-
niby jak opisy od gg ale jednak troche więcej można napisać. jakie kiczowate widzieliście? -
Agu.
-
-
Anonim
-
-
Anonim
"Blimpowanie, to sposób na zmianę
statusu w Gronie,
powiadomienie znajomych o stanie ducha,
wygłoszenie wiersza z ważnym przesłaniem."
cytat z grona :P gdzie znalezc ? pod zakladka BLIMP tam u gory... miedzy "szukaj" a "znajomi [?]" a pod "fotki i filmy"
no chyba ze tylko wybrani maja taka extra opcje :P
-
Anonim
bo posiadanie blimpa to pewnego rodzaju nobilitacja.; )
uwielbiam te typu: zapraszajcie!
-
Anonim
Kicz (chyba) niezamierzony - sprzedarz złotych myśli oderwanych od kontekstu/lub fragmenty tekstów Sumptuastic; -) -
Anonim
.wszystkie pod tytulem kocham mojego misiaczka, milosc milosc fajna rzecz. prawda. ale no wieje tandetka. -
Anonim
"można być szczęśliwym bez względu na wszystko", "marzenia i tak się spełnią" ... hmmm sama słodycz -
mch!
-
norka
gdzieś widziałam:
"życie jest piękne.. jeśli się umie dobrać środki antydepresyjne!!!!"
no matko. -
mysle, ze w dzisiejszych czasach nawet sentencja wielkiego filozofa jest kiczowata i trywialna, zwlaszcza jesli na avatarze widnieje <blondyna po solarce z odrostami na pol glowy>
;d -
sharpen
hehe no oczywiscie wystarczy wejsc na strone z aforyzmami i mądrymi słówkami by być fajniejszym i walnąc sobie twaina czy horacego na blimpa :] ale i tak w stylu "marzenia się spełniają jeśli tylko w to uwierzysz" są mistrzostwem świata :)))) -
hard_candy
-
Starálfur
O tak. Te klimaty są chyba najbardziej kiczowe. Albo takie pisane tRaFfKą - "KoFfAm!" -
Scurvy
-
Anonim
aaaaa
o malo sie nie posikałam ze śmiechu!
Wszystko to prawda!
Łiiiiiii
Od razu weszłam na blimpy i oczywiście się nie zawiodłam!
ILE JESZCZE BEZ CIEBIE WYTRZYMAM!? MIESIĄC?ROK?CAŁE ŻYCIE? TĘSKNIE ZA TOBĄ TOBĄ :*((( KOCHAM CIE
Sialalala... xD Odwala mi ... KC :*
Wstac i odtrzec łzy... Pomóż Mi odnaleźc nasze najpiekniejsze dni... Kocham Cie:*
-
Anonim
"chromatyczne porozumienie, bez dysonansów... ale niepokój w głębi. i horyzont zasłany rozdwojeniem."
...juz nie wiem czy wole pseudointelektualny belkot, madrosci z ciasteczek szczescia czy nastolatkowe sentencje o bolu istnienia/blimpy o milosci (a wlasciwie lovcianiu, bo dowiedzialam sie ze koffanie jest passe). -
Scurvy
"lubić jest pojęciem względnym jak ból"
uwielbiam jak ktoś się sili na wzniosłość. moc i siła. -
Anonim