-
Anonim
zapewne większość ziombli, tak jak ja z resztą, latając po necie słucha muzy z jakże popularnego winampa. zapodajcie na listę wszystkie swoje kawałki, włączcie funkcję shuffle i jeśli włączy sięwam jakiś zajebisty, losowo wybrany kawałek, którym np. na nowo sięzajaracie, to możecie się tu nim pochwalić:) pozdro! -
Anonim
-
Anonim
Chciałbym tylko a propos "winampa" napisać, że mp3 jest mordercą rapu i to jest zdecydowanie ciekawszy temat niż to "co teraz masz na winampie"
:)
Jebać mp3. Takie moje zdanie. -
Anonim
-
-
Kawker
-
Anonim
Tylko w przypadku amerykańskich rapów tych wykonawców którzy i tak rozbijają się w Majbachach i pierdolą kurwy z agentur co noc; ). Polskich rapowców wspieram bo wiem jak jest na rynku. Jest chujowo. tyle -
YezZI
u mnie w głośnikach słychac underground rap!polecam Kieleckie DTP!chłopaki wiedzą co to rap!a nieżle pojechali doniowi i całym ascetą podczas koncertu hehe! PEACE! -
Anonim
masz racje z mp3-mordercą, ale ja podchodzę do tego w taki sposób jak sam też później napisałes. nygasom z usa w zasadzie wisi to że nie kupię ich płyty bo i tak nie wiedzą co robić z hajsem. na moim dysku polski hh to jakieś 10% :] i to głównie kawałki które zgrałem z płyt lub nielegale, pozdro i mimo wszystko wrócmy do tematu;) -
Anonim
-
Anonim
u mnie teraz leci nagła śmierć Mesa:) (o dziwo coś polskiego:P) dawno tego nie słuchałem, zajebisty dis... -
Młodzian
-
heh, głupcem jest ten, kto myśli, że teraz w POlsce wyżyje na muzyce, więc nie pierdolić tu farmazonów jakoby ktoś zbijał kokosy na polskich płytach jakby nie było dostępnych skompresowanych audio.
A w stanach to miliony się robi na ciuchach, reklamach, filmach itp.
get real. -
-
Anonim
-
Anonim
teraz u mnie leci Petey Pablo - Raise Up" ten kawałek mnie rozpierdala, aż chce sie grać w kosza... -
Anonim
-
a
A TRIBE CALLED QUEST-PEOPLES INSTINCTIVE TRAVELS AND THE PATH RHYTHM - CAN I KICK IT -
Anonim
-
Anonim
troche z innej beczki- Wayne wonder "Just another day" fajny zamułkowy kawałek (w sam raz na kaca...dlatego nie zmieniam) -
www.hhbd.pl