaCola
-
Anonim
http://www.sweetbrokacik.pl nie wiem czy to jeszcze istnieje ale boje sie sprawdzic -
Anonim
http://www.armyoflovers.net/
niestety obecnie chyba niedostępna, ale zapraszam na kiedy indziej:)
- 1
- 2

