-
byl ktos wczoraj (29.12.2004) tam
http://www.eszesz.pl/ ?? bo stracilem kontrole i niepamietam jak bylo do konca:D -
Emilia Julia
no ja nie- stety, a (może stety) nie byłam.
a jak było w tej 'kontrolowanej' części? :) -
nie no bylo calkiem dobrze:) spoko miejsce wogole polecam. chlopaki tez dawali rade maly eszesz juz w sklepach jest ponoc, byl tez Ciech i Procente. pamietam ze potem przyczepilem sie do procenta i zaczalem mu nawijac jakies glupoty..jak to po pijaku, a on odpowiadal mi freestylem hehehe :D to bylo dobre, i nawet pamietam!ha
gdybys tam byla to napewno bym Cie zauwarzyl:) -
Emilia Julia
każdy mnie po tej czapce poznaje zawsze; )
ale w sumie wczoraj poszlam na baletto inkognitto , w niu jork niu jork i też jakoś wszyscy mówili "cześc"
heh.
nie wiem czemu ale jakos nie przepadam za procente.nie slyszalam go zbyt wiele razy, ale jakoś tak.
z eszeszowym tematem też nie jestem zaznajomiona przyznaję się.
ale pytałam z ciekawości, bo jest coraz większa tendencja do dobrego obrotu sprawy jeśli chodzi o takie imprezy.
-
-
prawda..oby wiecej takich iniciatyw. i jeszcze raz powiem klimat w tym lokalu byl stuprocentowo undergroundowy..naprawde az milo! scisk jak cholera nakopcone szlugami i dobre gowno z glosnikow, a w koncie stal DJ Grubazz..ssspooko! ale dzis rano myslalem ze slon usiadl mi na glowie, musialem sobie zapodac 4 ibupromy naraz..ehhh. ale warto bylo:)
-
Anonim
-
Emilia Julia
czego się nie robi dla pełnego przeżywania sztuki w końcu :]
jesli chodzi o klimat ot ja takiego właśnie szukam. nie interesują mnie zupełnie morwy , witryniarze i cała reszta.
lubię dobre, lub nawet mniej dobre nieduże koncerty gdzie mozna poczuć odpowiednią atmosferę i popatrzeć na ludzi którzy dzielą wiarę ,że to jednak ma sens. -
no wlasnie, niewiem czy nie przesadzilem. obawiam sie ze moge miec trudnosci z nalezytym swietowaniem najejscia 2005:/ no ale moze sie wykuruje heheheh
-
it.mamma
-
Di.
-
ej alosza znam z Bytomai jednego, wlasnie teraz wydaja plyte. Abiratoo, a konkretnie chika to moj znajomy..mowi ci to cos?
-
:))) jasne ze znasz..nie bylo pytania. a jak interesuje Cie plyta malego EszEsz to mysle ze jest to do zrealizowania
big up -
Nieuk (AlboAlbo)