-
Anonim
ja bym na jej miejscu tym sie nie chwaliła bo nie bardzo jest czym, ale i tak powalilo mnie że nagrała już swoje the best off, hahahaha -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>Karolajna napisała:
>ja bym na jej miejscu tym sie nie chwaliła bo nie bardzo
>jest czym, ale i tak powalilo mnie że nagrała już swoje
>the best off, hahahaha
dżizus krajstus... the best of co, przerpraszam? bo chyba za dużo płyt to ona nie wydala -
-
Anonim
-
Anonim
ahaaa... to jak dwie płyty świetne nagrała to the best of będzie super. lecę do sklepu kupić bo jeszcze mi wykupią o.O -
Anonim
-
Real Ashtray Girl
>Shilla napisała:
>Przypomniała mi się jedna rzecz - będąc u kuzynek, lat
>11 usłyszałam jeden z wielkich hitów Gosi A.
>
>Nie pamiętam tytułu, ale w tekscie są słowa: "ciepły
>jak pustynny deszcz".
>
To plagiat tej reklamy kremu Nivea: tam bylo "cieply jak letni deszcz..."
XDD -
Anonim
o panie... gosia gosia to moja idolka przecie. takiej małpy to nawet w cyrku nie uświadczysz! -
Anonim
eeee jaka tam gosia. przepadła. królową kiczu jest doda i ją bardziej cenie :) jest kiczowata, nie wiem co śpiewa, ale za to jak wygląda! i ona wie ze jest kiczowata dlatego tak dobrze wygląda :D -
Anonim
Doda jest nudna. I nosi buty Balenciagi, a to nie kicz. Gosia zaś ukochała sobie Tally Wejl - a to kicz w chuj. -
.
mam tylko jedno pytanie, czy autor tego tematu odróżnia kicz od tandety? bo wydaję mi się że nie bardzo skoro zakłada tak durny wątek. z założenia wiadomo,że polskie pseudo pop-gwiazdki są TANDETNE, a nie kiczowate [jak i cały polski szoł-biznes].
amen. -
chojęsia
no, raczej ja też wolę dyskusje o tym konstruktywnym kiczu
gośka to lukrowana badziewiara, podobnie jak cała banda cichopko-mroczko-chuj wie jaka. śmiać się, czy płakać? -
.
-
Zunaira
> no, raczej ja też wolę dyskusje o tym konstruktywnym kiczu gośka to lukrowana badziewiara, podobnie jak cała banda cichopko-mroczko-chuj wie jaka. śmiać się, czy płakać?
OLAĆ...
...A jako przykład konstruktywnego muzycznego kiczu podam Jamesa Blunta, o którym sobie przypomniałam za sprawą pewnej historii miłosnej przedstawionej na innym gronie... Kto się ze mną zgodzi, że twórczość Blunta to kicz? Kicz ŚWIADOMY, inspirujący, wart uwagi? -
chojęsia