-
STZ
-
Jeszcze nie miałem okazji posłuchać...
Ale moja ocena Gurala jest pewnie szokująca: nie jaram się. Po pierwsze: ma sporo rymów, ale są to głównie proste rymy, w dodatku czasem jakby pozlepiane na siłę byleby jak najwięcej było. Rym dla rymu. Flow rzeczywiście jedno z lepszych, dykcja itd na wysokim poziomie. Ale ogólnie to mam inne gusta :P
ps: zaznaczam, że jeszcze NIE SŁUCHAŁEM nowej płyty, więc powyższa wypowiedź bazuje na poprzednich produkcjach z jego udziałem. -
-
baba zumbi
wkurwia, nie wkurwia ale jest na swoj sposob oryginalny. lubie sluchac. -
-
baba zumbi
-
chodzi mi też o to kogo kreuje w swoich kawałkach "jestem graczem" itp... o sorry... mnie to raczej śmieszy
-
baba zumbi
polska tez potrzebuje jakiegos playa. og's mamy na peczki, gracze tez sie przydadza; ] -
-
ZenEH..
Nie przepadam....ostatniej plyty nie slyszalem,ale wnioski wyciagam z wczesniejszych produkcji.Ale kazdy ma swoj gust.... -
Jerz
-
gen
dla mnie jeden z lepszych mc w polsce... Steez o ktora plytke ci chodzi?? -
STZ
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
gen
no prosze przez ta sesje wypadlem z obiegu... nie slyszalem.... zaraz poszukam; ] dzieki;] -
ZenEH..
-
Grono.Net
Ahahahha to ten typ ktory stal miedzy "jakims metalowym czyms" i probowal wmowic ludzim ze "Jest szejkiem w swoim miescie" bedac w jakiejs skorze i machajac lapami??
-
-
Anonim
-
Grono.Net
postep?? to juz nie jest Szejkiem i stal sie Maharaja??
"Jestem Maharaja w swoim miescie..nie widziales tego jeszcze popatrzzzz oooo popatrz...szerokimi ulicami plynie ropa z diamentami popatrz ooooo popatrz.."