Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co sądzicie jak wypadnie ten projekt?? Moim skromnym zdaniem płyta wydana w lipcu może sie okazać hitem roku...; ) Przynajmniej ja tak myśle... Pozdro
  • Anonim

Sorki rozpędziłem sie płytka raczej w listopadzie...
  • Gryżu

LOL to moze najpierw ją posluchajmy, a potem bedziemy sie zastanawiac czy sie przyjmie :]
  • Anonim

No niektórzy już słuchali kilku kawałków :P
  • Anonim

ja caly czas uwazam ze kolega ma stylowa czapeczke
  • Gryżu

ju noł. juz sie nakrecil na klimat wakacyjny -morze,plaza...
  • prez

heh obaj jestescie dobrzy hehehehe. co do plyty to nic swiezego raczej nie bedzie. wersy obu raczej nie sa jakies odkrywcze. pozycja zdecydowanie nie dla mnie. nie kupie na bank, na mp3 tez pewnie bedzie mi szkoda miejsca na dysku. pozdro
  • Gryżu

ty tez jestes dobry hahaha, pzdr 600
  • w oczekiwaniu ...:)

przyłączam się do zdania ChESteRa. ogólnie Fenomen i Endefis mają zajefajne kawałki, więc płytka może być mistrzowska:) wierzę w to:) resp
  • Grono.Net

A wg mnie To ten Chester i pała i w ogóle nie ma pojęcia o Hip-hopie. I niech więcej nie umieszcza więcej postów!!!
  • Grono.Net

P.S. Fajna czapka!!!
  • Anonim

zwasze najbardziej lubilem i tylko lubilem sluchac zolwia z feno wiec przeslucham z zaciekawieniem
  • Hawaj GdzieNajba

Nigdy nie lubiłem feno wiec nieprzesłucham wogle
  • nrz...

plyta wedlug mnie powinna byc naprawde dobra...zalezy kto tam sie zajmie jeszce bitami, fenomen i endefis 2 dobre sklady ktore naprawde cos potrafia...wyjdzie plytka ocenimy; ]
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)