-
Shrewd Vixen
>miłe zaskoczenie:)
Cóż wy wszyscy sobie o mnie myślicie..? Ja taka miła dziewczynka jestem... XD -
Anonim
doda nie nosi lateksu hm...
teledysk do `mam tylko Ciebie` o ile dobrze pamiętam.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?i... -
Anonim
Nie to nie jest latex:)
Przyznam że kiecka jest kozacka, ale nie jest z gumy - krawat też nie jest z gumy czyli też nie jest z latexu (widać po zmarszczeniach na krawacie-to typowa lacka).
Z ubraniami z latexu jest teraz tak jak kiedyś z KICKBOXINGIEM, nawet Thai-Boxerów nazywali kickboxerami, mimo że to zupełnie co innego. -
Anonim
Jak założycie gumę lub zobaczycie na własne oczy to później na pierwszy rzut oka rozpoznacie co jest co:)
Może wam się podobać lub nie ale za jakiś czas ubrania z gumy będą do kupienia w modnych sklepach z ciuchami i u nas.
FETISHMODELING zamienia się w FASHIONMODELING i nic na to poradzicie, coraz więcej projektantów bierze się za takie kolekcje.
Na czołówka to głównie Rosja i Japonia.
Każda panna chciała by wyglądać pięknie z każdej strony, a to jest jedyny materiał który to gwarantuje w 100%.
Podziwiam Beyonce za teledysk Greenlight gdzie pokazała że zna się na temacie i ma gust, czego nie można powiedzieć o innych zazdrosnych i nie mających pojęcia w tym temacie ściemniarach.
Połowa negujących lateks panienek rzuciła by się z pięściami na siebie byle by dorwać tylko spodnie z gumy GDYBY TYLKO WIEDZIAŁY GDZIE JE KUPIĆ i gdy by było je stać.
Skończcie negować Dodę i inne tylko weźcie się za maniurowanie to może nie będziecie takie zazdrosne.
One przynajmniej nie są nijakie, a to jest najgorsze BYĆ NIJAKIM i nierozpoznawalnym.
-
-
Anonim
-
Natasha de Viant
Ja od kilku lat z kumpelą prezentuje latexowe i lackowe wdzianka na naszej stronce http://www.devilangels.net
Przyznam, że teraz moda fetyszowa stała się dośc popularna ale jeszcze kilka lat temu takie wdzianka bardzo u nas szokowały... -
Anonim
Właśnie o to chodzi:) Ja czekam aż niektórzy ludzie wyjdą ze stodoły a przynajmniej przestaną udawać bardziej dorosłych lub poważnych niż są naprawdę i PRZESTANĄ NEGOWAĆ COŚ O CZYM NIE MAJA POJĘCIA.
Każdy ma prawdo do swojego zdania, ale piana mi leci jak słyszę wypowiedzi ludzi KTÓRZY NAWET nie wiedzą jak wygląda latex (a szczytem jest że NAWET NIE WIEDZĄ Z CZEGO JEST).
Jola nie poznała by latexu gdy by nawet trzymała wdzianko w rękach, lepiej ONA nawet nie leżała koło latexu.
Sorfa, ale LATEX jest zajebisty.
Właśnie powstaje projekt filmowy (moje dowództwo) gdzie panna odziana w latex będzie kasowała żołnierzy.
Film z bronią fullmetal i kamerą full HD.
Aż boję się ignorantów i ich FASCYNUJĄCYCH i PEŁNYCH WIEDZY ocen które będą świstały mi nad głową po festiwalu filmowym:) -
Natalia
-
Anonim
Lateks to coś co działa na każdego faceta, tylko nie każdy potrafi się do tego przyznać, bo wciąż dla wielu źle się kojarzy (prostytuki, bdsm...)
Każad kobieta również polubi lateks jeśli lubi czuć się seksowna i choć raz założy to na siebie, ale do tego trzeba pewności siebie.
Nie dla zakompleksionych. -
Anonim
>Natalia Oliwia napisała:
>a ja mam lateksowe legginsy :P
Natalia, pokaż :)