Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • captain jack sparrow

topic o filmie "nienawiść" podsunąl mi pomysl zeby zrobić nowy o wszystkich zajebistych filmach.
    na pierwszy ogien proponuje "how high"
    co myslicie o tej komedii. moim zdaniem to jeden z najśmieszniejszych filmów. najlepsza scena to moim zdaniem kradziez roweru a raczej jej koncowka gdzie podjezdza camaro , wysiadaja czarnuchy i kradna resztki bajka; D
  • Anonim

uwielbiam ten film...
    dodam od razu: Don't Be A Menace
    oraz Ali G Indahouse
    Friday x3
    The Wash (mi się podobało, ale zdanim innych dno)

a z poważniejszych:
    Boyz In Da Hood
    Menace To Society
  • kalawieszzco

Jako Kobitka dodam Brown Sugar.

A Ali G Indahouse to straszne scierwo.; >
  • Anonim

ale zajebiście śmieszne :D
  • captain jack sparrow

indahouse jest srednim filmem za to pozostałe produkcje alego G sa calkiem smieszne (bling bling , Aii ).
    co do poważniejszych to jest ich duzo wiecej.
    187 byl calkiem niezly a raczej niezly byl Samuel L. J. w roli nauczyciela.
    jednym z lepszych filmow jest "the bootcamp" z omarem eppsem
  • Wirone

Ja tam się jaram Alim G, lubię surrealistyczny typ humoru a taki też tam jest, różne dziwne zaskakujące głupie motywy; ) (Tu się kłania Monty Python hehehe)

How High też konkret, Chłopaczki z sąsiedztwa są spoko hyhy... Nie zapominajmy o Blokersach hehehhehe
  • ZenEH..

Bullet......kiedys mialem,ale porzyczylem i mi zaginol...!!!!
  • Anonim

to dobry film... miałem kiedyś na wideo...

dodaję Above The Rim w klimacie czarnym, ale niekoniecznie o hh
  • Grono.Net

co takiego How High ma wspolnego z kultura hh??
  • Anonim

chujów sto...
  • tyfytyfy

How High spoko nienienie ,taktaktak ,nienienie, TAK! TAK! TAK! a potem to sprzedali eheh dobre....

Indahouse dobry jest fristajl w samochodzie hehe dobre....

a oglądaliście "MAlibu Most Wanted" bo chyba można to do tej tematyki zaliczyć...jeśli nie a Ali G was bawił to se ściągnijcie

RESP ALL
  • Anonim

Belly, Clockers, Paid In Full, You Got Served (powiedzmy, że to ostatnie jest związane;P)
  • Grono.Net

"chujów sto... "

a ktos inny mi moze odpowiec sensownie??
  • Anonim

z samą kluturą może nie ma, ale sam fakt, że występują Red i Meth to już coś... dwaj hiphopowcy w Harvardzie...
  • Anonim

Ło Matulu, jeszcze było coś takiego jak The Wash - Hiphopowa myjnia. Ale P.O.R.A.Z.K.A.!!! Wypozyczylem sobie z kumplami bo sie napalilismy na ten film myśleliśmy, że ze Snoopem to a normalnie po 20 minutach wszyscy w kime poszli. Maksymalna zamuła!!! Nie oglądajcie tego!!!)

NAJWIEKSZY RESPECT MA PAID IN FULL i CLOCKERS
  • captain jack sparrow

nie zapominaj o ineed$
  • Anonim

Sprostowanie: że ze snoopem to fajny... Odnośnie poprzedniego mojego postu. I love my keybord:|.
  • Anonim

a mi tam się The Wash podobał...
    i 8 Mile mi się podobał...
  • Grono.Net

wczoraj na TVN o 13.00 byl hiphopowy W-11..
  • Grono.Net

żaden z wymienionych wyżej filmów nie ma nic wspólnego z kulturą hiphap no może oprócz tego że grają w nich raperzy.

przed chwilą oglądałem znów the show, do tego należy dać przekomiczne ale uznawane za klasyczne wild style. scratch jest fajny. to wszystko dokumenty no może oprócz wild style, koniecznie sprawdzcie

jeśli już taki niedokumentalny film ma mieć coś wspólnego z rapem to bęzie to juice, gdzie omar śmigałna gramofonach sztuczki, the ride gdzie jechali wszyscy kręcić klip def squadu weekends, cb4 - parodnia grupy hiphapowej.

no i mój ulubiony łapiący za serce - brown sugar.

a lista takich filmów z pseudoaktorami raperami dąży do nieskończoności, za to granica przyzwoitości tych filmów raczej zbliża się ku zeru.
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)