-
captain jack sparrow
topic o filmie "nienawiść" podsunąl mi pomysl zeby zrobić nowy o wszystkich zajebistych filmach.
na pierwszy ogien proponuje "how high"
co myslicie o tej komedii. moim zdaniem to jeden z najśmieszniejszych filmów. najlepsza scena to moim zdaniem kradziez roweru a raczej jej koncowka gdzie podjezdza camaro , wysiadaja czarnuchy i kradna resztki bajka; D -
Anonim
uwielbiam ten film...
dodam od razu: Don't Be A Menace
oraz Ali G Indahouse
Friday x3
The Wash (mi się podobało, ale zdanim innych dno)
a z poważniejszych:
Boyz In Da Hood
Menace To Society
-
kalawieszzco
Jako Kobitka dodam Brown Sugar.
A Ali G Indahouse to straszne scierwo.; > -
Anonim
-
-
captain jack sparrow
indahouse jest srednim filmem za to pozostałe produkcje alego G sa calkiem smieszne (bling bling , Aii ).
co do poważniejszych to jest ich duzo wiecej.
187 byl calkiem niezly a raczej niezly byl Samuel L. J. w roli nauczyciela.
jednym z lepszych filmow jest "the bootcamp" z omarem eppsem -
Ja tam się jaram Alim G, lubię surrealistyczny typ humoru a taki też tam jest, różne dziwne zaskakujące głupie motywy; ) (Tu się kłania Monty Python hehehe)
How High też konkret, Chłopaczki z sąsiedztwa są spoko hyhy... Nie zapominajmy o Blokersach hehehhehe -
ZenEH..
-
Anonim
to dobry film... miałem kiedyś na wideo...
dodaję Above The Rim w klimacie czarnym, ale niekoniecznie o hh -
Grono.Net
-
Anonim
-
tyfytyfy
How High spoko nienienie ,taktaktak ,nienienie, TAK! TAK! TAK! a potem to sprzedali eheh dobre....
Indahouse dobry jest fristajl w samochodzie hehe dobre....
a oglądaliście "MAlibu Most Wanted" bo chyba można to do tej tematyki zaliczyć...jeśli nie a Ali G was bawił to se ściągnijcie
RESP ALL -
Anonim
Belly, Clockers, Paid In Full, You Got Served (powiedzmy, że to ostatnie jest związane;P) -
Grono.Net
-
Anonim
z samą kluturą może nie ma, ale sam fakt, że występują Red i Meth to już coś... dwaj hiphopowcy w Harvardzie... -
Anonim
Ło Matulu, jeszcze było coś takiego jak The Wash - Hiphopowa myjnia. Ale P.O.R.A.Z.K.A.!!! Wypozyczylem sobie z kumplami bo sie napalilismy na ten film myśleliśmy, że ze Snoopem to a normalnie po 20 minutach wszyscy w kime poszli. Maksymalna zamuła!!! Nie oglądajcie tego!!!)
NAJWIEKSZY RESPECT MA PAID IN FULL i CLOCKERS -
captain jack sparrow
-
Anonim
Sprostowanie: że ze snoopem to fajny... Odnośnie poprzedniego mojego postu. I love my keybord:|. -
Anonim
-
Grono.Net
-
Grono.Net
żaden z wymienionych wyżej filmów nie ma nic wspólnego z kulturą hiphap no może oprócz tego że grają w nich raperzy.
przed chwilą oglądałem znów the show, do tego należy dać przekomiczne ale uznawane za klasyczne wild style. scratch jest fajny. to wszystko dokumenty no może oprócz wild style, koniecznie sprawdzcie
jeśli już taki niedokumentalny film ma mieć coś wspólnego z rapem to bęzie to juice, gdzie omar śmigałna gramofonach sztuczki, the ride gdzie jechali wszyscy kręcić klip def squadu weekends, cb4 - parodnia grupy hiphapowej.
no i mój ulubiony łapiący za serce - brown sugar.
a lista takich filmów z pseudoaktorami raperami dąży do nieskończoności, za to granica przyzwoitości tych filmów raczej zbliża się ku zeru.