Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Astar/Sąsiad

Ayo!
    Wymieniajcie jakiś dobrych kotów na freestylu ze stanów

Ja zacznę od MC Juice'a koleś jest niemożliwy, słyszałem ze skopał tyłek samemu eminemowi podczas jakiegos battle, sieka podwójne że aż miło CZEKITAŁT!
  • Anonim

supernatural
  • Astar/Sąsiad

no właśnie mam ich pojedynek w jakims radiu i ten supernatural ma fajny flow, fajnie operuje głosem ale juice go wyprzedza panczami i większą ilością podwójnych
  • Afuszejk

pierdolisz, ja rozpierdalam polifonicznymi rymami i multitrianguralną składnią, w dodatku jestem ulubieńcem kobiet. ema !
  • Anonim

a ja mam metalurgiczne rymy dzieciak!
  • KOUTI

>Astar napisał
    >Ayo!
    >Wymieniajcie jakiś dobrych kotów na freestylu ze stanów

Eminem w 8 Mili i KotOn ma Kota, którego mu adroszcze, ale nie wiem czy jest ze stanów i cy nawija jak Elektro

• KOUTI

zazdroszcze
    czy

mialo być
  • Kosma

jin
  • Soul Supreme

jin? oj chyba nie

mathod man supastition consequence to sa ziomki od free jazdy a i jeszcze camron 40 cal lupe fiasco common killa sha,trife jes tich tu wielu wymieniac oj bym sie rozpisywal a i oczywiscie siebie na kwoncu wymienie :D
  • ARKTYCZNA KRYTYCZNA ANOREKTYCZKA

co to polifoniczne rymy? Że jest 5 dodatkowych głosów w backroudznie jak pada rym czy po prostu tak pierdolisz sobie?:D:D:D
  • Mazi

na youtube.com poszukaj wpisz sobie "rap city" i bedziesz miał w chuj freestyle'i różnych znanych raperów. Poza tym poszukaj w necie filmu "freestyle - art of rhyme"
  • Anonim

immortal technique?
  • Anonim

A ja słyszałem że większość fristajlowców z USA rapuje wcześniej napisane gotowce... a czasem za fristajl uwarzają tekst napisany kilkanaście minut przed występem... Jeśli jest to prawdą to ciężko jest wymienić tych najlepszych kotów...
  • Soul Supreme

consequence :P
  • Afuszejk

boomboclat jaram sie tematem ktory wyciagnalem z back 2 the 2k4
  • kris

postaboy człowieku!
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)