-
Muflon
na dniach ma sie ukazac diss Piha na Duzego Pe. Wlasciwie bylo to kwestia czasu, bo ze panowie za soba nie przepadaja wiadomo juz od dawna.
Chyba wszystko zaczelo sie od Christmas Rappin. wtedy to PIH razem ze swoim kolega Pyskatym Skurwielem wbil na scene i zaczal wykrzykiwac niemile okrzyki pod adresem Duzego Pe.
Potem na plycie RTHH 2005 w kawalku wyzej wymienionej dwojki pojawil sie tekst: "(...)nie jakis pankracy, pan japa czy piotrus pan, a tym bardziej pan duze pe- cipooo!"
Zas ostatnio na finale WBW po tekscie Skowa, ze slyszal ze PIH na scenie powiedzial, ze Pe jest pizda, Pe powiedzial:
"pih - christmas rappin wyszlo mu bokiem, zaczal z chujem na ustach skonczyl z pizda pod okiem"
Teraz PIH na slynnym forum h-h.pl oglosil, ze juz nagral dis i za kilka dni umiesci go na internecie.
Dobrze, ze wreszcie skoncza sie forumowe podjazdy, spekulacje i takie tam i bedzie mozna byc swiatkiem stojacego na dobrym poziomie beefu.
Co myslicie o tym wszystkim? kogo bardziej cenicie? kto ma wieksze szanse w beefie?
ja uwazam, ze wygra jednak technika i blyskotliwosc Pe, choc mimo, ze nie przepadam za Pihem musze przyznac, ze jego bezkompromisowosc i bezposrednosc beda mocna bronia w pojedynku.
tylko blagam: nie zamieniajmy tego tematu w dyskusje o tym co sie wydarzylo na Christmas rappin. Specjalnie nie rozwijalem tego watku, aby nie wzbudzac kontrowersji i nie przyciagac do niego uwagi. Skupmy sie na RAPIE.
-
Hawaj GdzieNajba
No to ja obstawiam Piha bo to beszczel z krwi i kosci ...ale jak sie Pe podkurwi to wtedy tez sie pewnie wzniesie na wyzyny bezczelnosci...poczekamy oblookamy -
mateusz.
wygra Duze Pe. nikt go nie pobije. wg mnie jest najlepszy, napewno jakos madrze odpowie pihowi -
Kawker
a co do tego wejscia na scene .... to zdarzenie te równeż miało swój powód :P -
-
.
-
Anonim
-
Anonim
PIH jest bardzo dobrym raperem - jednym z pionierów i myślę, że tak naprawdę nie powinien się przejmować kimś takim jak Duże Pe.... -
M K
dp PIHa nic nie mam. a z Pe chodzilem na jedne zajecia przez rok na studiach...sposob w jaki budowal swoje wypowiedzi i jak wszystko skladal w jednej sekundzie... Niesamowity jest... -
Wojtek
Cóż, moim zdaniem wynik tej walki jest z góry przesądzony :). Pe go zniszczy techniką, punchami, flow... właściwie to w każdym elemencie góruje nad Pihem. No ale zobaczymy, jestem bardzo ciekawy tego, co zaprezentuje PIH. -
Anonim
dla mnie Pe ma flow chujowy... nie lubię słuchać jego głosu i jego śpiewającego rymowania... po prostu nie wchodzi w ogóle... za to PIH ma hardkorowy głos i przyjemnie się słucha jego agresywnego flow... co do punchlineów to Pe może i coś tam umie wymyślić, ale ja się bardziej jaram hardkorowymi disami Piha (takimi jak np. na Tazera, Komę w "Długi pocałunek na dobranoc") :D -
Anonim
-
Anonim
Mialem cos tam piha...ykhm, powinienem napisać "miałem", nie dosc,ze sciagnelem * bo nigdy bym tego nie kupil , to i tak po pierwszym przesluchaniu do kosza. Jak dla mnie to ten typ jest beznadziejny, nie moglby byc nawet sekundantem dla Pe.
Szkoda mi z gory piha i Jego pseudofanów, ktorzy beda bronili Jego antytalent mimo wszystko,szkoda,szkoda.
Zastrzegam sobie to,ze bazuje na wlasnych doswiadczeniach i gustach, tyle.
-
Anonim
ale nie musisz oceniac odrazu ludzi ktorym podoba sie to co robi Pih ...
mozna za kims nie przepadac ale po co odrazu pojazd ?! -
Anonim
nie podobał Ci się Pih, bo za ostro jedzie chłopaczyna... ale przynajmniej bez ogródek i ściemniania mówi co myśli... a Pe "kiwa jak Roberto Baggio"... kurwa co to za punche...
też mogę takich od chuja powymyślać... -
Kawker
Bunia masz pretensje , ze ktos jedzie po kims kogo nie zna .... sorki ale tak włąsnie robi Pih :D ... wogule go nie rozumiem , bo dgyby Pe sie nie wtrącił to gorzej by wyszedł na tym .... tak , ze ne wiem skąd te bulwersy... -
Anonim
dobra ale ja nie mowie w tym momencie o Pihu ani o Pe tylko dokladnie o was temat mialbyc o ich rapie mozna napisac nie podoba mi sie albo cos ale nie jezdzic po osobach ktorym cos tam sie podoba no bo sory ja moge zaraz napisac ze jestes glupi bo masz czapeczke ooo; p -
Kawker
napisz :) jak kto ktos kiedys powiedział ...(sori nie znam na pamiec , wiec moge pokrecic) "z kazdym swoim disem na mnie budujesz swój autoportret" ... trzeba umiec dogryść ... a Pih moim zdaniem potrafi tylko bluzgac. -
Anonim
wierze w to ze pe niebedzie sie znizal i niewejdzie w disy z pihem bo to bezsensu mojim zdaniem!5 za toze pojechal go na wbw a nie na traku!ale jak dojdzie do disuw to bedzie ostro bo i pich z disowac potrafi jak maolo kto jak i pe!osobiscie wole pe.:) -
Anonim
nie będzie*
nie wiejdzie*
bez sensu*
moim*
za to, że*
disów*
pih*
zdisować*
mało*
konstrukcja zdania: zarówno Pih jak i Pe...
kurwa ignorancie ogarnij się... KURWA docier do Ciebie?
-
Anonim