Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wlasnie za tyle nabyl swoj najnowszy bicior nas. Ciekawe co z tego wyjdzie , podobno ma to byc najgorętszy bangers jaki widzial swiat
  • nicker

pamiętam jak ll cool j zapowiadał to samo na "the DEFinition" , że mu tombaland zrobił takie bity, że będzie uaaaa rewolucja....i co z tego wyszło?
  • nicker

w sumie to timbaland :P
  • Rybson

hehe, nas to raczej hitotworca nie jest, on się zajmuje przekazem więc nie sądze by skleil coś na miare (np.!!!!) In Da Club
  • Anonim

od the neptunes, tak; >
  • Grono.Net

troche sie podlamalem ta wiadomoscia

juz nie mial od kogo podkladow brac??

Neptuns pewnie wyprodukuje cos w stylu ostatniego Snoopa. Przeciez jest tylu producentow a on musial wziac ich:/

Niech Paris Hilton wezmie na feat bo tez jest goraca i popularna:/
  • Wirone

Pierdu pierdu, kurwa lans i tyle. Przecież to samo w sobie musi się sprzedać jak ludzie przeczytają o singlowym numerze z bitem za 2 miliony $. Swoją drogą Pharell to zwykła ciota, jak robi muzę tylko dla hajsu to niech wydupia, a Nas też niech pomyśli na drugi raz, co to tylko Neptunsi są na świecie? Bez przesady....
  • Grono.Net

nie wiem czy Nas nie slyszal Soulmatica czy co???? niech wezmie kogos "mniej znanego" ktory sie przylozy do pracy i zrobi swietny utwor a nie Neptuns ktorzy jada na opinii i identycznych plastikach:/
  • Anonim

taaa... jego najlepsze kawałki to te na bitach Premiera i Large Professora... i na bicie Havoca czy Alchemista było zajebiście...
    Trackmastersi robili mu chujowe podkłady...
    Dre też się nie popisał...
    Nas powinien zacząć współpracę na większą skalę z Alchemistem i Kanye Westem...
  • Wirone

Albo Ayatollahem; )
  • Anonim

Pete Rock?:>
  • nicker

z 9th wonderem - soulmatic wymiata
  • Kawker

wzioł od nich bo ja za swój tylko banieczke chciałem ... :P
  • K0510R

np ja juz mu mogłem zrobic bit za połowe tej ceny - milion. No chociaż za pół miliona zielonych tez by sie cos wykombinowało na pewno. a tak serio, kurw@ wgłowie mi sie to nie mieści!!!!!!!
  • Kawker

to swój sprzedam dla Cormegi :P
  • Grono.Net

stawiam 5 blach ( bo nie mam wiecej) ze ten podklad albo bedzie strasznie chujowy albo strasznie chujowy - jak widac nie ma innej mozliwosci - bedzie chujnia - i chuj
  • Kawker

All I nedd is one pesymista :D
  • Anonim

9th wonder zrobiłby mu mistrz album za krate piwa i dwa kebaby + kilka nowych brzmień perkusji. Nasa wyszłoby to taniej, a i album byłby lepszy
  • Grono.Net

nich zatrudni p.diddy, missy eliot, tego krzykacza z dredami lil jon czy jakos tak, justina - kazdemu da po 2 miliony i beda hity jakich swiat nie slyszal - tyle czy czy nie wyjdzie na tym jak BEP i Outkast??
  • K0510R

2 miliony $$ za bit?????? przeciez to sie w pale nie mieści??? nie moge uwierzyc prawie 70 starych miliardów za bit, nie ogarniam tego bez kitu!!!!!!
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)