-
Anonim
Co sądzicie jak wypadnie ten projekt?? Moim skromnym zdaniem płyta wydana w lipcu może sie okazać hitem roku...; ) Przynajmniej ja tak myśle... Pozdro -
Anonim
-
Gryżu
LOL to moze najpierw ją posluchajmy, a potem bedziemy sie zastanawiac czy sie przyjmie :] -
Anonim
-
-
Anonim
-
Gryżu
-
prez
heh obaj jestescie dobrzy hehehehe. co do plyty to nic swiezego raczej nie bedzie. wersy obu raczej nie sa jakies odkrywcze. pozycja zdecydowanie nie dla mnie. nie kupie na bank, na mp3 tez pewnie bedzie mi szkoda miejsca na dysku. pozdro -
Gryżu
-
w oczekiwaniu ...:)
przyłączam się do zdania ChESteRa. ogólnie Fenomen i Endefis mają zajefajne kawałki, więc płytka może być mistrzowska:) wierzę w to:) resp -
Grono.Net
A wg mnie To ten Chester i pała i w ogóle nie ma pojęcia o Hip-hopie. I niech więcej nie umieszcza więcej postów!!! -
Grono.Net
-
Anonim
zwasze najbardziej lubilem i tylko lubilem sluchac zolwia z feno wiec przeslucham z zaciekawieniem -
Hawaj GdzieNajba
-
nrz...
plyta wedlug mnie powinna byc naprawde dobra...zalezy kto tam sie zajmie jeszce bitami, fenomen i endefis 2 dobre sklady ktore naprawde cos potrafia...wyjdzie plytka ocenimy; ]