Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zapewne większość ziombli, tak jak ja z resztą, latając po necie słucha muzy z jakże popularnego winampa. zapodajcie na listę wszystkie swoje kawałki, włączcie funkcję shuffle i jeśli włączy sięwam jakiś zajebisty, losowo wybrany kawałek, którym np. na nowo sięzajaracie, to możecie się tu nim pochwalić:) pozdro!
  • Anonim

o, u mnie jest dobry kawałek : Jedi Mind Tricks - "I Against I"
  • Anonim

Chciałbym tylko a propos "winampa" napisać, że mp3 jest mordercą rapu i to jest zdecydowanie ciekawszy temat niż to "co teraz masz na winampie"

:)

Jebać mp3. Takie moje zdanie.
  • Anonim

a jak uzywam foobara to nie moge sie wpisac?
  • Kawker

dwaku ale jestem pewien , ze na dysku owy format posiadasz :)
  • Anonim

Tylko w przypadku amerykańskich rapów tych wykonawców którzy i tak rozbijają się w Majbachach i pierdolą kurwy z agentur co noc; ). Polskich rapowców wspieram bo wiem jak jest na rynku. Jest chujowo. tyle
  • YezZI

u mnie w głośnikach słychac underground rap!polecam Kieleckie DTP!chłopaki wiedzą co to rap!a nieżle pojechali doniowi i całym ascetą podczas koncertu hehe! PEACE!
  • Anonim

masz racje z mp3-mordercą, ale ja podchodzę do tego w taki sposób jak sam też później napisałes. nygasom z usa w zasadzie wisi to że nie kupię ich płyty bo i tak nie wiedzą co robić z hajsem. na moim dysku polski hh to jakieś 10% :] i to głównie kawałki które zgrałem z płyt lub nielegale, pozdro i mimo wszystko wrócmy do tematu;)
  • Anonim

'When the music stop'
  • Anonim

u mnie teraz leci nagła śmierć Mesa:) (o dziwo coś polskiego:P) dawno tego nie słuchałem, zajebisty dis...
  • Młodzian

chyba najsłabszy z serii...
  • khad

heh, głupcem jest ten, kto myśli, że teraz w POlsce wyżyje na muzyce, więc nie pierdolić tu farmazonów jakoby ktoś zbijał kokosy na polskich płytach jakby nie było dostępnych skompresowanych audio.
    A w stanach to miliony się robi na ciuchach, reklamach, filmach itp.

get real.
  • khad

Jot "Pokolenie (remix)"
  • Anonim

nie wczuwam sięw disy, ale możliwe ...
  • Anonim

teraz u mnie leci Petey Pablo - Raise Up" ten kawałek mnie rozpierdala, aż chce sie grać w kosza...
  • Anonim

skalpel - wooden toy
  • a

A TRIBE CALLED QUEST-PEOPLES INSTINCTIVE TRAVELS AND THE PATH RHYTHM - CAN I KICK IT
  • Anonim

mobb deep "shook ones pt2"
  • Anonim

troche z innej beczki- Wayne wonder "Just another day" fajny zamułkowy kawałek (w sam raz na kaca...dlatego nie zmieniam)
  • www.hhbd.pl

Zkwiboy - Najebawszy\2-kawalek_o_pieniad zach_(8333_333_euro).mp3
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)