-
Anonim
Wlasnie za tyle nabyl swoj najnowszy bicior nas. Ciekawe co z tego wyjdzie , podobno ma to byc najgorętszy bangers jaki widzial swiat -
nicker
pamiętam jak ll cool j zapowiadał to samo na "the DEFinition" , że mu tombaland zrobił takie bity, że będzie uaaaa rewolucja....i co z tego wyszło? -
nicker
-
Rybson
hehe, nas to raczej hitotworca nie jest, on się zajmuje przekazem więc nie sądze by skleil coś na miare (np.!!!!) In Da Club -
-
Anonim
-
Grono.Net
troche sie podlamalem ta wiadomoscia
juz nie mial od kogo podkladow brac??
Neptuns pewnie wyprodukuje cos w stylu ostatniego Snoopa. Przeciez jest tylu producentow a on musial wziac ich:/
Niech Paris Hilton wezmie na feat bo tez jest goraca i popularna:/ -
Pierdu pierdu, kurwa lans i tyle. Przecież to samo w sobie musi się sprzedać jak ludzie przeczytają o singlowym numerze z bitem za 2 miliony $. Swoją drogą Pharell to zwykła ciota, jak robi muzę tylko dla hajsu to niech wydupia, a Nas też niech pomyśli na drugi raz, co to tylko Neptunsi są na świecie? Bez przesady....
-
Grono.Net
nie wiem czy Nas nie slyszal Soulmatica czy co???? niech wezmie kogos "mniej znanego" ktory sie przylozy do pracy i zrobi swietny utwor a nie Neptuns ktorzy jada na opinii i identycznych plastikach:/ -
Anonim
taaa... jego najlepsze kawałki to te na bitach Premiera i Large Professora... i na bicie Havoca czy Alchemista było zajebiście...
Trackmastersi robili mu chujowe podkłady...
Dre też się nie popisał...
Nas powinien zacząć współpracę na większą skalę z Alchemistem i Kanye Westem... -
-
Anonim
-
nicker
-
Kawker
-
K0510R
np ja juz mu mogłem zrobic bit za połowe tej ceny - milion. No chociaż za pół miliona zielonych tez by sie cos wykombinowało na pewno. a tak serio, kurw@ wgłowie mi sie to nie mieści!!!!!!! -
Kawker
-
Grono.Net
stawiam 5 blach ( bo nie mam wiecej) ze ten podklad albo bedzie strasznie chujowy albo strasznie chujowy - jak widac nie ma innej mozliwosci - bedzie chujnia - i chuj -
Kawker
-
Anonim
9th wonder zrobiłby mu mistrz album za krate piwa i dwa kebaby + kilka nowych brzmień perkusji. Nasa wyszłoby to taniej, a i album byłby lepszy -
Grono.Net
nich zatrudni p.diddy, missy eliot, tego krzykacza z dredami lil jon czy jakos tak, justina - kazdemu da po 2 miliony i beda hity jakich swiat nie slyszal - tyle czy czy nie wyjdzie na tym jak BEP i Outkast?? -
K0510R
2 miliony $$ za bit?????? przeciez to sie w pale nie mieści??? nie moge uwierzyc prawie 70 starych miliardów za bit, nie ogarniam tego bez kitu!!!!!!